Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Fotoğrafına baktığınızda bile içinizi denize kokan bir huzurun kapladığı Kabak Koyu’na gitmenin zamanı gelmiş olabilir mi?

Kabak Koyu

Fethiye’nin ve hatta tüm Türkiye’nin en güzel koylarından biri olan Kabak Koyu, ülkemizde pek karşılaşılmayan jeolojik yapısıyla dikkat çeken doğal bir güzelliğe sahiptir. Etrafını saran dağlar ve kanyonu andıran derin bir vadi ile rüya gibi bir atmosferde eşsiz bir deniz tatili keyfini ziyaretçilerine sunuyor. Doğal alanın ve yaşamın oldukça iyi bir şekilde korunduğu Kabak Koyu, dünyanın en güzel sayılı trekking alanlarından biri olarak kabul ediliyor. 200 metrelik çakıllı kumsalı ve turkuaz rengi denizi ile Kabak Koyu’nda denizin tadını çıkarmaya doyamayacaksınız…

Nasıl Gidilir?

Kabak Koyu’na Fethiye’den Faralya minibüsleri ile gidebilirsiniz. Fakat bu minibüsler sizi koyun tepesine kadar götürecektir. Orada indikten sonra başka minibüsler sizi alarak koya indirecektir.

Kabak Koyu’nda Dikkat Etmeniz Gerekenler!

Akşamları Kabak Koyu’nun keyfini sevdiklerinizle hoş sohbet içerisinde geçirmek için hava karardıktan sonra birçok tatil severin yaptığı gibi sandalyenizi açabilir ya da matınızı sererek yıldızların altında sohbet edebilirsiniz. Tabi ortam son derece karanlık olduğundan el fenerine ihtiyacınız olabilir. Malum telefonların şarjları her an bitebiliyor. Kısacası akşamları oldukça karanlık olacağını aklınızda bulundurun.

Koy akşamları biraz serin olduğundan üşümemek için üstünüze giyecek kalın ve uzun kollu kıyafetler alabilirsiniz. Telefonlarınızı şarj edebilmek için mobil şarjlardan da yanınızda bulundurmanızı tavsiye ederiz. Çevrede mutlaka yürüyüş yapmak isteyeceksinizdir bu yüzden yürüyüş yapabilmenize uygun bir terlik tercih ederseniz sizin için çok daha iyi olacaktır.
 

Kabak Koyu ve daha fazlasını keşfedebileceğiniz muhteşem bir tatil için Fethiye tatil evlerini hemen incelebilirsiniz. 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü