Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Gökçeada, Türkiye’nin en büyük adası olup Ege Denizi’nin kalbindedir. Çanakkale denildiğinde akla gelen bu yer, yılın her mevsimi farklı bir güzelliğe sahiptir. Özellikle bahar ve yaz aylarında turist akınına uğrayan Gökçeada, tatilcilerin unutulmaz bir tatil yaşayacağı yerlerden biridir. Gökçeada, plajları, gezilecek yerleri ile tatilin her anının dolu dolu geçirileceği bir yer olarak gece hayatıyla da meşhurdur. Birbirinden farklı konseptlerdeki mekanlara ev sahipliği yapan ada, akşam saatlerinin de eğlenceli geçmesi için tüm imkanlara sahiptir. Sadeliğin ve lezzetin ön planda bulunduğu mekanlar Gökçeada akşamlarını da güzelleştirir. 

Gökçeada gece hayatı denildiğinde akıllara meyhaneler ve şarap evleri gelir. Şarap, Çanakkale’nin simgelerinden biri olurken meyhane kültürü ise Rum ve Türk kültürünün buluşma adresidir. Adada Rum tavernaları bulmak mümkün olduğu kadar klasik Türk mezelerine yer veren şık meyhanelere de rastlamak mümkündür. Gökçeada gece hayatı ile bir sahil kasabasında keyifle günü noktalama hayalleri kuran kişilerin hayallerini gerçekleştirebileceği bir yerdir.

Meraklis Taverna

Gökçeada'nın yeni mekanlarından biri olan Meraklis Taverna, 2019 yılında kapılarını hizmet vermek üzere açmış Tepeköy’de bulunan sevimli bir yerdir. Dostane bir ambiyansa sahip olan mekân taş bir Rum evinin bahçesinde bulunur. Bahçenin tüm Gökçeada manzarasını gözler önüne seren bir konuma sahip olması ile tavernanın ünü tüm adaya yayılmıştır. Akşamları mekânın salaş ama şık ambiyansını taçlandıran Ege ve Yunan mutfağı yemekleri sofraları taçlandırır. Mezeleri ve ızgara çeşitleriyle ön plana çıkan mekân sunduğu deniz ürünleriyle de damaklarda kalıcı bir iz bırakır. Gökçeada'nın popüler mekanlarından biri olduğundan adanın yoğun dönemlerinde mekâna gidilmeden önce rezervasyon yaptırılması gerekir. Aksi takdirde yer bulmak zor olabilir. Mekân haftanın her günü hizmet verir ve akşam üzeri 17.00’dan gece 03.00’a kadar misafir ağırlar.

Adres: Tepeköy Yolu, No:246, 17760 Tepeköy, Gökçeada/Çanakkale

Telefon: 0533 098 42 52

Dimitri Ada Evi& Restoran

Rum köyleriyle meşhur olan Gökçeada’nın en çok bilinen köylerinden biri olan Bademli'de bulunan mekân, nefes kesen gün batımı manzarası ile akıllarda kalıcı iz bırakan yerlerden biridir. Deniz manzarasına karşı lezzetli mezeler, et ve balıklarla donatılan sofralar Gökçeada akşamlarını daha da güzel bir hale getiriyor. Mekânın teras ve kapalı olmak üzere 2 ayrı yeri bulunur. Bu sayede soğuk havalarda da tercih edilebilecek olan adreslerden biridir. Bahar ve yaz dönemlerinde yoğun ilgi gören mekanlardan biri olmasından kaynaklı olarak mekâna gidilmeden önce rezervasyon yaptırılması gerekir. Dileyen tatilciler mekânın otel kısmında da konaklayabilir. Günün her saatinde hizmet sunan Dimitri Ada Evi& Restoran, lezzetli kahvaltılarıyla güne başlamanın, akşamları ise şarap ve peynir tabakları ile günün noktalanma adresi oluyor.

Adres: Bademli Köyü, 17760 Gökçeada/Çanakkale

Telefon: 0532 485 09 38

Dami Rum Meyhanesi

Gökçeada merkezinde vakit geçirmek isteyen ve restorana ulaşım konusunda zorluk yaşamak istemeyen kişiler tercihlerini Dami Rum Meyhanesi’nden yana kullanabilir. Meyhane eski bir Rum evinin restore edilmesi ile oluşturulmuştur. Menüde Yunan lezzetlerine yer verilen bu mekânda her bir lezzet deneyenlerden tam puan alır. Meze çeşitleri ile zengin bir menüye sahip olan mekân, kendilerine özel olan köfteleri, kiremitte oğlak ve antrikot seçenekleriyle dikkat çeker. Meyhane, haftanın 7 günü sabah 09.00’dan akşam 00.00’a kadar hizmet verir. Yaz aylarında boş masa bulmak zor olabileceğinden akşam yemekleri için gelecek olan kişilerin daha vakitli saatlerde gelmesi veya rezervasyon yapması önerilir.

Adres: Fatih, Hamam Sok. No 4, 17760 Gökçeada/Çanakkale

Telefon: 0555 743 18 08

Leyla Yeni Nesil Meyhane

Yeni nesil meyhane kültürünü seven ve eğlence için tek adres olduğunu düşünen kişiler Gökçeada’da bu isteklerini gerçekleştirebilir. Leyla Yeni Nesil Meyhane, Kaleköy limanının girişinde bulunan mavi ve beyaz renkleri ile dikkat çeken bir meyhanedir. Deniz ürünü çeşitliliği ile zengin olan meyhanenin menüsünde ananas soslu karides gibi özel lezzetler bulmak mümkündür. Meyhanenin ön tarafı tam bir Ege meyhanesi olurken mekânın arka bahçesi kokteyl bar tarzındadır. Mekânda otururken arka fonda çalan hoş müzik, eğlenceli saatler geçirilmesini sağlar. Leyla Yeni Nesil Meyhane haftanın her günü açık olup sabah 11.00’dan 00.00’a kadar servis verir.

Adres: Kaleköy Köyü Yolu, 17760 Kaleköy, Gökçeada/Çanakkale

Telefon: 0534 798 29 79

Lost İmroz

Hoş bir akşam yemeği ardından eğlenmek ve gecenin devamını bir barda geçirmek isteyen tatilciler Lost İmroz’a yönelir. Gökçeada gece hayatı barlar bakımından zengin değildir. Ancak nadir bulunan bar konsepti de Lost İmroz gibi mekanlar sayesinde keyifli bir şekilde hayata geçirilir. Lost İmroz, küçük bir mutfağa sahip olup midye tava, kalamar veya meze çeşitleri gibi atıştırmalık olarak adlandırılabilecek yemekler servis eder. Dileyen tatilciler içkilerinin yanında mekânın lezzetli yemeklerinden de yiyebilir. Lost İmroz gün içerisinde kafe olarak hizmeti vermekte, geceleri ise bar konseptine dönüşmektedir. Sabah 10.00’dan gece 02.00’a kadar açıktır. Ailecek veya arkadaş grubu ile gönül rahatlığıyla gidilebilecek bir yer olup keyifli saatler geçirmek için ideal bir adrestir.

Adres: Çınarlı, Kadri Üçok Cad. No:27, 17760 Gökçeada/Çanakkale

Telefon: 0532 721 88 84

Yıldızkoy Beach Bar

Gökçeada'da bulunan bir diğer bar ise Yıldızkoy Beach Bar’dır. Gökçeada'nın en meşhur koylarından biri olan Yıldızkoy’da bulunan bu bar gündüz beach hizmeti sunar. Geceleri ise gece kulübüne dönüşür. Barda DJ performansı eşliğinde mini partiler düzenlenir. Bazı özel gecelerde dans gösterileri veya ateş başında düzenlenen etkinliklere de rastlamak mümkündür. Gökçeada akşamlarından birinde gerçekten eğlenmek veya bir partide dans etmek isteyen kişiler Yıldızkoy Beach Bar’a mutlaka uğramalıdır. Mekân haftanın 7 günü aralıksız hizmet vermektedir. Gökçeada gece hayatına farklı bir soluk getiren bu yer özellikle arkadaş grupları tarafından mutlaka gidilmesi gereken bir yerdir.

Adres: 17760 Kaleköy, Gökçeada/Çanakkale

Telefon: (0286) 887 28 46

Gastronomi Atölyesi

Gökçeada'da farklı bir mekân deneyimi yaşamak ve daha önce hiç denenmemiş tatlar denemek isteyenler için de önerilebilecek bir adres bulunuyor. Gastronomi atölyesi 2018 yılında kapılarını açmış kafe, bar, gastropub ve füzyon konseptlerinde çeşitli hizmetler sunan bir yerdir. Gastronomi alanında oldukça gelişmiş olan bu yerde; otlu ciğer, kabak çiçeği kızartması gibi farklı lezzetler bulunurken saman sarısı muz veya farklı kadayıf tariflerinden tatlılar bulmak mümkündür. Gastronomi atölyesi yılın her mevsiminde açık olup sabah 11.00’dan akşam 02.00’a kadar hizmet sağlayan bir yerdir. Şarap içmek, şarabın yanında daha önce hiç denenmemiş lezzetler denemek isteyenler için önerilen yerlerden biridir. Gastronomi Atölyesi, Gökçeada tatilinde farklı bir deneyim yaşamak isteyenlerin akıllarında kalıcı bir iz bırakacaktır.

Adres: Çınarlı, Kadri Üçok Cad. No:38, 17760, 17760 Gökçeada/Çanakkale

Telefon: 0543 712 13 21

Petrino Kitchen

Petrino Kitchen, Gökçeada'nın merkezinde bulunan eski Rum mahallelerinden birinde bulunan 100 yıllık taş bir konaktır. Hem otel hem de restoran olarak hizmet veren bu yerde farklı lezzetler denemek mümkündür. Akşam 19.00’dan itibaren yemek servisine başlayan mekânda özel şaraplara ve farklı bira çeşitlerine yer verilir. Petrino Kitchen, romantik bir akşam geçirmek isteyen çiftler tarafından da tercih edilebilecek bir yerdir. Yaz aylarında yoğun talep gören bir yer olmasına bağlı olarak mekana gelmeden önce rezervasyon yapılması önerilir.

Adres: Çınarlı, Kadri Üçok Cad. No 43, 17760 Gökçeada/Çanakkale

Telefon: 0532 446 53 73

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü