Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Ortaca, Muğla’nın göz bebeği, meşhur Dalyan’ın bağlı olduğu ilçelerden biridir. Plajları, doğal güzellikleri ile ünlü olan Ortaca her zevke uygun tatil imkânı sunan bir yerdir. Dileyen tatilciler doğal güzellikleri keşfederek dileyenler ise tarihi yerleri gezerek vakit geçirebilir. Ortaca’ya bağlı çeşitli mahallelerde gece hayatına dahil olarak eğlenceli saatler geçirebilir. Plajlarında ise denizin tadını çıkarabilirler.

Saklıbahçe Kahvaltı

Tatilin her anı dolu dolu geçerken Ortaca, restoranları sayesinde bu güzel tatile bir de lezzet şölenleri ekleme imkânı sunar. Özellikle “Ortaca'da kahvaltı nerede yapılır?” sorusuna verilecek kahvaltı fırsat ve tavsiyeleri güne leziz kahvaltılarla başlama şansı yaratır. Ortaca kahvaltı yerleri sayesinde tatilin her sabahı ekstra güzelleşir. 

Saklı Bahçe Kahvaltı ve Çay Bahçesi

Deneyen herkesten olumlu yorum alan Saklı Bahçe Kahvaltı ve Çay Bahçesi güler yüzlü personeli ve lezzetli kahvaltıları ile bilinen bir yerdir. Manzarası ile gören herkeste hayranlık uyandıran bu yer göl kenarında kahvaltı keyfi sunar. Serpme kahvaltıları ile meşhur olan Saklı Bahçe, patates kızartmalarından ev yapımı böreklere, pankek ve omletlerden çeşit çeşit peynirlere zengin bir sofra donatır. Böylece kahvaltıları ile güne doyurucu bir sofra ile başlanmasını sağlar. Ailecek gidilebilecek bu sevimli işletme yaz dönemlerinde yoğun ilgi görmesi nedeniyle oldukça yoğundur. Geç saatlerde gelinmesi halinde mekânda yer bulabilmesini zor olabileceği bilinmelidir. Ortaca en iyi kahvaltı yerlerinden biri olarak tatilcilerin Saklı Bahçe’ye mutlaka uğraması önerilir.

Saklı Bahçe Kahvaltı ve Çay Bahçesi

Adres: Dalyan, 48600 Ortaca/Muğla

Telefon: 0543 317 86 22

Ekin Restaurant & Kahvaltı

Göl kenarında bulunan Ekin Restoran dağ ve göl manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi yapılabilecek bir yerdir. Özellikle doğa içerisinde kahvaltı tavsiye veya yer önerisi isteyenler için akla gelen bir diğer adrestir. Serpme kahvaltı servis eden mekân doğal lezzetlerden oluşan kahvaltı çeşitliliğine sahiptir. Kuş sesleri eşliğinde manzaraya karşı edilecek kahvaltılara bir de güler yüzlü personel hizmeti eklenince Ekin Restaurant’a gelen herkes restorandan memnun bir şekilde ayrılır. Ailecek gelinebileceği gibi arkadaş grupları tarafından da gelinebilecek bir yerdir. Gözlemeler, patates kızartmaları, yumurta ve peynir çeşitleriyle doyurucu bir kahvaltı misafirleri bekler. Restoran, doğanın her rengine ev sahipliği yapar ve güzelliği ile Ortaca kahvaltı fırsatları arasında yer alır.

Ekin Restaurant & Kahvaltı

Adres: Gökbel, 48600 Ortaca/Muğla

Telefon: 0542 474 36 74

İkram Börek Salonu 

Hızlı bir şekilde kahvaltı edip günü kaçırmak istemeyenler için ise İkram Börek Salonu önerilebilir. Her gün taze çıkan börekler ve poğaçalar ile lezzetli ve hızlı bir kahvaltı yapılabilir. Salaş ve samimi bir ortamı olan İkram Börek Salonu özellikle hamur işi sevenlerin seveceği bir yerdir. Çocuklar için açma pizza şeklinde farklı hamur işi seçenekleri de bulunur. Kol börekleri ve poğaçaları ile meşhur olan İkram Börek Salonu lezzetli ve doyurucu kahvaltılar yapılabilecek bir yerdir. Ortaca kahvaltı fiyatları araştırırken uygun fiyatlı bir yer arayanların da memnun kalacağı bir kahvaltı adresidir.  

İkram Börek Salonu

Adres: Terzialiler, Şerifnaz Sokak No:35, 48000 Ortaca/Muğla

Telefon: 0545 620 47 72

Gölbaşı Restaurant

Ortaca kahvaltı mekanları arasında en popüler yerlerden biri olan Gölbaşı Restaurant, Dalyan merkeze 3 km uzaklıkta bulunur. Köy kahvaltısı servis eden mekân nefes kesen manzarası ve lezzetli yemekleri ile dikkat çeker. Doyurucu bir kahvaltı etmenin yanı sıra eğlenceli saatler geçirmek isteyen tatilcilerin seveceği bir yerdir. Lezzetli kahvaltılıklardan oluşan bir sofranın ardından göl kenarında yapılacak olan aktiviteler ile tatilde dolu dolu bir gün geçirmek isteyenlerin seveceği bir adrestir. Göl kenarında su bisikletleri kiralayarak tatilciler göl üzerinde de vakit geçirebilir. Bu süre zarfında kuş seslerini dinlemek ve gölde yüzen balıkları izlemek ise ortaya ekstra bir eğlence çıkarır. 

Gölbaşı Restaurant

Gölbaşı Restaurant, köy kahvaltısının yanı sıra özel hazırladığı nar suyu ile de ünlüdür. Gelen misafirlere sadece çay içmeleri değil mutlaka kahvaltıyla beraber nar suyu da içmeleri önerilir.

Adres: Dalyan, İztuzu Cad. Üzeri No:36, 48840 Ortaca/Muğla

Telefon: 0545 284 40 04

Melek Anne Cafe

Ortaca açık büfe kahvaltı arayışında olan tatilciler açık büfe kahvaltı için oteller dışında bir adres bulmakta zorlanabilir. Ancak Melek Anne Cafe adeta açık büfe kahvaltıyı andıran kahvaltı sofraları ile meşhur bir yerdir. Taze meyve suları, anne patates kızartmaları, taze ekmekleri, reçelleri ve el yapımı börekleri ile burada adeta bir sofra donatılır. Kahvaltılık malzeme olarak kullandığı ürünlerin her biri organik ve doğal ürünlerdir. Servis edilen reçeller, ekmekler ve hamur işlerinin hepsi el yapımıdır. Doğal lezzetlerden oluşan bir kahvaltı ederken nefes kesen bir doğa manzarasını izlemek ise adeta büyüleyicidir. Bu nezih ve temiz mekân misafirlerine güler yüzlü hizmet verme üzerine itina ile çalışır. Melek Anne Cafe bir aile işletmesi olup herkesin keyifli saatler geçirebileceği bir mekandır.

Melek Anne Cafe

Adres: Dalyan Mah., Kaunos Sok. No:12, 48600 Ortaca/Muğla

Telefon: (0252) 284 25 45

Bistro Blue

Bistro Blue, Dalyan Bölgesinin en meşhur restoranlarından biridir. Günün her saatinde lezzetli yemekler servis eden mekân sabah kahvaltıları ile de meşhurdur. Güler yüzlü hizmeti ve şık sunumlarının yanı sıra doyurucu porsiyonları ile gelen herkesten tam puan toplayan bir işletmedir. Normalde bar ve restoran olarak hizmet veren Bistro Blue, menüsünde bulunan kahvaltı seçenekleriyle de günün erken saatlerinde de tercih edilen bir mekandır. Sabah 08.00 itibariyle kapılarını açan mekân mükemmel bir ambiyans eşliğinde lezzetli kahvaltılar edebilecek bir adrestir.

Bistro Blue

Adres: Maraş Mah., Maraş Cad. No:6, 48840 Ortaca/Muğla

Telefon: 0507 667 77 41

Riverside Cafe

Riverside Cafe, büyük bir bahçe içerisinde bulunan masaları, lezzetli kahvaltıları ile bilinir. Kafe 2012 yılından beri faaliyet göstererek yerli yabancı birçok turiste kapılarını açar. Bir aile işletmesi olan Riverside Cafe işletmeci ailenin kendi evlerinin bahçesini restorana çevirmesiyle oluşmuş bir yerdir. Bahçe ve kanal manzarası eşliğinde keyifli bir atmosfere sahip olan mekân nehir kıyısında konumlanır. Manzarası ile sunduğu güzel kahvaltı sofralarıyla Ortaca tatilcilerinin denemesi gereken mekanlardan biridir. Samimi atmosferi ile tatil günlerine güzel bir başlangıç yapmak isteyenler için önerilecek bir kafedir. 

Riverside Cafe

Adres: Gülpınar Mah., 313. Sok., Riverside Cafe, Dalyan, 48600 Ortaca/Muğla

Telefon: 0532 211 91 95

Pirci Otantik Restaurant & Cafe Bar

İsminden de anlaşılacağı üzere otantik bir atmosfere sahip olan bu mekân farklı bir restoran deneyimi yaşamak isteyenlerin seveceği bir yerdir. Aile samimiyeti sunan Pirci Otantik Restaurant & Cafe Bar, güler yüzlü personeli ve iç ısıtan ortamı ile dikkat çeker. Restoran ve kafe hizmeti sunan yer sabah kahvaltılarından akşam yemeklerine kadar günün her saatinde lezzetli yemekler servis eder. Kahvaltı sofralarında servis ettikleri yumurtalar kendi tavuklardan elde ettikleri yumurtalardır. Yumurtaların yanı sıra kahvaltıda yer alan tüm kahvaltılık malzemeleri de doğal ürünlerden oluşur. Restoran serpem kahvaltı servis eder. Dileyenler ise ara sıcak bölümünde yer alan lezzetler ile farklı kahvaltılar da edebilirler. 

Pirci Otantik Restaurant & Cafe Bar

Adres: Dalyan, Gülpınar Cad., 48800 Ortaca/Muğla

Telefon: 0536 915 67 81

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü