Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Kalkan, Kemer, Kaş derken sıra geldi Fethiye’nin lezzetlerine. Saklıkent Kanyonu, Ölüdeniz, Kabak koyu gibi doğal güzelliklerin yanı sıra hem Ege hem Akdeniz yöresinin en değerli ve lezzetli tariflerini bünyesinde barındıran Fethiye’de tatilinizi güzelleştirecek yerleri keşfettik ve sizler için derledik.

Sadece Fethiye merkezde değil çevre yerlerde bulunan, özellikle Kayaköy ve Ölüdeniz’de konumlanmış lezzet noktalarına da değinmeden edemezdik. Zira, bu lezzetler tatilinizde adeta gastronomik devrimler yaratacak. Yaz aylarının vazgeçilmezi olan meyveli dondurmanın en tatlısı, taze balık ve mangal buluşmaları için favori mekanların isimlerini hemen öğrenmeli ve listenize mutlaka eklemelisiniz. 

Kiralık villada kalırken, evinizin konforunu her alanda hissedersiniz. Özel yüzme havuzunda gönlünüzce eğlenebilir ve bahçenizde istediğiniz zaman mangal yapabilirsiniz. Fethiye villa tatili sırasında ne kadar kendi evinizin mutfağı gibi kapsamlı eşyalarınız olsa da tatilde yörenin lezzetli ürünlerini denedikten sonra keşke bütün yaz Fethiye’de kalsam dediğinizi duyar gibiyiz.

1. Yengeç Restoran

Burayı keşfetmek için ne kadar geç kaldığınızı denizle iç içe yat limanında, deniz kenarında masanızda lezzetli balığınızı yerken anlayacaksınız. Ortam sakin, özellikle teras tarafında masalarda yer bulursanız bu defa şanslısınız demektir. Mutlaka rezervasyon yaptırmalısınız.

Mezelerin çeşitliliği ve restoranın ambiyansından çok etkileneceksiniz. Asma yaprağında levrek, kalamar tava, tereyağlı karides, lagos gibi yemeye doyamayacağınız lezzetler var. Fethiye’de buraya en az bir öğün ayrılmalısınız. İster sabah kahvaltısına gelin, isterseniz muhteşem günbatımına karşı aileniz ve sevdiklerinizle bu lezzeti paylaşın.

2. Cinbal Kebap Salonu

Babadağ’da sevdikleriniz ile yemek yiyip, hoş bir müzikle mangal keyfi yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Fiyat-performans açısından çok beğeneceğinizi düşündüğümüz mekâna Fethiye’ye her gelişinizde uğramak isteyeceksiniz. Aileniz ve sevdiklerinizle "kendin pişir kendin ye" konseptinde lezzetli sofralar hazırlayabilir ve yemek sonrasında demlik çayda sıcak çayınızı içebilirsiniz.

3. Unique Restoran

Şık dizayn edilmiş bu mekânda, gün batımını seyrederek lezzetli yemekler yiyebilirsiniz. Yemeklerin sunumu ve lezzeti yolunuz her düştüğünde sizi Fethiye’ye getirecek. Özel gün ve doğum günlerini kutlamak için ideal olan mekânda, Fethiye’nin en güzel manzarası lezzetli yemeklerle birleşiyor. Mutlaka rezervasyon yaptırıp gitmelisiniz.

4.Girida Restoran

Fethiye’de balık denince akla ilk gelen restoranlardan olan Girida,  balık çeşitlerinin bolluğu, pişirme teknikleri, mezeler ve ara sıcaklar açısından oldukça usta bir mekan. Hepsini teker teker  beğeneceğinizi düşünüyoruz. Fethiye’de açık havada çimlerin üzerinde yemek yemek yaz akşamlarının vazgeçilmezidir. Şehri merkezinde olmasına rağmen, begonviller içinde mavi beyaz dekoruyla Girida’da tatilde olduğunuzu hissedeceksiniz.

5. Baba Dondurma

Organik, gerçek meyvelerle hazırlanmış dondurmaların tadına ve rengine bayılacaksınız. Bilinen dondurmaların aksine değişik lezzette dondurmaları bulabilirsiniz. Karadut, kavun ve tarçın ile vanilya karışımı bizim favorilerimizdendi. Mevsimine göre doğal ürünlerle hazırlandığı için, rahat rahat kilolarca dondurma yiyebilirsiniz. 

Tüm bu güzel lezzetleri denemek ve yerinde görmek için, Hellovillam'ın Fethiye Kiralık Villalarını inceleyebilirsiniz. 

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü