Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Akdeniz Bölgesi’nin en popüler tatil yerlerinden biri olan Belek, kahvaltı fırsatları bakımından ön plana çıkmaktadır. Belek’te özellikle son yıllarda oldukça fazla sayıda kahvaltı mekanı açılmıştır. Bölgede çok sayıda kahvaltı mekanının olması Belek misafirlerinin “Belek’te kahvaltı nerede yapılır?” sorusuna yanıt aramalarına sebep olmaktadır. Belek açık büfe kahvaltı seçenekleri ile tercih sebebi olmaktadır. Özellikle yörük çadırlarında, doğanın içinde servis edilen köy kahvaltısı, hem yerli hem de yabancı turistlerin vazgeçilmezleri arasında bulunmaktadır.

Belek en iyi kahvaltı mekanlarını bünyesinde bulundurması ile çevre ilçelerden de ziyaretçi ağırlamaya devam etmektedir. En çok sevilen Belek kahvaltı yerleri arasında Belek Deniz Restaurant, Sun Set Restoran, Zeytin Altı Gözleme ve Kahvaltı Bahçesi, Yaz Restaurant, Kemal Usta’nın Yeri, Pinokyo, Aspendos Yörük Çadırı Köy Kahvaltısı, SueS Cafe & Bistro ile Somuncu Baba bulunmaktadır. Tatilciler, Belek kahvaltı fiyatları ve kahvaltı tavsiyeleri hakkında kahvaltı mekanlarının iletişim numaralarından daha ayrıntılı bilgi alabilmektedirler. 

Belek Deniz Restaurant

Belek Deniz Restaurant, Belek’te bulunan en popüler kahvaltı mekanları arasında yer almaktadır. Mekan, misafirlerine son derece çeşitli ürünlerin yer aldığı serpme kahvaltısı menüsü sunmaktadır. Serpme kahvaltı içerisinde yer alan ürünler; bal, tereyağı, reçel çeşitleri, sucuk, peynir çeşitleri, kahvaltılık soslar ve pidedir. Belek Deniz Restaurant’ın reçel çeşitleri Belek misafirlerinin favorileri arasında bulunmaktadır. Son derece doğal ürünler ile hazırlanan kahvaltı menüleri, yerli ve yabancı Belek misafirlerinin beğenisini kazanmaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkan Belek Deniz Restaurant, haftanın tüm günleri misafirlerine hizmet vermektedir. Mekanın çalışma saatleri ise 09.00 ile 03.30 arasındadır. 

İletişim: 0536 937 46 01

Adres: Belek, 07500 Serik/Antalya

Sun Set Restoran

Belek merkezde bulunan Sun Set Restoran, güler yüzlü ve sıcak kanlı çalışanları ile ön plana çıkmaktadır. Belek merkezinde yer alan mekan, son derece güzel bir atmosfere sahiptir. Kaliteli ve nezih bir restoran olması sebebiyle Belek misafirlerinin tercihi olmaktadır. Sun Set Restoran’ın kahvaltı menüsünde ön plana çıkan lezzetler arasında zeytin çeşitleri, peynir çeşitleri, yumurta, tereyağ ve reçel çeşitleri bulunmaktadır. Haftanın tüm günleri açık olan Sun Set Restoran’ın çalışma saatleri 10.00 ile 03.00 arasındadır.

İletişim: (0242) 715 35 45

Adres: Belek, 20. Sk. No:9, 07500 Serik/Antalya

Zeytin Altı Gözleme ve Kahvaltı Bahçesi

Belek’te yemyeşil ağaçların gölgesinde keyifli kahvaltının adresi olan Zeytin Altı Gözleme ve Kahvaltı Bahçesi, son derece taze ve doğal ürünleri ile oluşturduğu kahvaltı seçenekleri ile ön plana çıkmakadır. Otantik görüntüsü ile misafirlerin oldukça dikkatini çeken mekanda bol oksijen eşiliğinde kahvaltı keyfi yapmak mümkün olmaktadır. Zeytin Altı Gözleme ve Kahvaltı Bahçesi’nde her türlü gözleme çeşidi bulunmaktadır. Serpme kahvaltı menüsünde yer alan lezzetler ise yumurta, reçel çeşitleri, bal, tereyağı, kahvaltılık soslar, peynir çeşitleri ile zeytin çeşitleridir. Zeytin Altı Gözleme ve Kahvaltı Bahçesi haftanın tüm günleri 08.00 ile 02.00 saatleri arasında açıktır.

İletişim: 0530 373 13 50

Adres: Belek, Vatan Cd. No:18 D:Z101, 07506 Serik/Antalya

Yaz Restaurant

Belek’te bulunan en güzel kahvaltı mekanlarından biri olan Yaz Restaurant, geniş kahvaltı seçenekleri ile ön plana çıkmaktadır. Mekanın serpme kahvaltı menüsünde yer alan reçel ve peynir çeşitleri Belek misafirleri tarafından oldukça beğenilmektedir. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile tercih sebebi olan Yaz Restaurant haftanın tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 02.00 arasındadır. 

İletişim: (0242) 715 12 00

Adres: Belek, KOca Reis Cd. No: 12, 07500 Serik/Antalya

Kemal Usta’nın Yeri

Belek’in en popüler kahvaltı mekanlarından biri olan Kemal Usta’nın yeri, gerek güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile gerekse hijyeni ile ön plana çıkmaktadır. Oldukça çeşitli ürünlerle hazırlanan serpme kahvaltı menüsünde yer alan peynir çeşitleri Belek misafirlerinin favorileri arasındadır. Kemal Usta’nın Yeri haftanın tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri ise 10.00 ile 22.00 arasındadır.

İletişim: 0535 662 91 22

Adres: Belek, Emre, Karakoyunlular Cd. D:14, 07506 Serik/Antalya

Pinokyo

Belek’in en güzel kahvaltı adreslerinden biri olan Pinokyo bir aile işletmesi olarak varlığını sürdürmektedir. Doğal ve taze ürünler ile hazırlanan serpme kahvaltı menüsü, Belek ziyaretçilerinin favorileri arasında bulunmaktadır. Sıcak kanlı çalışanları ve temiz mutfağı ile öne çıkan mekan, kahvaltı alternatiflerinin yanı sıra yiyecek çeşitleri ile de tercih edilmektedir. Pinokyo, Belek tatilcilerinin kahvaltı için mutlaka denemeleri gereken mekanlar arasında bulunmaktadır. Pinokyo pazartesi günleri kapalı olmak üzere, haftanın diğer tüm günleri açıktır. Mekanın çalışma saatleri 11.00 ile 23.00 arasındadır.

İletişim: 0533 966 90 67

Adres: Belek, 07506 Serik/Antalya

Aspendos Yörük Çadırı Köy Kahvaltısı

Belek’in en güzel, en doğal kahvaltı mekanları arasında yer alan Aspendos Yörük Çadırı Köy Kahvaltısı, narenciye bahçesi içindeki yörük çadırlarında misafirlerine son derece lezzetli kahvaltı seçenekleri sunmaktadır. Doğal ürünler ile oluşturulan kahvaltı menüsünde her çeşit lezzeti bulmak mümkündür. Müthiş bir doğal güzelliğe sahip olan mekan, gözleme çeşitleri ile de ön plana çıkmaktadır. Yaz sıcağından bunalan Belek misafirlerinin vazgeçilmez adreslerinden biri olan Aspendos Yörük Çadırı Köy Kahvaltısı, doğal klimalı yörük çadırlarında eşsiz bir kahvaltı deneyimi yaşatmaktadır. Mekanın köy kahvaltısı seçeneğinde yer alan ürünler; patates kızartması, peynir çeşitleri, zeytin çeşitleri, reçel çeşitleri, bal, tereyağı, kahvaltılık soslar, yeşillikler, sucuk, sigara böreği, salam ve sosistir. Haftanın tüm günleri açık olan mekanın çalışma saatleri 08.00 ile 19.00 arasındadır.

İletişim: 0552 313 39 99

Adres: Sarıabalı, 07500 Serik/Antalya

SueS Cafe & Bistro

Belek’in en kaliteli kahvaltı mekanlarından biri olan SueS Cafe & Bistro, doyurucu kahvaltı seçenekleri ile ön plana çıkmaktadır. Doğal ürünler ile oluşturulan serpme kahvaltı seçeneğinde en çok sevilen lezzetler arasında sucuk, tereyağ, bal, reçel çeşitleri, yumurta, zeytin çeşitleri ile kahvaltılık soslar bulunmaktadır. Son derece samimi çalışanların çalıştığı mekan her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turist ağırlamaktadır. Belek misafirlerinin kendi evleri gibi rahat edebileceği SueS Cafe & Bistro haftanın tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri ise 08.00 ile 02.00 arasındadır.

İletişim: (0242) 725 51 50

Adres: Kadriye, Turgut Özal Caddesi No:1/A/A, 07500 Serik/Antalya

Somuncu Baba

Belek’te en popüler kahvaltı mekanlarından biri olan Somuncu Baba, geniş kahvaltı seçenekleri ile ön plana çıkmaktadır. Serpme kahvaltı menüsünde geleneksel lezzetlere yer veren Somuncu Baba, simit, açma ve poğaça gibi unlu mamuller de sunmaktadır. Yol üzerinde bulunduğu için özellikle yolculuk yapanların favori adresi olan Somuncu Baba, bünyesinde bahçe de bulundurmaktadır. Somuncu Baba, ekmek çeşitleri ile de ön plana çıkmaktadır. Antalya-Alanya yolu üzerinde yolculuk yapanların uğrak mekanlarından biri olan Somuncu Baba haftanın tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri ise 05.00 ile 20.00 arasındadır.

İletişim: 0555 076 86 00

Adres: Cumalı Atatürk Caddesi No:158, 07500 Serik/Antalya

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü