Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Yeni evlenen çiftler için vazgeçilmez bir başlangıç noktası olarak balayı tatilini, başınıza gelecek sıra dışı bir eğlence ve unutulmaz bir maceraya dönüştürüyoruz.

1. Karşılama

Misafirimiz balayı misafiri olduğunu bildirirse, gelmeden önce yataklara çiçekler seriliyor ve meyve sepeti villalarında geldiklerinde hazır bulunuyor.

Ve birlikteliğinizin eşsiz günlerini yaşamak için  doğanın karşı konulamaz güzelliğini seyrederken, yavaş rüzgarın peşinden gelen huzuru hissetmenizin sevincinde  payımızın olmasını istiyoruz

2. Kahvaltı Seçenekleriniz

Balayında birbirinden leziz tatların olduğu o sabahlara katılmak istiyorsanız, Hellovillam villarının çok yakınlarında bulunan restoranlarda organik köy kahvaltıları yapabilmeniz mümkün. Doğa içinde bulunan restaurantlarda etkileyici manzara eşliğinde harika bir sabah kahvaltısı yapabilirsiniz.

Mutluluğun bizim için tasviri bu şekilde yapılmıştır zaten. Yemek yemek üstüne ne düşünürsünüz bilemeyiz. Ama kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı…

3. Havuzu Korunaklı Villalar

Havuzu korunaklı villalarda gözden uzak bir tatil yapmak isteyenler için, dünyadan bir anlığına gizlenip unutamayacakları zamanların inceliğine dalacakları bir tatil vaat ediyoruz. 

Havuzun, bahçenin dışarıdan görünmediği ve gizliliğin garanti altına alındığı huzurlu bir balayı dileyenler için, Hellovillam harika seçenekler sunmakta.

4. Kış Aylarındaki Seçenekleriniz

Kış aylarında havuzu ısıtmalı villa seçenekleri ile yazı beklemek istemeyenlerin heyecanlarına ortak olmak istiyoruz.

Kışın serin ve soğuk havasında bile heyecanın ve tutkunun ertelenemeyecek kadar güzel bir duygu olduğunu bildiğimiz için ısıtmalı havuz seçeneklerimiz ile misafirlerimizi bekliyoruz. "Yarın biraz geç olabilir" diyenlerin şimdi ne düşündüklerini tahmin eder gibiyiz.

5. Tatil Danışmanı

Her misafirimize bir tatil danışmanı atanmaktadır. Çevrenizdeki eğlence merkezlerinin ya da restoranların nerede olduğu gibi bilgileri size aktaran tatil danışmanlarımız, tatilinizle ilgili her konuda çözüm ortağınız olmaktadırlar.

Tatil danışmanlarımız misafirlerimize tatilinden önce tatilleri esnasında her konuda yardımcı olmaktadırlar. Bölge hakkında bilgi, nerede ne yenir, en güzel gün batımı nerede izlenir, aktiviteler, tatilleriyle ilgili öğrenmek isteyecekleri her konuda yardımcı olmaktadırlar...

6. Akşam Yemeği

Deniz manzaralı, bir akşam yemeğinin vazgeçilmez bir seçenek olduğunu tahmin ediyoruz. Misafirlerimizin bunu yaşayabilmesi için bir çok seçeneğimiz ile gün batımının vedasına biraz neşe ve tutku kattıklarını biliyoruz.

Akşam yemeğinize doğanın sesleri karışsın istiyorsanız, ulaşabileceğiniz bir yer edinmenizi sağlayabiliriz. Doğanın eşsiz senfonisini akşam yemeğinizi yerken dinlemenizi tavsiye ediyoruz.

Eğer dışarıda yemek isterseniz, belki de teknede akşam yemeğini düşünmüş olabilirsiniz. Teknede, denizin maviliği içinde seyir halindeyken, huzurlu bir yemeğin tadına erişebilirsiniz.

Misafirlerimiz, tatil danışmanı arkadaşlarımızı arayarak, restaurant ve mekan seçiminde tavsiye isteyebilirler. 

7. Gelirken Yanınıza Almanız Gerekenler

Villaya gelmeden almanız gereken pek bir şey olmadığını söyleyebiliriz. Bir evde bulunması gereken bütün eşyalar mevcuttur. 

Balayı tatilinin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Birlikteliğinizin en güzel günlerinde bizim de payımız olsun istediğimiz için aklınızdan çıkaramayacağınız günlerin planını birlikte yapmayı tavsiye ediyoruz. Samimi ve içten bir vedalaşmanın bizler için önemli olduğunu düşündüğümüzden dolayı, misafirlerimizi her zaman aynı hevesle bekliyoruz…

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü