Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Tatil denince akıllara Antalya, Fethiye, Bodrum gelir. Elbette Antalya’da gezecek görecek yer çok, o yüzden son yıllarda popülaritesini artıran Kaputaş Plajı'nın, Patara’nın tüm güzelliğini görmeniz için sizlere en çok tercih edilen villalarımızı derledik. Kalkan’ı gezmeyen, görmeyen kalmasın, herkes villada tatil yapsın diye, beğeneceğiniz villalarımızı derledik.

Tatil bölgelerinin arasında en sakini, en temiz plajlısı, aynı anda hem dinlenebileceğiniz hem de eğlenebileceğiniz Kalkan’da kiralık villada kalmak, çok iyi bir seçenek. Her villada bulunan size özel havuz sayesinde, havuzunuzu başka kimseyle paylaşmazsınız. Sadece sizin olacağınız villada, yılın stresini atıp, tüm yorgunluğunuzdan kurtulabilirsiniz.   

Isıtmalı Havuz; Villa Kuzey-3

Villa Kuzey-3 'ü incelemek için tıklayın

Özellikle balayı çiftleri için uygun olan bu şirin villada, tek yatak odası bulunuyor. Tamamen orman ve denize bakan odalara ve havuza sahip villada, ısıtmalı havuz sayesinde sadece yaz ayları için  değil, kış aylarındaki tatillerinizde de tercih edebilirsiniz. Villa Kuzey-3'ün deniz manzaralı terasında, manzaranın tadını çıkararak güneşlenebileceğiniz gibi, gözlerden uzak, huzur içinde havuz başında da vakit geçirebilirsiniz. Size özel olarak tasarlanmış havuzun etrafı, dışarıdan görünmeyecek şekilde tasarlanmıştır. Villa Kuzey-3, misafirlerini ömürlük hatıralar ile uğurlamak için, konaklama sırasında misafirlerine deniz kenarında bir kahvaltı veya akşam yemeği hediye ediyor.

Deniz Manzaralı; Villa Bahama

Villa Bahama'yı incelemek için tıklayın

Kalkan Patara’da bulunan Villa, butik şekilde tasarlanmıştır. Ahşap ve taş mimarinin etkin şekilde kullanıldığı villadan uçsuz bucaksız Patara plajını görebilirsiniz. Gün batımında sizi kendine hayran bırakacak bir manzara yaşatan Villa Bahama'dan hiç unutamayacağınız anılarla ayrılacaksınız. Villanın ön tarafı komple cam olduğu için, kumandalı perde ile yataktan kalkmadan perdelerinizi açabilir ve günbatımı manzarasını izleyebilirsiniz. Villa Bahama'da her sabah günlük süt ve ekmek servisi mevcuttur.

Doğa İçerisinde; Villa Nazenin

Villa Nazenin'i incelemek için tıklayın

Kalkan şehir merkezinde bulunan Villa Nazenin, 10 kişilik konuk kapasitesine sahip. Bu sayede geniş aileler ve kalabalık arkadaş gruplarının çokça tercih ettiği villada, akşamları mangal yapabileceğiniz barbekü bulunmaktadır. Marketlere ve restoranların yakınında bulunan villada, geniş havuz sayesinde, misafirler Akdeniz manzarasına karşı tatilin en güzel anlarını yaşarlar. Yemyeşil ağaçların içinde olacağınız tüm anları ve çam ağaçlarının kokusunu evinize döndüğünüzde özleyeceksiniz.

Havuzu Korunaklı; Villa Kar

Villa Kar'ı incelemek için tıklayın

Gizlilik hassasiyeti olan misafirlerimiz için özel olarak havuzun etrafı korunaklı ve dışardan görülmeyecek şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede sevdiklerinizle havuzu kullanırken Kalkan İslamlar bölgesinde harika deniz manzarasını izleyebilirsiniz. Bahçesinde ailenizle mangal yapabilir, güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Gözlerden uzak, fakat yine de şehir merkezine yakın yerlerde tatil yapmak isteyenlerin en çokça tercih ettiği Villa Kar’da hayallerinizi süsleyen tatili yaşayabilirsiniz.

Balayı Villası; Villa Mayra

Villa Mayra'yı incelemek için tıklayın

Mutluluk dolu bir tatil için gereken her şey, Kalkan’ın Üzümlü bölgesindeki Villa Mayra’da mevcut. Butik şekilde tasarlanan villada sevdiğiniz ve sizden başka kimse olmayacak. Düğün telaşından kurtulup rahatlayacağınız balayı tatilinde korunaklı havuz ve jakuzi gibi detaylarla tatilde olduğunuzu hissedeceksiniz. Merkeze ve plajlara 8 kilometre mesafede yer alan villa, etrafında sadece yürüme mesafesinde bulunan restoran ve market gibi işletmelerden kolayca ihtiyaçlarınızı karşılayabilmenizi sağlıyor. Villada balayı tatili yaparken evinizin konforunu yaşarsınız.

Jakuzili Havuz; Villa Polen

Villa Polen'i incelemek için tıklayın

Modern bir mimari ile tasarlanan villada, 3 oda bulunur. Tatilde geniş aileler ve kalabalık arkadaş grupları için tercih edebileceğiniz Villa Polen’de, havuzun etrafında yer alan masaj özelliğine sahip jakuzi, tatilinizi renklendirecek ve unutulmaz kılacak bir diğer detaya sahiptir. Odalardan birinde yer alan Türk Hamamı sayesinde, tatilinizin tadını tam anlamıyla çıkarmanızı sağlayacak detaylar mevcut. Hoş vakit geçirebileceğiniz çok sayıda olanağa sahip olan Villa Polen'de bir dakika bile sıkılmayacaksınız.

Çocuk Havuzlu; Villa Firuze-2

Villa Firuze-2'yi incelemek için tıklayın

Çocuklarımızın eğlendiği anlarda biz de eğlenmiyor muyuz😊 Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Panoramik bir manzaraya sahip villada hem doğa içerisinde hem de her yerden deniz manzarasını görebiliyorsunuz. Geniş havuzunun yanı sıra çocuk havuzunun da bulunmasıyla çocuklarımızın eğlencesi artıyor. Denize, restorana, markete yakın olduğu için de kolayca her yere ulaşırsınız.

Engellilere Uygun; Villa Nabi

Villa Nabi'yi incelemek için tıklayın

Günlük hayatımızdaki engelleri, tatilde de kaldırdık. Havuzu korunaklı ve deniz manzaralı Villa Nabi’de en rahatlatıcı şekilde tatilinizi yapabilir, yılın stresinden uzaklaşabilirsiniz.  Doğa içerisinde olan villa, ayrıca restoran ve marketlere de yakın mesafededir. Güne kuş sesleriyle başlayacağınız villada, tatiliniz hiç bitmesin isteyeceksiniz.

Uygun Fiyatlı Villalarımız;

Villa Kale'yi incelemek için tıklayın

Villa Kale, Kalkan Kördere bölgesinde bulunan villamızda çocuk havuzu ve jakuzi gibi detaylar bulunmaktadır. Gözlerden uzak bir şekilde tatil yapmak isteyenler için havuzu korunaklı şekilde tasarlanmıştır.

Kampanyalı Villalarımız;

Villa Loney'i incelemek için tıklayın

Villa Loney, haziran ayına kadar kampanyalı villalarımız arasında yer alan villada muhteşem manzara eşliğinde havuzu kullanabilir ve şık bahçesinde akşam yemeği yiyebilirsiniz.

Villa Arsen-2'yi incelemek için tıklayın

Villa Arsen-2, restorana ve markete yakın villanın avantajı daha fazladır. Gizlilik hassasiyeti için havuzu korunaklı şekilde tasarlanmıştır. Doğa içerisinde yer aldığı için kuş seslerinin gününüzü aydınlatması tatilde olduğunuz her anı güzelleştirecek.

Villa Bambi-3'ü incelemek için tıklayın

Villa Bambi-3, Kapalı havuz ve jakuzili havuz gibi detaylarıyla balayı çiftlerine özel kampanyalarımız mevcuttur. Deniz manzaralı bahçesinde geçireceğiniz güzel anlar hiç uzakta değil.

Villa Niraya'yı incelemek için tıklayın

Villa Niraya , Haziran ayına kadar bulunan kampanyanın en güzel yanı, havuzun hem korunaklı hem de geniş şekilde yapılmış olmasıdır. Balayı villası olarak da kullanabileceğiniz Villa Niraya’da jakuzi ve çocuk havuzu gibi detaylar da bulunuyor.

Kalkan'daki kiralık villaları incelemek ve hemen rezervasyon yaptırmak için https://www.hellovillam.com/kalkan-kiralik-villa adresine göz atabilirsiniz, geç kalmayın.

Şimdiden İyi Tatiller :)

 

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü