Sapanca Kurtköy Fatih bölgesinde bulunan Bungalov Piar-2, doğanın bir parçasıymış gibi görünen mimarisi ile dikkat çeken bir bungalovdur. Bir odası ve bir banyosu ile 3 kişi konaklamak için uygun bir yerdir. Genellikle çekirdek aileler veya baş başa keyifli bir tatil yapmak isteyen çiftler tarafından tercih edilir. Şık mimarisi ve doğanın kalbinde olması balayı tatilini doğayla iç içe geçirmek ve hoş bir yerde konaklamak isteyen çiftlerin de dikkatini çeker. Bu durum Bungalov Piar-2’nin balayı villası olarak da tercih edilmesini sağlar.
Bungalov Piar-2, muhteşem bir manzaraya sahiptir. Günün her saatinde ve hangi mevsimde olunursa olunsun Bungalov Piar-2 tatilcilere nefes kesen bir manzara yaşatır. Kışın karlar altında kalan Sapanca, beyaza bürünen ormanlarının güzelliğiyle büyüleyici bir hale dönerken doğanın rengarenk olduğu bahar ve yaz aylarında ise adeta bir renk cümbüşü yaşatır. Bungalov Piar-2, doğanın tüm değişimlerine birebir tanık olmak için doğru adrestir.
Bungalov Piar-2, kendine benzer bungalovların sırasıyla konumlandırıldığı bir alan içerisindedir. Tatilciler bungalovlarında doyasıya dinlenmeleri ardından diledikleri zaman diğer tatilciler ile sosyalleşebilecekleri alanlara sahiptir. Ortak yemek alanında sabah kahvaltısı servis edilir. 2 kişilik serpme kahvaltı Bungalov Piar-2 kiralama ücreti içerisine dahildir.
Kahvaltı Dahil 2 Kişi için geçerlidir. Diğer yetişkin konuklar için ektra 100 TL ücret alınır. Konu hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz.