Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Akyaka, Ege Bölgesi sınırları içinde bulunan Muğla ilinin Ula ilçesine bağlı bir beldedir. Gökova Körfezi’nin doğu ucunda yer alan Akyaka, muhteşem bir doğal güzelliğe sahiptir. Doğal ve tarihi güzelliklere sahip, mavi ile yeşilin kesiştiği noktada bulunan, üzerinde Antik Çağlardan beri yerleşim olan Akyaka 1980’li yıllar ile birlikte gelişmiş ve turistik bir belde haline gelmiştir. Turistik bir belde haline gelmesi ile birlikte Akyaka’da çok sayıda restoran açılmış ve her yıl çok sayıda turist ağırlamaya başlamıştır.

Akyaka restoranlarında, hem yerli hem de yabancı turistler Akyaka’ya özel lezzetleri deneme imkanı bulmaktadırlar. Akyaka misafirleri Azmak Nehri kıyısında bulunan restoranlarda Akyaka’nın muhteşem manzarası eşliğinde kaliteli ve doğal ürünleri tadabilmektedirler. Akyaka’nın en çok tercih edilen restoranları; Vira Vira Restoran, Pizza Fellas Akyaka, İnceden Meyhane, Ayşe Ana’nın Yeri, Limos, Karadut Et Balık Restaurant, Rahat Meyhane, Akyaka Orfoz Restaurant, Kordon Restaurant ve Olta Balık Restaurant’tır. 

Vira Vira Restoran

Akyaka’nın meşhur çilingir sofralarının vazgeçilmez adreslerinden biri olan Vira Vira Restoran, Azmak Nehri kıyısında bulunmaktadır. Tertemiz doğada lezzetli yemekler tatmak isteyenlerin tercihi olan restoranda suyun içine kurulmuş masalarda oturulabilmektedir. Vira Vira Restoran kaliteli akşam yemeği seçenekleri ile ön plana çıkmaktadır. Restoranın meşhur ahtapotu Akyaka ziyaretçilerinin vazgeçilmezleri arasında bulunmaktadır. Menüde yer alan kabak çiçeği dolması, kalamar dolması, karides güveç, yoğurtlu semizotu ve taze balık çeşitleri Akyaka misafirleri tarafından oldukça beğenilmektedir. Vira Vira Restoran şık bir atmosferde harika mezeler tatmak isteyen kişiler için ideal bir restorandır. Restoran haftanın tüm günleri açıktır. Mekanın çalışma saatleri 09.00 ile 00.00 arasındadır. 

Adres: Akyaka, Koyuncu Sk. No:5, 48650 Ula/Muğla

Pizza Fellas Akyaka

Pizza Fellas Akyaka pizza çeşitleri ile ön plana çıkan bir restorandır. Restoranda dilim veya bütün şeklinde pizza siparişi verilebilmektedir. Pizza çeşitliliğinin oldukça geniş olduğu Pizza Fellas’ın öne çıkan pizza çeşitleri; karışık pizza, sucuklu pizza, sebzeli pizza ve patlıcanlı pizzadır. Restoranda pizza çeşitlerinin yanı sıra ev yapımı limonata servisi de yapılmaktadır. Belçika çikolatası ile hazırlanan ve dondurma ile servis edilen brownie restoranın vazgeçilmezleri arasındadır. Pizza Fellas hafta içi ve hafta sonu tüm günler açıktır. Çalışma saatleri 15.00 ile 22.00 arasındadır.

İletişim: (0252) 243 53 93

Adres: Akyaka, Liman Sk., No:2, 48650 Ula/Muğla

İnceden Meyhane

İnceden Meyhane Akyaka’da yer alan, misafirlerine ızgara çeşitleri ve deniz ürünleri sunan bir restorandır. Restoran Akdeniz ve Yunan mutfağına ait ürünleri ile ön plana çıkmaktadır. Çeşitli mezelerin ve atıştırılmalıkların da misafirlere sunulduğu restoranın en çok tercih edilen ürünlerinden biri de ahtapot olmaktadır. Şık bir ortamda kaliteli lezzetleri tatmak isteyenlerin vazgeçilmez restoranlarından biridir. İnceden Meyhane haftanın tüm günleri 24 saat açıktır. 

İletişim: 0532 060 71 37

Adres: Akyaka, Akyaka Mh., 11/B, Karanfil Sk., 48650 Ula/Muğla

Ayşe Ana’nın Yeri

Ayşe Ana’nın Yeri, Akyaka’da lezzetli ev yemekleri tercih edenlerin vazgeçilmez mekanı olmaktadır. Geleneksel Türk mutfağına ait çok sayıda ürün çeşitliliği bulunan Ayşe Ana’nın Yeri’nin vazgeçilmez lezzetleri arasında odun ateşinde yapılan gözleme, yaprak sarması, ev yapımı mantı, zeytinyağlı çeşitleri, çorba çeşitleri, salata çeşitleri ve kızartmalar bulunmaktadır. Dondurma ile servis edilen künefe de restoranın favori lezzetleri arasındadır. Haftanın tüm günleri açık olan restoranın çalışma saatleri 07.00 ile 00.00 arasındadır.

İletişim: (0252) 243 40 40

Adres: Akyaka, Nergiz Sk., No:16, 48650 Ula/Muğla

Limos

Akyaka’da meze ve ızgara çeşitlerinin bulunduğu Limos, misafirlerine kaliteli bir akşam geçirme olanağı sunmaktadır. Son derece ilgili ve güler yüzlü çalışanları ve zengin menüsü ile ön plana çıkmaktadır. Özellikle pastırmalı humus ve hünkarbeğendi restoranın vazgeçilmez tatları arasındadır. Zeytinyağlı çeşitleri ve ev yapımı sıcacık ekmekleri ile ön plana çıkan Limos haftanın tüm günleri açıktır. Restoranın çalışma saatleri 10.00 ile 00.00 arasındadır. 

İletişim: 0535 968 04 02

Adres: Akyaka, Karanfil Sk., 48650 Ula/Muğla

Karadut Et Balık Restaurant

Karadut Et Balık Restaurant misafirlerine, Akdeniz, Türk ve Yunan mutfağı ürünleri sunmaktadır. Çalışanlarının son derece güler yüzlü ve ilgili olduğu restoranın öne çıkan lezzetleri arasında sıcak et yemekleri ve mezeleri bulunmaktadır. Misafirlerine geniş kahvaltı menüsü ile hizmet veren restoranın reçelleri de vazgeçilmez lezzetler arasındadır. Karadut Et Balık Restoran hafta içi ve hafta sonu tüm günler açıktır. Restoranın çalışma saatleri 08.00 ile 00.00 arasındadır. Karadut Et Balık Restaurant muhteşem bir manzara eşliğinde değişik lezzetler denemek isteyen kişilerin vazgeçilmez restoranlarından biridir.

İletişim: (0252) 243 56 17

Adres: Akyaka, İnişdibi Cd., No:63, 48650 Ula/Muğla 

Rahat Meyhane

Doğa ile denizin bütünleştiği Akyaka’nın, lezzetleri ile öne çıkan bir diğer restoranı Rahat Meyhane’dir. %100 yöresel ve organik ürünler ile hazırlanan sıcak ve soğuk yemek çeşitleri ile mezeler restoranın favori lezzetleri arasındadır. Şık ve güzel bahçesinde konuklarını ağırlayan restoranın dış dizaynı da oldukça ilgi çekmektedir. Çalışanlarının son derece güler yüzlü ve ilgili olduğu mekanda yaprak ciğer vazgeçilmez lezzetler arasında bulunmaktadır. 

Restoranın çalışma saatleri 16.00 ve 01.30 arasında olup, haftanın tüm günleri hizmet vermektedir.

İletişim: 0555 515 25 74

Adres: Akyaka, Karanfil Sk., No:25/2, 48650 Ula/Muğla

Akyaka Orfoz Restaurant

Akyaka’da 2007 yılından bu yana hizmet vermekte olan Akyaka Orfoz Restaurant, konuklarına yöresel köy kahvaltısından günlük taze balık ve deniz ürünlerine kadar çok sayıda ürün çeşidi sunmaktadır. Izgara çeşitleri ile sıcak ve soğuk mezeleri de restoranın vazgeçilmez ürünleri arasındadır. Akyaka Orfoz Restaurant, Akyaka’nın “Azmak Boyu” adı verilen bölgesinde bulunmaktadır. Muhteşem bir manzaraya sahip, doğa ile iç içe olan restoranda balık çeşitleri günlük olarak değişmektedir. Akyaka Orfoz Restaurant haftanın tüm günleri açık olmaktadır. Çalışma saatleri ise 08.00 ile 00.00 arasındadır.

İletişim: (0252) 243 59 59

Adres: Akyaka, Sarıoğlu Sk., No:48, 48650 Ula/Muğla

Kordon Restaurant

Kordon Restaurant, Azmak Boyu manzarası eşliğinde lezzetli yemekler denemek isteyen kişilerin favori restoranları arasındadır. Konuklarına Akdeniz ve Türk mutfağının en seçkin ürünlerini sunan restoran deniz mahsülleri ürünleri ile ön plana çıkmaktadır. Kordon Restaurant meze çeşitliliği bakımından sıklıkla tercih edilen restoranlardan biridir. Sıcak kanlı ve güler yüzlü çalışanları ile haftanın her günü hizmet vermekte olan restoranın çalışma saatleri 08.00 ile 00.00 arasındadır. 

İletişim: (0252) 243 52 52

Adres: Akyaka, 48650 Ula/Muğla

Olta Balık Restaurant

Azmak Nehri kenarında yer alan Olta Balık Restaurant, konuklarına doğa ile iç içe bir ortamda lezzetli balık çeşitleri ve deniz mahsülleri sunmaktadır. Restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında mavi yengeç, Girit ezme, sübye, istiridye mantarı, ahtapot ızgara ve deniz börülcesi bulunmaktadır. Menüde yer alan tatlıları ile de ön plana çıkan Olta Balık Restaurant haftanın tüm günleri açıktır. Restoranın çalışma saatleri 08.00 ile 02.00 arasındadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile Akyaka’nın favori restoranlarından biridir.

İletişim: (0252) 243 59 09

Adres: Akyaka, 48650 Ula/Muğla

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü