Bungalov Şelale-2, Sapanca’nın Mahmudiye bölgesinde bulunan bir odadan ve bir banyodan oluşan 2 kişilik bir bungalovdur. Şık ahşap mimariyle inşa edilmiş olan bu bungalovun önünde uzanan küçük verandası havuzlu bahçeye açılır. Şahsi havuzu ısıtmalı özellikte olup tatilciler kışın da havuz keyfi yapmaya devam edebilir.
Bungalov Şelale -2 içerisinde şömine ve jakuziye yer verilmiştir. Günün yorgunluğunu jakuzi keyfi yaparak geride bırakmak isteyenler burada keyifli saatler geçirebilirler. Kışın soğuk aylarda şömine başında vakit geçirerek tatilden alacakları huzuru daha da artırabilirler.
Bungalov Şelale -2 içerisinde bir evin ihtiyaç duyabileceği birçok elektronik cihaza yer verilmiştir. İçeride bulunan fırın, ocak ve buzdolabı sayesinde tatilciler kendi yemeklerini kendileri yapabilir ve doğru şartlarda muhafaza edebilirler. Bungalovun markete yakın konumu sayesinde tüm ihtiyaçlarına kolay bir şekilde erişebilirler. Dileyenler ise yakınlardaki restoranlarda lezzetli yemekler yiyebilirler.
Bungalov Şelale-2’nin çevresi çim tenteler ile kapatılmış olduğundan diğer bungalovlar tarafından görülmeyecek şekilde ayarlanmıştır. Bu sayede muhafazakâr şartlarda konaklamak isteyen tatilciler de Şelale-2’de gönül rahatlığıyla konaklayabilirler. Kimse tarafından rahatsız edilmeden romantik bir tatil geçirmek isteyen balayı çiftleri de yine burayı tercih edebilirler.
Havuz Ölçüleri: En: 3m Boy: 4m Derinlik: 1.50m
Sitemizde görünen fiyatlar 5 kişi için geçerlidir, 5 kişi üzeri gelen her bir misafir için günlük ekstra 500 TL ücret talep edilir.