Villa Mars-5 mimarisiyle soluk kesen özel adreslerden biridir. Kalkan Kördere’ de bulunan villa geniş bahçesinde yer alan özel kış bahçesiyle gelenleri adeta büyüler. Yaz kış fark etmeksizin kişilere dışarıda vakit geçirmesini sağlayan bu alan villanın lükslüğünü kanıtlar. İnceliklerle inşa edilmiş villa bahçesinden evinin içerisinde bulunan ek özelliklere kadar unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatır.
2 odası ve 2 banyosu bulunan Villa Mars-5, 4 kişiye kadar konaklama kapasitesine sahiptir. Bahçesinde salıncak ve kış bahçesi bulunur. Villa içerisinde ise kapalı ve ısıtmalı havuz, jakuzi, yerden ısıtma sistemi ve hamam bulunur. Villanın tüm özellikleri sayesinde Villa Mars-5 kışın konaklamak için de ideal adreslerden biridir.
Villa Mars-5, konumu itibariyle de sevilen bir villadır. Muhteşem günbatımlarına ev sahipliği yapan manzarası deniz manzarasıyla birleşir. Günün her saatinde unutulmaz, birbirinden farklı manzaralar görülebilir. Villada geçirilen her saat keyifli ve özeldir.
Villa Mars-5, çocuklu aileler tarafından da sevilen bir villadır. Villa bahçesine çocuk parkı bulunuyor olması çocukların gün boyunca eğlenceli saatler geçirmesine olanak tanır.
NOT: Bu villamız da 1 Ocak-30 Nisan ve 1 Kasım-31 Aralık kış döneminde yerden ısıtma ve havuz ısıtması fiyata dahildir. Bunun dışındaki yaz döneminde havuz ısıtması istenirse günlük 500 TL’dir ve konaklama süresi boyunca açık tutulmalıdır.
Havuz Ölçüleri: Uzunluk:5m Genişlik: 3m Derinlik: 1,3m
NOT: 1 Kasım-31 Aralık ve 1 Ocak-30 Nisan kış döneminde ev ısıtması ve havuz ısıtması bu fiyata dahildir. Bunun dışındaki yaz döneminde havuz ısıtması istenirse günlük 900TL’dir ve konaklama süresi boyunca açık tutulmalıdır.
NOT: Evimizde yangın güvenliği kapsamında yangın tüpü bulunur. Ayrıca evimizin her oda ve kapalı alanında duman sensörleri/alarmı ve kapı arkalarında acil durum çıkış krokileri bulunmaktadır.
Önemli Not: Mars- 5 evinin dışarısında, bulunan IGLO yürüyerek rahatlıkla gidilebilinecek mesafede, evden yaklaşık merdiven hariç 35mt merdiven dahil 50mt uzaklıktadır. 1 Kasım-1 Mayıs tarihleri arasındaki kış aylarında sadece Mars- 5 misafirlerine kullanımına açıktır. Diğer aylarda kullanıma kapalı olacaktır. İçerisinde bulunan şöminesine yakılmak üzere odun, extra ücret karşılığında sağlanmaktadır.
Villa Mars-5 Yorumları 2 Yorum