Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Camel Beach‘in ışıltı denizinin, duru mavi sularında yüzerken sahilinde zambaklara rastlayacağınız eşsiz bir koy…

 1. Camel Beach’e Nasıl Gidilir?

Bodrum’dan Turgutreis’e giderken sola doğru tabelaları takip ederek kara yoluyla ulaşılır. Bodrum Ortakent-Yahşi arası 16 km‘lik bir mesafe kat etmeniz gerekiyor.

Camel Beach, Bodrum‘un Ortakent Yahşi bölgesinin en batısında yer alıyor. Eski adıyla ‘Kargı Koyu’ olarak bilinen Camel Beach, eskiden beri kumsalda yatan ve atlayan develer sayesinde bu adı almıştır.

2. Sonsuza Uzanan Plajı

Camel Beach‘e geldiğinizde sizi sanki sonsuzluğa kadar uzanan bir kumsal karşılayacak. Dünya’da çok az rastlanan bir özelliği vardır bu plajın…

Plajın kumlarında, dünya üzerinde çok fazla rastlamayacağınız zambakları görebileceğinizi de söyleyebilirim…

3. Deve Turları

Bodrum‘un en güzel plajları arasında yer alan Camel Beach’in  sahilinde yürümek istemediğinizde size deve turları ile gezinme imkanı sunuluyor. Açıkçası yerli ve yabancı pek çok turistin ilgisini çekmesinin nedeni bütün sahilin güzelliğini görebilme isteğinin altında yatıyor.

Camel Beach‘in adını develerden aldığı doğrudur. Her yıl düzenli olarak yapılan deve güreşleri yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmektedir.

Bodrum'da Uygun Fiyatlarla Kiralık Villa Tatiline Ne Dersin?

4. Ailelerin Tercihi

Camle Beach’in diğer önemli özelliği duru denizinin derinliğidir…

Popüler olmasının nedenlerinden biriside çocuklu ailelerin, tercih ediyor olmasıdır. 100 metrede derinliği 1.7 metreyi geçmiyor. 

Bodrum merkez üzerinden Camel Beach, yol haritası;

Konum (otogar-camel beach)

Bodrum Merkez–Camel Beach arası uzaklık 16 km olup yol boyunca izleyeceğiniz güzergah bilgisi yukarıdaki haritada sizinle paylaşıyorum. Haritada gördüğünüz Bodrum Merkez ve Bodrum Camel Beacharasındaki mesafe zaman olarak yaklaşık 25 dakika sürecektir…

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü