Çağrı merkezimiz 23:59’a kadar açık !
Fiyat ve müsaitlik için tarih seçmelisin >
Bungalov Ayaz-2 / Gün
Ön Ödeme : TL
Toplam :   TL
Talep Gönder
Bungalov Ayaz-2 Fiyat Bilgisi Yok
Villa Bul →

Bungalov Ayaz-2, Sapanca Bölgesinde, Muhteşem Manzara ve 2 Odalı

2022 yılından beri Hellovillam güvencesiyle kiralanmaktadır.
Sakarya / Sapanca / Rüstem Paşa
Haritada Göster

2 oda
6 kişi
1 banyo

Whatsapp ile gönder

Öne Çıkan Özellikler
Muhafazakar Villa
Özel Havuzlu
Bungalov
Kışa Uygun
Jakuzi
Doğa İçerisinde
Muhteşem Manzara
Restorana Yakın
Markete Yakın
Kim nerede yatacak?
Olanaklar
Salıncak
Buzdolabı
Televizyon
Klima
Banyo
Mangal / Barbekü
Su Isıtıcı
Ocak

Villa Detayları

Bungalov Ayaz-2, göz kamaştıran geniş bahçesi ve iç tasarımı ile lüks bungalov seçeneklerinden biridir. Doğa içerisinde bulunan ve tatlı mimarisiyle dikkat çeken bu bungalov ev 2 odaya ve 1 banyoya sahiptir. 6 kişiye kadar konaklama kapasitesine sahip olup geniş aileler veya arkadaş grupları için ideal bir yerdir.

Kışın karlar altında kalan Sapanca yılbaşı tatilleri için sıkça tercih edilen bir yer olurken Bungalov Ayaz-2 yılbaşı villası özelliklerine sahiptir. Bungalov Ayaz-2 ‘nin içerisinde vakit geçirmek keyifli olduğu kadar bahçesinde vakit geçirmek de keyiflidir. Bir bungalov ev olması kışın konaklamak için ideal bir adres olmayacağını düşündürebilir. Ancak gerekli ısıtma sistemlerine sahip olan Bungalov Ayaz-2 kış tatilleri için de uygun bir adrestir.

Bungalov Ayaz-2 içerisinde jakuzi bulunur. Dileyen tatilciler jakuzili içerisinde tatillerine farklı bir keyif katılabilirler. Tatile salıncak ve hamak keyfi eklemek isteyenler için de Bungalov Ayaz-2 verandasında bir salıncağa bahçesinde ise bir hamama sahiptir. Muhteşem bir manzaraya sahip olması yılın her mevsiminde doğanın tadının çıkarılmasına olanak tanır.

Markete restorana yakın konumu sayesinde günlük ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılanabilmesini sağlar.

 

Max. 6 kişilik, 4 kişi üzerinde kişi başı 500 tl alınır

Haritada Göster

Villa Nerede?

Mesafeler kuş uçuşu uzaklık olarak harita üzerinden otomatik hesaplanmıştır.