Talep Gönder, Ekstra İndirim Yakala!

Muğla’nın Antalya sınırındaki ilçesi Fethiye, sunduğu doğal güzelliklerle, tatilde tüm beklentilere hitap eden alternatifleriyle oldukça popüler. Fethiye’nin dünyaca ünlü merkezi Ölüdeniz ise, tatilin uğrak noktası. Fethiye’de eğlenceli bir güne başlarken, Ölüdeniz tatilinde kahvaltı fırsatlarını yakalamak oldukça avantajlı. Kahvaltı tavsiyelerinin geniş olduğu Ölüdeniz’de kahvaltı nerede yapılır sorusunun birçok yanıtı var. Her yıl birçok kişinin tercih ettiği bir tatil beldesi olması nedeniyle, Ölüdeniz ve Fethiye’de herkese hitap eden kahvaltı konseptleri var. Ölüdeniz açık büfe kahvaltı, eksiksiz bir kahvaltı deneyimi arayanlara hitap ederken, serpme köy kahvaltısı ise Fethiye’nin organik lezzetlerini tatmayı düşünenler için ideal.

Ölüdeniz kahvaltı fırsatlarının yer aldığı bir yer olması nedeniyle fiyatlar herkese hitap ediyor. Ölüdeniz kahvaltı fiyatları mekanın konseptine, kahvaltı seçeneklerinin genişliğine göre değişebilir. Ölüdeniz kahvaltı yerleri, plaja yakın kısımdaki mekanlarda olabildiği gibi, Kayaköy, Hisarönü ve Fethiye merkez gibi yakın adreslerde de olabiliyor. Ölüdeniz en iyi kahvaltıyı arayanlar için, Ölüdeniz restoranları içinde kahvaltı seçenekleri sunan birçok adres var. Doğal lezzetlerin elde edildiği bereketli köylerden gelen organik sebzeler, Ölüdeniz’de ne yenir sorusu için en iyi yanıtı veriyor. Fethiye kahvaltılarında hem birbirinden güzel sebzeler, hem reçeller, hem de hamur işi seçenekleri bulunuyor. 

Ölüdeniz’in neyi meşhur dendiğinde plajı, Kelebekler Vadisi, Kayaköy müze alanı ve günlük tekne turları gelebilir. Ancak keyifli ve güzel bir güne başlarken, iyi bir kahvaltı herkesin beklentisi. Ölüdeniz’in ve Fethiye’nin harika manzarasına, doğal ortamına komşu birbirinden özel kahvaltı mekanlarının yer aldığı bölgede Türk kahvaltısının yanı sıra İngiliz geleneksel kahvaltısı, açık büfe kahvaltı ve serpme kahvaltı alternatifleri herkese hitap ediyor. El yapımı reçeller, leziz zeytinler, çeşit çeşit peynirler ve gözleme, pişi gibi hamur işlerinin sunulduğu kahvaltı mekanları Fethiye’de çok popüler. Ölüdeniz kahvaltı mekanları içinde öne çıkanları listeledik. 

İksirci Tezcan

Ölüdeniz kahvaltı mekanları içinde akla ilk gelen yerlerin başında, İksirci Tezcan var. Fethiye kordonda bulunan İksirci Tezcan, Ölüdeniz’e yakın bir konuma sahip ve araçla 20 dakika içinde ulaşım sağlanabiliyor. Gurme seviyesinde bir lezzet sunan İksirci Tezcan, esasen bir tostçu. Hem kahvaltılar için, hem de gün ortası canı tost çekenlerin tercih ettiği mekan, denize birkaç metre uzaklıkta, salaş konsepte sahip özel bir yer. İksirci Tezcan’da en çok tercih edilen tostlara gelirsek salçalı ve karışık tostlar ilgi görüyor. Mekanda ayrıca Ayvalık tostu gibi lezzetler de tercih edilebilir. Fiyat performans olarak harika olan kahvaltı mekanının diğer bir özelliği de taze sıkma meyve suları. Küçük tahta masalarında otururken, lezzetli bir tost yemenin ve portakal, havuç suyu gibi lezzetlerle serinlemenin mümkün olduğu İksirci Tezcan, en popüler kahvaltı mekanları arasında.

Adres: Cumhuriyet Mah 502.sokak n03 orka butik otel kültür merkezi arası, 48300 Muğla

Mur-Et Karacabey Kasap Restaurant

Fethiye Ölüdeniz’de serpme kahvaltı konseptini en iyi şekilde keşfetmek isteyenlere hitap eden Mur-Et Karacabey Kasap Restaurant, sağladığı ferah ortamla öne çıkan bir yer. Doğayla iç içe bir konumda, çeşit çeşit kahvaltılıkların sunulduğu mekanda el yapımı reçeller, geniş peynir ve zeytin çeşitleri, taze sebzelerin tadına doyum olmuyor. Sıcak çıtır ekmekleri ile de ön plana çıkan mekanda, yumurtaların lezzeti eşsiz. Fethiye Ölüdeniz yolunda yer alan Mur-Et Karacabey Kasap Restaurant, serpme kahvaltı mekanları arayanlara hitap eden bir yer. Kahvaltıda etsiz seçeneklerin sunulduğu mekanda, dileyenler sucuk ve ciğer de tercih edebilir. 

Adres: Ölüdeniz, Ölüdeniz Mahallesi Fethiye Ölüdeniz Yolu, Oluklu Mevki No:130, 48300 Fethiye/Muğla

Bazlama İstasyonu

Ölüdeniz ve Fethiye’de en çok ilgi gören yerel lezzetler içinde, bazlama ve tostlar geliyor. Bazlama İstasyonu ise bu harika lezzetleri bir araya getiren özel bir yer. Fethiye’de birden fazla Bazlama İstasyonu şubesi var, bununla birlikte Ölüdeniz yolu üzerinde yer alan şube, oldukça lezzetli tostlar sunuyor. Ölüdeniz plajına çok yakın konumu nedeniyle tatilcilerin tercih ettiği Bazlama İstasyonu, çıtır bazlama ekmeği arasında çeşit çeşit köy peynirleri, özel sucuk ve yumurta ile tadına doyum olmayan bir tost sunuyor. Bazlama İstasyonu’nda en çok sevilen lezzet ise atom tostu. Tostun içinde yer alan özel biberler, peynir, sucuk ve diğer lezzetler güne iyi başlamayı sağlıyor. Tostun yanına dilerseniz taze sıkma meyve suyu alabilir, dilerseniz çay tercih edebilirsiniz.

Adres: Ölüdeniz, Belceğiz Cd. No:32, 48340 Fethiye/Muğla

Macaronn Pastanesi

Ölüdeniz’de bulunan diğer bir kahvaltı mekanı, son yıllarda çok popüler olan Macaronn Pastanesi. Butik bir işletme olan Macaronn’da, pastanenin sahibi Birnur hanımın elinden çıkan birbirinden lezzetli kahvaltılıkları keşfetmek mümkün. Hamur işi kahvaltılıkları sevenlere hitap eden Macaronn Pastanesi, Ölüdeniz’de yer alması nedeniyle plajda ya da diğer bölgelerde zaman geçirenlere çok yakın konumda. Macaronn Pastanesi’nde denenmesi gereken lezzetlere geldiğimizde dereotlu poğaça öne çıkıyor. Bununla birlikte tatlı bir lezzet arayanlar için tahinli çörek, kıymalı börek ve simit sandviçler de pastanede tercih edilebilir. 

Adres: Ölüdeniz, Atatürk Cd. 146/d, 48340 Fethiye/Muğla

Narlı Bahçe

Ölüdeniz kahvaltı mekanları içinde öne çıkan diğer bir adres de Narlı Bahçe. Doğal, organik serpme köy kahvaltısı için tercih edilebilecek Narlı Bahçe, adında da anlaşılacağı gibi ağaçların ferah havası içinde, doğal ortamda bir kahvaltı deneyimi sunuyor. Zeytin ağaçlarının mis kokusu içinde serpme köy kahvaltısı yapma fırsatı sunan mekan keyifli bir aile işletmesi. Serpme köy kahvaltısında bal ve reçellerin yanı sıra, tereyağı, yumurta gibi seçenekler sunan mekan harika manzarasıyla tercih ediliyor. Fethiye’nin harika zeytin çeşitlerinin yer bulduğu Narlı Bahçe’de, köylerden gelen organik sebzeler, kahvaltıyı rengarenk kılıyor. 

Adres: Ölüdeniz, İncircik Cd. no\17, 48340 Fethiye/Muğla

Boğaziçi Restoran

Ölüdeniz ve Fethiye arası, hem özel araçla hem de minibüslerle oldukça kısa sürüyor. Bu nedenle Ölüdeniz kahvaltı mekanları içinde, Fethiye merkezde bulunan Boğaziçi Restoran’dan da söz etmemiz gerekir. Adının hakkını veren bir konumda yer alan Boğaziçi Restoran, denizin tam kenarında harika bir manzara sunuyor. Geleneksel Türk kahvaltısı sunan Boğaziçi Restoran, serpme köy kahvaltısını tercih edenler için rengarenk, göz doyuran bir kahvaltıya sahip. Sahanda yumurtasının lezzetine doyum olmayan mekanda gözleme gibi Fethiye’nin meşhur lezzetleri de yer buluyor. Reçel çeşitlerinin geniş olduğu mekanda zeytin çeşitleri ve menemen de iştah açan bir güzelliğe sahip. 

Adres: Cahit Gündüz Cd. 2. Etap Sahil Bandı No:7, 48300 Fethiye/Muğla

Kerimoğlu Yörük Çadırı

Merkezde yer alan ve Ölüdeniz’e de yakın konumda denebilecek diğer bir Fethiye kahvaltı mekanı da Kerimoğlu Yörük Çadırı. Geleneksel yörük kültürünü tanımak ve lezzetlerini keşfetmek için tercih edilebilecek mekanın dekorasyonu, içerdiği detaylar harika. Kerimoğlu Yörük Çadırı kahvaltısının en iyi yanı tüm seçeneklerin organik olması. Peynir ve zeytin çeşitlerinin geniş olduğu kahvaltıda doğal tereyağı bulunabiliyor. Reçel ve balların tamamen organik, ev yapımı olarak sunulduğu mekanda yumurta, gözleme ve bazlama bulunabiliyor. Denize karşı özel bir konumda yer alan kahvaltıcının fiyatları da uygun. 

Adres: Foça, Barış Manço Blv. No:4, 48300 Fethiye/Muğla

Mozaik Bahçe

Ölüdeniz kahvaltı mekanları içinde, Ege’nin leziz seçeneklerinin yanında Hatay mutfağının eşsiz kahvaltılıklarını da sunan bir mekan olan Mozaik Bahçe, en popüler kahvaltı mekanları içinde gösteriliyor. Dekorasyonun, harika mozaikler ve detaylarla öne çıktığı mekan, Hatay konseptli köy kahvaltısını deneyimlemek için müthiş bir adres. Hem restoran hem de kahvaltı mekanı olarak hizmet veren Mozaik Bahçe’de sunulan organik serpme köy kahvaltısı, doğal ve ev yapımı reçel seçenekleri, tadına doyum olmayan kahvaltılık alternatifleri ile öne çıkıyor. Mozaik Bahçe, geniş kahvaltılık alternatifleri ile öne çıkan, Fethiye’nin en özel mekanlarından biri.

Adres: Cumhuriyet, 91. Sk. 2/A, 48300 Fethiye/Muğla

Özsüt

Ölüdeniz ve Fethiye’de, serpme kahvaltı ve tek kişilik kahvaltılarda bilindik bir yerde olmak isteyenler için Özsüt tercih edilebilir. Türkiye’nin birçok noktasında şubesi olan Özsüt, Fethiye’de kordon boyu üzerinde yer alıyor. Bulunduğu nokta denize oldukça hakim olan Özsüt’te, organik Ege kahvaltısı tercih edilebilir. Kahvaltılık seçenekleri içinde, tek kişilik pratik kahvaltıların da yer aldığı Özsüt, merkezi konumuyla ön planda. Kahvaltılık seçenekleri içinde peynirli, patatesli ve ıspanaklı börek gibi seçenekleri de sunan Özsüt’te poğaça, tost, yumurta gibi kahvaltılıklarda leziz ve geniş seçenekler bulunuyor. Özellikle Ege köy kahvaltısı, Özsüt’ün en popüler yanlarından. 

Adres: Cumhuriyet, Atatürk Cd. No:3, 48303 Fethiye/Muğla

Gustorante

Fethiye’nin sevilen kahvaltı mekanlarından bir diğeri olan Gustorante, butik bir mekan. Gurme lezzetleri sunan Gustorante, keyifli bir aile mekanı olarak öne çıkıyor. Türk kahvaltısının yanı sıra dünya mutfağına hitap eden kahvaltılıkların da yer aldığı Gustorante’de, yabancı turistlerin de ilgisini çekecek alternatifler var. Klasik ve Ege kahvaltısı gibi alternatifler sunan Gustorante’de peynir çeşitleri, zeytin çeşitleri ve sebzeler oldukça geniş. Ayva ve portakal reçeli başta olmak üzere birçok ev yapımı reçelin yer aldığı mekanda köy ekmeğinin de tadına doyum olmuyor. Gustorante’de, dileyenler sıkma meyve suyu tercih ederken, lezzetli bir demleme çay da tercih edilebilir. 

Adres: Foça, Yerguzlar Cd. No:40/A, 48300 Fethiye/Muğla

Efe Fırın

Ölüdeniz kahvaltı mekanları arasında popüler olan bir diğer adres de Efe Fırın. Bazlama tost konusunda tercih edilen Efe Fırın’ın tadına doyum olmayan bazlama tostları, bölgeye tatile gelen birçok kişinin tercihi. Oldukça doyurucu bir porsiyonu olan Efe Fırın’da, bazlama tostlar en popüler seçenek. Bunun yanında Efe Fırın’da klasik kahvaltılıklar da tercih edilebilir. Sahanda yumurta ya da menemen gibi klasik lezzetleri, Fethiye’nin organik sebzelerinin kalitesiyle denemek Efe Fırın’da mümkün. Lezzetli bir çayı da ikram eden Efe Fırın, Fethiye ile Ölüdeniz yolu üzerinde yer alıyor. Doyurucu ve kaliteli kahvaltısı ile Efe Fırın, Ölüdeniz tatilinin vazgeçilmezlerinden. 

Adres: Patlangıç, Baha Şıkman Cd. No:185, 48300 Fethiye/Muğla

Carnival Restoran

Lezzetli ve keyifli bir kahvaltı konsepti sunan Carnival Restoran, Fethiye’nin merkezinde yer alan Orka Boutique Hotel’de yer alan bir kahvaltıcı. Denize birkaç metre uzaklıkta ferah bir havaya sahip olan Carnival Restoran’da hem Türk geleneksel kahvaltısı hem de dünya mutfağından kahvaltı seçenekleri var. Ege’nin lezzetlerini denemenin mümkün olduğu serpme Türk kahvaltısının yanı sıra, Carnival Restoran’da İspanyol, Fransız ve İngiliz mutfağından tatlar da sunuluyor. Reçelleri, peynirleri ve zeytinlerinin yanı sıra, yumurta seçenekleri ve çıtır ekmeği ile harika bir kahvaltıya sahip olan Carnival Restoran, Ölüdeniz’de kaliteli bir kahvaltı için tercih edilebilecek bir yer.

Adres: Cumhuriyet Mahallesi, Kordon Boyu Başlangıç Mevkii No:1, 48300 Fethiye/Muğla

Avocado Garden Coffee

Fethiye ile Dalaman arasında yer alan Yanıklar’da bulunan bir kahvaltıcı olan Avocado Garden Coffee, Ölüdeniz’e çok yakın bir konumda değil. Bununla birlikte Ölüdeniz tatilinde, Fethiye’nin harika doğal güzelliklerini keşfe çıkanlar için, güzel bir ortama sahip Yanıklar’da Avocado Garden iddialı bir yer. Serpme köy kahvaltısının hem damak tadına hem de göze hitap ettiği mekanda söğüş tabağının yanı sıra zeytin, pesto ve humus gibi özel tatlar bulunuyor. Dut ağaçlarının, avokado ağaçlarının içinde doğal bir ortamda kahvaltı yapma şansı sunan mekanda aynı zamanda tost ve yumurta seçenekleri de bulunuyor. Gurme kalitesinde bir kahvaltı sunan mekan, Yanıklar’ın en iyilerinden. 

Adres: Esenli Sokak No:39 Fethiye-Dalaman Yolu Üzeri Yanıklar Mahallesi, 48300 Fethiye/Muğla

Fesleğen Kahvaltı

Ölüdeniz’e en yakın konumda yer alan kahvaltı mekanlarından biri, Kayaköy’de bulunan Fesleğen Kahvaltı. Kayaköy’ün sakin, huzurlu doğası içinde yer alan Fesleğen Kahvaltı, doğayla iç içe bir ortama sahip. Köylerden gelmiş organik, doğal lezzetlerin yer aldığı serpme kahvaltısının tadına doyum olmayan mekanda menemen, köy yumurtası gibi seçenekler var. Ev yapımı doğal reçellerde seçeneklerin geniş olduğu mekanda özel köy ekmeği bulunuyor. Kuş seslerinin içinde, Kayaköy’ün huzurlu atmosferinde kahvaltı şansı sunan Fesleğen Kahvaltı, Ölüdeniz plajına yalnızca 15 dakika uzaklıkta bulunan bir yer. Mekanda kahvaltının yanı sıra, akşam saatlerinde mangal da yapılabiliyor. 

Adres: Kayaköy, 48300 Fethiye/Muğla

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü