Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı olan Akyaka son yıllarda ziyaretçilerin oldukça ilgisini çeken bir beldedir. Ege’nin sakin ve huzurlu doğası içinde yer alan Akyaka, Marmaris’e 30 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. Popüler tatil yerlerine olan yakınlığı sebebi ile de oldukça rağbet gören Akyaka yemyeşil doğası, kaliteli ürünler ile hazırlanmış kahvaltı fırsatı, çeşitli doğa sporları etkinlikleri ve tertemiz koyları ile sıklıkla tercih edilen bir belde durumundadır. Akyaka’nın huzur veren doğası içinde yer alan birçok kahvaltı mekanı ile güne başlanabilmektedir. 

Akyaka en iyi kahvaltı ürünleri ile hazırlanan yöresel köy kahvaltı menüleri ile ön plana çıkmaktadır. Beldenin yemyeşil doğası içinde birçok kahvaltı mekanını bulundurması “Akyaka’da kahvaltı nerede yapılır?” sorusunu gündeme getirmektedir. Akyaka kahvaltı fırsatları bakımından oldukça zengin ürün çeşitliliği sunan mekanlara ev sahipliği yapmaktadır. Akyaka açık büfe kahvaltı seçenekleri ile misafirlerine yöresel, doğal ürünlerin ve bölgeye ait çeşitli sosların denenmesine de imkan vermektedir. En popüler Akyaka kahvaltı yerleri; Orfoz Restaurant, Kordon Restaurant, Halil’in Yeri, Müco Akyaka, Su Cafe Restaurant Akyaka, Cennet Restaurant, Cafe Bi’yer, Vira Vira Restoran, Olta Balık Restaurant ve Akyaka Viya Saklıbahçe Restaurant’tır. Akyaka kahvaltı fiyatları ve kahvaltı tavsiyeleri ile ilgili kahvaltı mekanlarından daha ayrıntılı bilgi alınabilmektedir.

Orfoz Restaurant

Orfoz Restaurant Muğla ilinin gözde tatil beldesi olan Akyaka’nın “Azmak Boyu” adı ile bilinen bölgesinde bulunmaktadır. 2007 yılından beri hizmet vermekte olan mekan yıl boyunca açıktır. Misafirlerine sabahları yöresel köy kahvaltısı seçeneği sunan Orfoz Restaurant, doğa ile iç içe oluşu ve güler yüzlü çalışanları ile en sık tercih edilen kahvaltı mekanlarından biridir. Mekanda sunulan serpme kahvaltı seçeneğinde, doğal ürünler kullanılmaktadır. Orfoz Restaurant, Azmak Nehri’nin berrak sularında yüzen balıkları izlemek ve lezzetli bir kahvaltı ile güne başlamak isteyen kişilerin tercih sebebi olmaktadır. Haftanın tüm günleri açık olan mekanın çalışma saatleri 08.00 ile 00.00 arasındadır.

İletişim: (0252) 243 59 59

Adres: Akyaka Mahallesi Sarıoğlu Sk., No: 48, 48650 Ula/Muğla

Kordon Restaurant

Azmak Nehri manzaralı en popüler mekanlardan biri olan Kordon Restaurant, son derece geniş kahvaltı menüsü ile hizmet vermektedir. Mekanın serpme kahvaltı seçeneğinde oldukça zengin ürün çeşitliliği bulunmaktadır. Yöresel taze ürünlerin kullanıldığı Kordon Restaurant ‘ın çalışma saatleri 08.00 ile 00.00 arasındadır. Haftanın tüm günleri açık olan mekan doğa ile iç içe olması ve zengin kahvaltı seçenekleri ile Akyaka’nın en popüler mekanlarından biri durumundadır.

İletişim: (0252) 243 52 51

Adres: Akyaka, 48650 Ula/Muğla

Halil’in Yeri

Akyaka’nın en popüler kahvaltı mekanlarından biri olan Halil’in Yeri, hafta içi ve hafta sonu tüm günler açıktır. 1967 yılından beri hizmet vermekte olan mekanın çalışma saatleri 08.30 ile 00.00 arasındadır. Akyaka beldesinin ilk restoranı olan Halil’in Yeri’nin zengin kahvaltı menüsünde yer alan yöresel kızartma seçenekleri ile reçel çeşitleri en sık tercih edilen ürünler olmaktadır. Azmak Nehri kenarında bulunan mekan doğal güzelliği ve lezzetli kahvaltı menüleri ile ön plana çıkmaktadır. Otopark ve kablosuz ağ hizmeti verilmektedir. 

İletişim: (0252) 243 56 22

Adres: İnişdibi Cd. No: 48 Akyaka 48650 Ula/Muğla

Müco Akyaka

Akyaka’nın sıklıkla tercih edilen mekanlarından biri olan Müco Akyaka’nın oldukça zengin kahvaltı menüsü güne harika bir başlangıç yapmak isteyenlerin tercih sebebidir. Bölgenin doğal ürünleri ile hazırlanan kahvaltı menülerinde oldukça farklı seçenekler mevcuttur. Müco Akyaka’nın çalışma saatleri 09.00 ile 00.00 arasındadır. Hafta içi ve hafta sonu tüm günler açık olan mekan, geç kahvaltı imkanı sunması ile tercih nedenidir. Müco Akyaka hafta içi günlerde 11.00 ile 17.00 saatleri arasında, hafta sonu ise 11.00 ile 20.00 saatleri arasında misafirlerine geç kahvaltı seçeneği sunmaktadır. 

İletişim: 0542 457 96 61

Adres: Akyaka, Nergiz Sk. 24 a D.1, 48600

Su Cafe Restaurant Akyaka

Su Cafe Restaurant Akyaka misafirlerine temiz havada kahvaltı seçenekleri sunması nedeni ile Akyaka’nın en popüler kahvaltı mekanlarından biri durumundadır. Güne doğanın huzur veren atmosferi içinde başlamak isteyen kişilerin tercih ettiği mekanda zengin kahvaltı seçenekleri bulunmaktadır. Bölgenin geleneksel tatlarına yer verilen kahvaltı menüsünde doğal ürünlerden oluşan ürünler ile çeşitlilik oldukça fazladır. Haftanın tüm günleri açık olan Su Cafe Restaurant Akyaka 24 saat misafirlerine hizmet vermektedir.

İletişim: 0531 793 01 55

Adres: Akyaka, Mustafa Uyanık Sk. No: 19/13 48640 Ula/Muğla

Cennet Restaurant - Azmak Başı Akyaka

Cennet Restaurant 1983 yılından beri faaliyet halindedir. Suyun kenarında yer alan mekan sabahları muhteşem manzarası ve temiz havası ile misafirlerine son derece zengin kahvaltı seçenekleri sunmaktadır. Cennet Restaurant menüsünde yer alan serpme kahvaltı menüsünde lezzetli yöresel ürünlerin yanısıra çeşitli soslar ve reçeller yer almaktadır. Haftanın tüm günleri açık olan mekanın çalışma saatleri 09.00 ile 03.00 arasındadır. Cennet Restaurant ferah ve doğal bir ortamda kahvaltı etmek isteyen kişilerin favori mekanlarından biri durumundadır.

İletişim: 0532 236 75 39

Adres: Akyaka, İnişdibi Cd. No: 54 48650 Ula/Muğla

Cafe Bi’yer

Akyaka’nın muhteşem doğasında sağlıklı ve lezzetli kahvaltı yapmak isteyen kişilerin tercih ettikleri Cafe Bi’yer güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile hizmet vermektedir. Haftanın tüm günleri faaliyet halinde olan Cafe Bi’yer 24 saat açık olması nedeni ile sabahın erken saatlerinde kahvaltı etmek isteyen kişiler için oldukça uygun bir mekandır. Son derece zengin kahvaltı seçeneklerinde yöresel doğal ürünler bulunmaktadır. Temiz hava ve yemyeşil doğada kahvaltı etmek isteyenlerin vazgeçilmez mekanlarından biridir. 

İletişim: 0539 398 49 52

Adres: Akyaka, Karanfil Sk. 18/1, 48650 Ula/Muğla

Vira Vira Restoran

Azmak Nehri kıyısında bulunan Vira Vira Restoran güler yüzlü çalışanları ve kaliteli servisi ile Akyaka’nın en popüler kahvaltı mekanlarından biridir. Hafta içi ve hafta sonu tüm günler açık olan Vira Vira Restoran’ın çalışma saatleri 09.00 ile 00.00 arasındadır. Mekanın nehir kenarına kurulan masalarında oturulup, kaz sesleri ve yüzen balıklar eşliğinde oldukça zengin kahvaltı çeşitleri tadılabilmektedir. Mekanın kahvaltı seçeneklerinde yöresel ve doğal ürünlere yer verilmektedir.

Adres: Akyaka, Koyuncu Sk. No:5, 48650 Ula/Muğla

Olta Balık Restaurant

Olta Balık Restaurant Azmak Nehri kıyısında bulunan ve misafirlerine geniş kahvaltı seçenekleri sunan bir mekandır. Mekanın çalışanlarının son derece ilgili ve nazik olması Olta Balık Restaurant’ı, Akyaka’nın en popüler kahvaltı mekanlarından biri haline getirmektedir. Mekanın çalışma saatleri 08.00 ile 02.00 arasındadır. Hafta içi ve hafta sonu tüm günler hizmet vermektedir. Olta Balık Restaurant misafirlerine, yemyeşil doğanın huzur veren ortamında çok lezzetli ürünlerle oluşturulan zengin kahvaltı seçenekleri sunmaktadır.

İletişim: (0252) 243 59 09

Adres: Akyaka, 48650 Ula/Muğla

Akyaka Viya Saklıbahçe Restaurant

Nehir kenarında yer alan Akyaka Viya Saklıbahçe Restaurant temiz mutfağı ve güler yüzlü çalışanları ile bölgenin en popüler kahvaltı mekanları arasındadır. Mekanın doğal ürünler ile hazırlanan serpme kahvaltısında ürün çeşitliliği oldukça fazladır. Doğa ile içiçe olan Akyaka Viya Saklıbahçe Restaurant’ın kahvaltı seçeneklerinde yöresel ürünlere de yer verilmektedir. Kahvaltı menüsünde yer alan reçel çeşitleri misafirler tarafından tercih edilmektedir.Haftanın tüm günleri hizmet veren mekanın açılış saati 08.00, kapanış saati ise 01.00’dır. 

İletişim: 0506 322 27 17

Adres: Akyaka, Karanfil Sk. No:32, 48640 Ula/Muğla

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü