VİLLA DİVAN-2
Villa Detayları
Villa Divan-2 ile Kalkan’da lüks içerisinde bir tatil geçirmek için hazır olun. Hayalini kurduğunuz tatilden çok daha fazlasına sahip olan bu eşsiz villada tatilinizin her dakikası hafızanızda yer edinecek.
Villa Divan-2, beş yatak odasında on kişiye kadar misafir kabul ediyor. Kalabalık gruplar ve geniş aileler için uygun olan bu villanın tüm odaları süit olarak tasarlanmış. Konforunuzu en üst seviyede tutmak için gereken her şeyin düşünüldüğü villada jakuzi ayrıntısı da ihmal edilmemiş.
Villa Divan-2’de iki ayrı havuz bulunuyor. Kapalı havuzunda ısıtma özelliği de olan villada her mevsim Kalkan’ın eşsiz atmosferini deneyimlemek mümkün. Çocuklu aileler için mama sandalyesi, bebek yatağı gibi imkanların da yer aldığı villada her anından keyif alacağınız bir tatil deneyimleyeceksiniz.
Villanızdan her yere kolayca ulaşabileceğinizi de unutmayın. Tüm ihtiyaçlarınızı temin edebileceğiniz market ve restoranlar yalnızca 300 metre uzaklıkta hizmet veriyor. Kalkan kent merkezi 1.5 kilometre, Kalkan Halk Plajı ise sadece iki kilometre uzaklıkta sizi bekliyor olacak. İster yürüyerek ister aracınızla dakikalar içerisinde denize ulaşmak mümkün.
Havuz Ölçüleri: En: 3.70 m - Boy: 12.30 m - Derinlik: 1.60 m
Kapalı Havuz Ölçüleri: En: 2 m - Boy: 4 m - Derinlik: 1 m
Not: Havuz ısısının ideal ısıya ulaşması için, ısıtmalı havuzu kullanacak misafirlerimizin, tatil süresinden 3 gün önce bilgi vermeleri gerekmektedir.
Villa Kampanyaları
Villa Divan-2 Özet
Olanaklar
Villa Nerede?
Haritada Göster
Restoran
Elektrik, su, tüpgaz, temizlik, havuz ve bahçe bakımı giderleri ücrete dahildir. Bunlar için herhangi bir ödeme talep edilmeyecektir.
Bu villamız için depozito ücreti 500 TL’dir, villaya giriş yaparken tahsil edilir. Villadan ayrılırken yapılan kontrollerde hasar, zayi, kırık, dökük vb. görülmediğinde para iade edilir.
Villalarımız haftada 1 kez temizlenmektedir. 1 haftayı aşan konaklamalarda, dilerseniz ücretsiz temizlik hizmetinden faydalanabilirsiniz. Minimum kiralama süresinin altındaki rezervasyonlarda 750 TL temizlik ücreti alınmaktadır.
Villalar böcek ve haşerelere karşı düzenli olarak ilaçlanmaktadır. Buna rağmen doğa içinde bulunan villalarda haşere çıkma ihtimali bulunmaktadır. Bu bilgi sadece bu villa için değil, doğa içinde bulunan tüm villalar için geçerlidir.
Bakımlar günde bir kez sabah veya akşam görevliler tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır.
Villa Divan-2 Yorumları (0 Yorum)
4,6
(0 Yorum)