Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Prens Adaları’nı kapsayan Adalar ilçesinin beş adet mahallesinden biri olan Heybeliada kahvaltı fırsatları bakımından ön plana çıkmaktadır. Son yıllarda Heybeliada’da açılan çok sayıda kahvaltı mekanı bulunmaktadır. Heybeliada en iyi kahvaltı mekanlarını bünyesinde bulundurması nedeni ile her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Heybeliada’ya tatil planı yapan ziyaretçiler ise “Heybeliada’da kahvaltı nerede yapılır?” sorusuna yanıt aramaktadırlar.

Heybeliada kahvaltı yerleri arasında; Heyamola Restaurant, Değirmenburnu Restaurant, Cafe Keyf, Munis Sokak Lezzetleri, Perili Köşk Restaurant, Neşeli Restaurant, The Corner Heybeliada ve Bahar Cafe bulunmaktadır. Heybeliada açık büfe kahvaltı alternatifleri sunması ile de ön plana çıkmaktadır. Heybeliada kahvaltı fiyatları ve kahvaltı tavsiyeleri ile ilgili daha ayrıntılı bilgi, kahvaltı mekanlarının iletişim numaralarından alınabilmektedir. 

Heyamola Restaurant

Heybeliada’nın en meşhur kahvaltı mekanlarından biri olan Heyamola Restaurant, hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Heyamola Restaurant, misafirlerine son derece çeşitli ürünler ile oluşturduğu serpme kahvaltı menüsünü sunmaktadır. Serpme kahvaltı menüsünde yer alan lezzetler arasında ise peynir çeşitleri, zeytin çeşitleri, reçel çeşitleri, sigara böreği, bal, tereyağı, acuka, sucuk tava, menemen, salam, karpuz tabağı ve salatalık ile domates söğüş tabağı yer almaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile hizmet veren Heyamola Restaurant, şık ambiyansı nedeni ile de tercih sebebi olmaktadır. Heyamola Restaurant haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. 

İletişim: (0216) 351 11 11 

Adres: Heybeliada, Mavi Marmara iskele Karşısı, Ayyıldız Cd., No:25/A Adalar/İstanbul

Munis Sokak Lezzetleri

Heybeliada’nın en güzel kahvaltı mekanlarından biri olan Munis Sokak Lezzetleri, hem hijyene verdiği önem ile hem de güler yüzlü ve ilgili çalışma anlayışı ile tercih sebebi olmaktadır. Aile işletmesi olarak hizmet veren Munis Sokak Lezzetleri, misafirlerine hem kahvaltı hem öğlen yemeği hem de akşam yemeği alternatifleri sunmaktadır. “Adamdan Kahvaltı” ismini verdikleri kahvaltı menüsü ise, Heybeliada misafirlerinin en çok tercih ettiği seçenekler arasında bulunmaktadır. Mekanın kahvaltı menüsünde peynir çeşitleri, bal, zeytin çeşitleri, tereyağı, reçel çeşitleri, kahvaltılık soslar, salatalık ve domates ile yumurta bulunmaktadır. Munis Sokak Lezzetleri haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 351 15 52

Adres: Heybeliada, 5. Sk., No:2, 34973 Adalar/İstanbul

Değirmenburnu Restaurant

Heybeliada’nın en güzel manzaralarından birine sahip olan Değirmenburnu Restaurant, her yıl hem yerli hem de yabancı misafirler tarafından tercih edilmektedir. Değirmenburnu Restaurant misafirlerine hem kahvaltı hem öğlen yemeği hem de akşam yemeği alternatifleri sunmaktadır. Değirmenburnu Restaurant’ın serpme kahvaltı menüsü ise en çok tercih edilen alternatifler arasında yer almaktadır. Serpme kahvaltı menüsünde yer alan lezzetler ise bal, tereyağı, yumurta, peynir çeşitleri, zeytin çeşitleri, patates kızartması, ceviz, reçel çeşitleri ve söğüş tabağıdır. Eşsiz bir manzaraya karşı keyifli kahvaltıların adresi olan mekan, haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 08.00 ile 23.45 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 351 98 95

Adres: Heybeliada, Denizyolu Sk., No:20/A, 34973 Adalar/İstanbul

Cafe Keyf

Heybeliada’nın en meşhur kahvaltı adreslerinden biri olan Cafe Keyf, güler yüzlü ve ilgili çalışma anlayışı ile hizmet vermektedir. Mekanın serpme kahvaltı menüsünde yer alan lezzetler arasında peynir çeşitleri, kahvaltılık sos, salatalık, domates, sucuk, salam, reçel çeşitleri, zeytin çeşitleri, bal, tereyağı ve yumurta bulunmaktadır. Heybeliada’nın en güzel manzaralarından birine sahip olan Cafe Keyf, keyifli bir kahvaltı ile güne başlamaya olanak vermektedir. Cafe Keyf, misafirlerine haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

Adres: Heybeliada, 34973 Adalar/İstanbul

Perili Köşk Restaurant

Heybeliada’da otel konseptinde hizmet vermekte olan Perili Köşk’ün restoran bölümü tüm Heybeliada misafirlerine açıktır. İç ve dış ambiyans bakımından oldukça ilgi çekici olan mekan, kaliteli bir ortamda keyifli bir kahvaltı ile güne başlamaya olanak vermektedir. Perili Köşk Restaurant, misafirlerine kahvaltı, öğlen yemeği ve akşam yemeği seçenekleri sunmaktadır. Perili Köşk Restaurant’ın kahvaltı menüsü son derece çeşitli ürünlerden oluşmaktadır. Özellikle yumurta çeşitlerinin çok beğenildiği mekanın serpme kahvaltı menüsünde peynir çeşitleri, reçel çeşitleri, zeytin çeşitleri, bal, tereyağı, patates kızartması, sucuk, yumurta, sosis, kahvaltılık soslar ve salatalık ile domates bulunmaktadır. Kahvaltının en nezih adreslerinden biri olan Perili Köşk Restaurant, haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.30 ile 01.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 351 87 10

Adres: Yalı, Ayyıldız Cd., No:3, 34970 Adalar/İstanbul

Neşeli Restaurant

Heybeliada’nın en nezih restoranlarından biri olan Neşeli Restaurant, misafirlerine hem kahvaltı hem öğlen yemeği hem de akşam yemeği alternatifleri sunmaktadır. Özellikle balık ve meze çeşitleri ile ön plana çıkan Neşeli Restaurant, kahvaltı alternatifleri ile de oldukça tercih edilmektedir. Her yıl hem yerli hem de yabancı ziyaretçiler tarafından tercih edilen Neşeli Restaurant’ın serpme kahvaltı menüsü Heybeliada misafirleri tarafından oldukça beğenilmektedir. Mekanın serpme kahvaltı menüsünde omlet, peynir tabağı, zeytin çeşitleri, kahvaltılık sos, salatalık, domates, sucuk tava, reçel çeşitleri, kaymak, bal ve tereyağı bulunmaktadır. Neşeli Restaurant, misafirlerine pazartesi günü haricinde diğer tüm günler hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 10.00 ile 01.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0505 570 19 07

Adres: Heybeliada, Ayyıldız Cd., No:45, 34973 Adalar/İstanbul

The Corner Heybeliada

Heybeliada’nın en meşhur kahvaltı mekanları arasında yer alan The Corner Heybeliada, son derece zengin kahvaltı menüsü ile ön plana çıkmaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları nedeni ile Heybeliada’nın en çok tercih edilen kahvaltı mekanlarından biri olan The Corner Heybeliada’nın serpme kahvaltı menüsünde tüm ürünler tazedir. Serpme kahvaltı menüsü dışında menemen ve omlet çeşitlerinin de oldukça sevildiği The Corner Heybeliada, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. The Corner Heybeliada, misafirlerine haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 22.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 351 12 16

Adres: Heybeliada, Ayyıldız Cd., No: 2/A, 34973 Adalar/İstanbul

Bahar Cafe

Heybeliada’nın en güzel kahvaltı mekanlarından biri olan Bahar Cafe, rahat ortamı ve güler yüzlü çalışanları ile tercih sebebi olmaktadır. Bahar Cafe, misafirlerine son derece çeşitli kahvaltı alternatifleri sunmaktadır. Misafirlerin favorileri arasında bulunan lezzetler ise pastırmalı yumurta, sahanda yumurta, sucuklu yumurta, menemen ve kavurmalı tost bulunmaktadır. Serpme kahvaltı menüsünün de misafirler tarafından oldukça beğenildiği Bahar Cafe, rahat ve konforlu ortamı nedeni ile çocuklu aileler tarafından da tercih edilmektedir. Bahar Cafe, misafirlerine haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri 06.00 ile 23.30 saatleri arasındadır. 

İletişim: (0216) 351 13 96

Adres: Heybeliada, Ayyıldız Cd., No: 22, 34973 Adalar/İstanbul

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü