Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Fethiye’nin en sevilen mahallerinden olan Göcek, mekan çeşitliliği bakımından son derece zengin bir bölgedir. Göcek restoranları bunun ilk kanıtı olurken, Göcek kahvaltı yerleri de bunun bir diğer kanıtıdır. Tatil sabahlarına keyifli bir kahvaltı ile başlamak isteyen kişiler Göcek’e gelmeden önce, “Göcek'te kahvaltı nerede yapılır?” sorusunu araştırmaya başlamaktadır. Bu araştırmanın sonucu oldukça zengin cevaplara sahiptir. Göcek en iyi kahvaltı arayışında olanlar için çeşitli adreslere sahiptir. Bundan dolayı tek bir mekana en iyi demek doğru olmamaktadır. Göcek kahvaltı fırsatları arasında serpme kahvaltı ilk sırada yer almaktadır. Göcek açık büfe kahvaltı seçenekleri nadir de olsa bulunabilmektedir. Kahvaltı tavsiye veya önerileri arayan kişiler bundan dolayı açık büfe kahvaltısı yerine serpme kahvaltı seçeneklerine odaklanmaktadır. Göcek lüks restoranlar kadar standart adreslere de sahiptir. Bundan dolayı Göcek kahvaltı fiyatları geniş bir aralıktadır. Birçok bütçeye uygun kahvaltı fırsat adresleri bulunmaktadır.

Göcek’in hizmet sektöründe son derece popüler olmasının altında kuşkusuz ki gördüğü yoğun ilgi yer almaktadır. Yerli yabancı birçok turist tarafından tercih edilen Göcek, genellikle lükslüğü ön plana çıkaran bir konumdur. Birçok tesisin doğal güzellikler içerisinde yer aldığı dikkat çekmektedir. Göcek doğal güzellikler bakımından son derece zengindir. Bundan dolayı gelenler, el değmemiş adreslere de ulaşmaktadır. Bunun yanı sıra tarihi yerleri ile de bilinen bir yerdir. Bölgeyi ziyaret eden kişiler dilerlerse tüm günlerini tarihi ve doğal güzelliklerin içerisinde geçirebilir, dilerlerse lüks bir tatil yapabilirler. Geniş seçeneklere sahip olması, Göcek’te her zevke uygun bir tatil yapılabilmesine olanak tanımaktadır. Her tatilin ortak özelliği ise güne güzel ve doyurucu bir kahvaltıyla başlamanın tatili taçlandıracağıdır. Göcek kahvaltı mekanları birçok farklı zevkin buluşacağı ortak noktalar olmaktadır.

Kalamaris Restaurant & Balık

Kalamaris Göcek’in sevilen balık restoranlarından biridir. Balıkları, mezeleri ve güler yüzlü hizmeti ile ön plana çıkan bir mekandır. Akşamları dolup taşan mekan, sabahları da aynı özelliğe sahiptir. Özel granola kaseleri, serpme kahvaltısı ve kahvaltı sepeti gibi seçenekleri ile zengin bir kahvaltı menüsüne sahiptir. Doyurucu porsiyonları ile hem gözlerin hem de karınların doymasını sağlamaktadır. Göcek merkezde bulunan mekana ulaşım da son derece kolaydır. Günün her saati için güzel bir mekan tercihi olmaktadır.

Adres: Göcek, Çarşı Yolu Cad. No: 57/A, 48310 Fethiye/Muğla

Telefon: 0541 282 35 82

West Cafe Bistro

Göcek’in en popüler kahvaltıcılarından biri olan West Cafe Bistro, deniz kenarında ve ağaçlar altında konumlanan masaları ile doğal güzelliklerle iç içe kahvaltı saatleri sunmaktadır. Modern iç tasarımı ile şıklığından da ödün vermeyen bir mekandır. İngiliz kahvaltısı ve West kahvaltı tabakları seçenekleriyle klasik serpme kahvaltının dışında seçenekler sunmaktadır. Bunların yanı sıra farklı omlet çeşitleri ve tost çeşitleri de menüde yer almaktadır. Günün her saati için lezzetli yemeklere menüsünde yer veren mekan, sabah 08.00’dan gece 00.00’a kadar hizmet vermektedir.

Adres: Göcek Mah. Çarşı Yolu Cad. No:24/A, 48303 Fethiye/Muğla

Telefon: 0533 456 27 94

Caesar – Et Lounge

Sevilen bir et restoranı olan Ceaser, sabah saatlerinde büyüleyici serpme kahvaltısı ile ününe ün katan bir adrestir. 2019 – 2020 ‘‘En İyi BBQ Restoranı” ödülü alan mekan, kahvaltıda da bir o kadar iddialıdır. Menüde kahvaltıya dair serpme kahvaltı, kahvaltı tabağı, omletler ve tost seçenekleri yer almaktadır. Günün her saatinde yoğun talep gören bir adrestir. Yılın dört mevsimi boyunca hizmet veren mekan, Fethiye yerlileri tarafından da tercih edilen bir yerdir. Nezih bir restoran olan Caesar, diğer yerlere kıyasla biraz daha yüksek fiyatlıdır.

Adres: Göcek, Çarşı Yolu Cad. No:14/A, 48310 Fethiye/Muğla

Telefon: 0537 259 32 77

The Wicker By The Sea

Deniz kenarında konumlanan The Wicker By The Sea, şık ortamı ve zengin sunumları ile kahvaltı için önerilen bir diğer adrestir. Tek kişilik veya çift kişilik serpme kahvaltı seçeneği bulunmaktadır. Bunun yanı sıra menemenden, karışık omlete, tost çeşitlerinden sucuk tabaklarına sofrayı donatacak seçenekler sunmaktadır. Mekan, sadece kahvaltısıyla değil sağladığı romantik ortam ile akşam yemeği için romantik bir adres arayanlardan da büyük ilgi topluyor. Kahveleriyle de ön plana çıkan The Wicker’dan, kahvaltı ardından bir kahve içilmeden gidilmemesi öneriliyor.

Adres: Göcek Mah. Turgut Özal Cad. B Blok Apt No:13/B, 48310 Fethiye/Muğla

Telefon: 0535 419 30 64 / 0532 206 82 11

Flora Cafe & Restaurant

Göcek sahilde konumlanan Flora, görür görmez sempati uyandıran bir yerdir. Şık ve tatlı tasarımı ile kahvaltı keyfini doyasıya yaşatan bir adrestir. İngiliz kahvaltı ve pratik kahvaltı seçenekleriyle ön plana çıkan mekanda, tost ve omlet çeşitleri de bulmak mümkündür. Sabahları Göcek’in popüler kahvaltıcısı akşamları ise popüler restoranlarından biridir. Hem ulaşım kolaylığı hem de fiyat performans kıyaslamasında yüksek bir puana sahip olması, mekanın mutlaka ki gidilmesi gereken yerler arasında yer almasını sağlamaktadır. Farklı bir kahvaltı deneyimi yaşamak isteyenler için Flora kahvaltı seçeneğini denemesi önerilmektedir.

Adres: Göcek, Sahil Sok. No. 46, 48310 Fethiye/Muğla

Telefon: 0536 894 79 62

Lotis Kitchen Restoran

Göcek’te “Geleneksel Türk Kahvaltısı” yapmak isteyenlerin direkt olarak yöneldiği adres Lotis Kitchen Restoran’dır. Tazecik hamurişleri, ev yapımı reçelleri ile Lotis, Göcek’in sevilen adreslerindendir. Bir aile işletmesi olan Lotis, bu sıcaklığını gelen misafirlerine de yansıtmaktadır. Güler yüzlü ve hızlı servisi ile gelen herkesin mutlu ayrılmasını ön planda tutan bir işletmedir. Lotis, gün boyunca yemek hizmeti veren bir yer olup, akşam yemekleri için de tercih edilmektedir. Zengin menüsü gelen herkesin damak tadına uygun bir yemek bulabilmesine olanak tanımaktadır.

Adres: Göcek, 48310 Fethiye/Muğla

Telefon: 0533 249 48 08

Güverte Restaurant & Cafe & Bar

Bir diğer Türk kahvaltısı adresi ise Güverte Restaurant oluyor. Denize sıfır konumlanan masaları, güzel bir manzara eşliğinde kahvaltı etmek isteyenlerin Güverte Restoran’ı tercih etmesini sağlıyor. Mezeleri, ızgaraları, ara sıcakları ile ön plana çıkan mekan, lezzetli dokunuşlarını kahvaltı seçenekleriyle de buluşturuyor. Güler yüzlü ve hızlı servisi, hızlı ama doyurucu bir kahvaltı yapmak isteyenlerin de Güverte’yi tercih etmesini sağlıyor. Kahvaltı sofrasında özellikle böreklere yer verilmesi gerektiği öneriler arasında yer alıyor.

Adres: Göcek, Turgut Özal Cad. NO:13, 48310 Fethiye/Muğla

Telefon: 0252 645 17 25

Körfez Restaurant

Güne geç bir başlangıç yapan kişiler, denize yakın ve ağaçlar altında konumlanan Körfez Restoranı tercih ediyor. Kapılarını 11.00’da açan mekan, brunch keyfi yapmak isteyenler için önerilen bir adres oluyor. Kahvaltı tabakları ve omletler sunan mekan klasik bir kahvaltı deneyimi yaşatıyor. Ancak mekanın son derece samimi bir atmosferi olması bu klasikliğe bir de sempati kazandırıyor. Ailecek veya kalabalık gruplar tarafından da tercih edilen bir yer olan Körfez, akşam saat 22.00’a kadar hizmet vermektedir.

Adres: Göcek, Unnamed Road, 48310, Fethiye/Muğla

Telefon: 0252 645 30 98

Natural Restaurant

Geniş bir bahçeye sahip, fonda su seslerinin eşlik ettiği adı üstünde doğal bir ortama sahip olan Natural Restoran, Göcek’te gidilmesi gereken bir diğer adrestir. Sofrayı donatırcasına hazırladıkları kahvaltılar ile sevilen bir adres olan Natural, doğal ürünler kullanmaya özen göstermektedir. Tüm gün boyunca hizmet veren restoran, hem kahvaltısı hem de ızgara yemekleri ile ön plana çıkmaktadır. Şehir stresinden biraz uzaklaşıp tatil sabahına huzurlu bir başlangıç yapmak isteyenlerin gerçekten de seveceği adreslerden biridir. Bahçesi olması, mekanın çocuklu aileler tarafından tercih edilirliğini arttırmaktadır.

Adres: Göcek, 48310 Fethiye/Muğla

Telefon: (0252) 645 26 60

Mezegi

Aranılan her şeyin bulunabildiği zengin bir kahvaltı isteyenler soluğu Mezegi’de alıyor. Sucuklu yumurtalardan pişilere, tamamı ile doğal ürünlerden hazırlanan kahvaltılıklar, son derece doyurucu bir kahvaltı deneyimi yaşatıyor. Fonda çalan hoş müzik, çalışanların güler yüzü ve lezzetli yemekler bir araya gelerek güne güzel bir başlangıç yapma imkanı tanıyor. Mezeleriyle ön plana çıkan mekan bazı mezelerini kahvaltı için de uyarlıyor. Bu mezeleri tadanlar Mezegi’ye mutlaka bir akşam yemeği için de gelme kararı alıyor.

Adres: Göcek, Turgut Özal Cad. No:13 D:C1, 48300 Fethiye/Muğla

Telefon: 0538 484 63 93

Mosaic Cafe

Deniz kenarında konumlanan sevimli bir kafe olan Mosaic, kahvaltı için önerilen adreslerden bir diğeridir. Klasik kahvaltı tabaklarına menüsünde yer vermekte olup tabakta yer alan ürünlerin doğal olmasına özen göstermektedir. Akşam yemekleri için de tercih edilen bir mekandır. Özellikle, meze çeşitleri ile ön plana çıkmaktadır. Çalışanlarının son derece güler yüzlü olması, mekanın sevilen bir başka özelliğidir. Gün içerisinde sadece kahve içmek için bile Mosaic’e gelen insanlar bulunmaktadır. Göcek’in sevimli mekanlarından biri olan Mosaic, görülmesi gereken adreslerdendir.

Adres: Göcek, 48310 Fethiye/Muğla

Göcek Alaturka

Uzaktan görür görmez farklı bir mekan olduğunu gösteren Göcek Alaturka, günün her saati için farklı seçenekler sunmaktadır. Deniz mahsulünden yapılan ara sıcaklarıyla ön plana çıkarken, ızgara çeşitleriyle de adından söz ettirmektedir. Tüm bunların yanı sıra kahvaltı seçenekleri de bulunduran mekan günün her saati için keyifli yemekler sunmaktadır. Sahil yolu üzerinde konumlanan masaları, mekanın keyifli bir manzaraya karşı konumlanmasını sağlamaktadır. Mekan fiyatları, bazı restoranlara göre biraz yüksek kalabilir.

Adres: Göcek Mah. Carsı Yolu Caddesi No:57, Göcek 48310 Türkiye

Telefon: 0 541 282 35 82

Zeynebim

Bembeyaz masalar üzerinde rengarenk tabaklar ile sunumlar yapan Zeynebim, adeta bir anne kahvaltısı sunmaktadır. Göcek yerlileri tarafından işletilen mekan, paketli organik ürünler sunmaktadır. Beğenilen kahvaltılıklardan bazıları böylece alınıp evlere de götürülebilir. Serpme kahvaltı seçeneği en çok tercih edilen kahvaltı seçeneğidir. Kahvaltı dışında mekanda günün her saati için yemek seçenekleri bulunmaktadır. Mekanda çalan hoş müzikler, gece sakin bir eğlence isteyen kişiler tarafından tercih edilmesini sağlamaktadır.

Adres: Göcek Mahallesi, Çomarcı Caddesi. No: 3, Fethiye

Telefon: 0 530 938 14 48

Barbaros Cafe Restaurant

Göcek merkezde bulunan Barbaros Cafe, Göcek’in en çok bilinen mekanlarından biridir. Özellikle, bölgenin yerlileri tarafından tercih edilen bir adrestir. Günün her saati için farklı yemek seçenekleri bulunmaktadır. Doyurucu bir serpme kahvaltı sunan mekan, gelenlerden tam puan toplamaktadır. Fiyat performansı da bir o kadar başarılı olan Barbaros, konumu itibari ile her daim dolu mekanlar arasındadır. Mekan ambiyans olarak standarttır. Ancak güler yüzlü ekibi, mekanın restoran sektöründe eski olmasının profesyonelliğini yansıtmaktadır.

Adres: Cumhuriyet Mah. Iskele Meydani Belediye Carsisi, Göcek

Telefon: (0252) 645 12 66

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü