Çağrı merkezimiz 23:59’a kadar açık !
Fiyat ve müsaitlik için tarih seçmelisin >
Apart Gök 4 / Gün
Ön Ödeme : TL
Toplam :   TL
Talep Gönder
Apart Gök 4 Fiyat Bilgisi Yok
Villa Bul →

Apart Gök 4, Kaş Bölgesinde, Jakuzi ve 2 Odalı

Antalya / Kaş / Kalkan
Haritada Göster

2 oda
4 kişi
2 banyo

Whatsapp ile gönder

Öne Çıkan Özellikler
Ortak Havuzlu
Jakuzi
Deniz Manzaralı
Muhteşem Manzara
Muhteşem Günbatımı
Restorana Yakın
Markete Yakın
Kim nerede yatacak?
Olanaklar
Buzdolabı
Havuz
Televizyon
Klima
Banyo
İnternet
Fırın
Otopark
Su Isıtıcı
Bulaşık Makinesi
Mikrodalga Fırın
Ocak
Ortak Havuz

Villa Detayları

Kaş Kalkan’da bulunan Apart Gök 4, Kaş’ın nefes kesici manzarasına karşı konumlanmış özel adreslerden biridir. Günbatımı manzaralarını kucaklayan Gök 4, iki odası ve iki banyosu ile dört kişiye kadar misafir ağırlayabilir. Genellikle arkadaş grupları veya geniş aileler tarafından tercih edilir.

Apart Gök 4, ortak havuza sahiptir. Kişilerin günün belirli saatlerinde havuz keyfi yapabilirler. Havuz, deniz manzaralı olup havuz keyfi sırasında kişilere güzel bir manzara eşlik eder. Günbatımı manzaraları ise Apart Gök 4’e unutulmaz bir tatil yaşatma özelliği kazandırır. 

Apart Gök 4 içerisinde jakuzi de bulunur. Jakuzi keyfi yapmak isteyen tatilciler yatak odalarından birinde bulunan jakuzi ile günün yorgunluğunu atabilir. Bir yatak odasında bir adet çift kişilik yatak, jakuzi ve ebeveyn banyosu bulunur. Diğer odasında ise tek kişilik iki adet yatak ve banyo bulunur.

Apart Gök 4 içerisinde ihtiyaç duyulabilecek mutfak ve ev gereçleri bulunur. Bu sayede tatilciler kendi yemeklerini rahatlıkla pişirebilirler. Bir ev konforu sunuyor olması tatilcilerin uzun süre Apart Gök 4’te konaklamasına olanak tanır.

Havuz Ölçüleri: 7 m x 4.5 m x 1.60 m

Haritada Göster

Villa Nerede?

Mesafeler kuş uçuşu uzaklık olarak harita üzerinden otomatik hesaplanmıştır.

Apart Gök 4 Yorumları

  Bu villaya daha önce hiç yorum yapılmamış.
İlk yorumu siz yapın.
Yorum Yaz


Villa Kuralları
Villa Giriş - Çıkış Saatleri
Giriş Zamanı : 16:00   Çıkış Zamanı : 10:00
Ücrete Dahil Olanlar

Elektrik, su, tüpgaz, temizlik, havuz ve bahçe bakımı giderleri ücrete dahildir. Bunlar için herhangi bir ödeme talep edilmeyecektir. 

Depozito

Bu villamız için depozito ücreti 500 TL’dir, villaya giriş yaparken tahsil edilir. Villadan ayrılırken yapılan kontrollerde hasar, zayi, kırık, dökük vb. görülmediğinde para iade edilir.

Temizlik

Villalarımız her misafir değişimin de detaylıca temizlenir. Uzun süreli kiralamalarda, ücretsiz temizlik hizmetinden faydalanabilirsiniz. Minimum kiralama süresinin altındaki rezervasyonlarda 0 TL temizlik ücreti alınmaktadır.

Doğadaki Villalar

Villalar böcek ve haşerelere karşı düzenli olarak ilaçlanmaktadır. Buna rağmen doğa içinde bulunan villalarda haşere çıkma ihtimali bulunmaktadır. Bu bilgi sadece bu villa için değil, doğa içinde bulunan tüm villalar için geçerlidir.

Havuz ve Bahçe Bakımı

Bakımlar günde bir kez sabah veya akşam görevliler tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır.

En Çok Arananlar