Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Akdeniz Bölgesi’nin en güzel tatil yerlerinden biri olan Belek en güzel plajları bünyesinde bulundurması ile adından söz ettirmektedir. Hem doğal hem de tarihi güzelliklere sahip olan Belek, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Tertemiz, masmavi ve berrak Belek plajları sunduğu imkanlar açısından da ilgi görmektedir. Belek’in plajlarının çok sayıda olması Belek misafirlerinin, “Belek’te nerede denize girilir?” sorusuna yanıt aramalarına neden olmaktadır.

Tatilciler kendilerine yakın mesafede yer alan Belek merkez plajlarını veya herhangi bir ücret ödemeden giriş yapabilecekleri Belek halk plajlarını tercih edebilmektedirler. Turkuaz denizi ve ışıldayan güneşi ile en meşhur Belek plajları isimleri; Belek Halk Plajı, Kadriye Halk Plajı, Boğazkent Kadınlar Plajı, Titanic Beach, Boğazkent Halk Plajı ile Belek Beach Park’tır. 

Belek Halk Plajı

Belek Halk Plajı, Antalya ilinin Serik ilçesinin Belek beldesinde yer almaktadır. Belek Halk Plajı, ilçe merkezine yaklaşık 13 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. Plaj 275 metre uzunluğa ve 60 metre genişliğe sahiptir. Belek’in en popüler plajlarından biri olan Belek Halk Plajı’nı dünyada çok az sayıda örneği olan kum zambakları çevrelemektedir. Harika bir kokuya sahip olan kum zambakları Belek Halk Plajı misafirleri tarafından oldukça beğenilmektedir. Plaj genel olarak ince kumlu bir yapıdadır. Denizinin oldukça sığ olması sebebi ile özellikle çocuklu aileler ve yüzmeyi yeni öğrenenler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Tertemiz ve berrak bir denize sahip olan Belek Halk Plajı içerisinde duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetler bulunmaktadır. Plaj çevresinde çok sayıda kafe ve restoran yer almaktadır. Belek tatilcileri bu kafe ve restoranlarda yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını karşılayabilmektedirler. 

Belek Halk Plajı’na girişlerde herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Belek tatilcileri istedikleri takdirde, Belek Halk Plajı içerisinde yer alan işletmenin sunmuş olduğu şezlong ve şemsiye gibi hizmetlerden faydalanabilmektedirler. Belek Halk Plajı, Belek misafirlerinin mutlaka görmeleri gereken masmavi, tertemiz ve berrak denizi ile “Mavi Bayrak” ödülü almış dünyaca ünlü bir plajdır. Belek Halk Plajı’na özel araçlar ile kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Özel araç imkanı olmayan tatilciler ise Belek merkezinden hareket eden dolmuş veya taksiler ile plaja ulaşım gerçekleştirebilmektedirler. 

Kadriye Halk Plajı

Belek’te yer alan en güzel plajlardan biri olan Kadriye Halk Plajı, Antalya ilinin Serik ilçesinin Kadriye Mahallesi sınırları içerisinde bulunmaktadır. Serik ilçe merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktadır. Kadriye Halk Plajı, 300 metre uzunluğa ve 50 metrelik genişliğe sahiptir. Dünyaca ünlü “Mavi Bayrak” ödülüne sahip olan Kadriye Halk Plajı, görenlerde hayranlık uyandıran, tertemiz ve masmavi bir denize sahiptir. Plaj genel olarak ince taneli kumdan oluşmaktadır. Denizi oldukça sığ olduğu için çocuklu aileler ve iyi yüzme bilmeyen kişiler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Denizi son derece ılıktır Bu nedenle özellikle sıcak deniz seven kişiler tarafından rahatlıkla tercih edilebilmektedir. Kadriye Halk Plajı çevresinde piknik ve kamp alanları da bulunmaktadır.

Belek misafirleri, Kadriye Halk Plajı’nın tertemiz sularında yüzdükten sonra piknik keyfi yapabilmekte ve harika bir gün geçirebilmektedirler. Plaj çevresinde yeşil alanlar bulunduğu için çeşitli doğa yürüyüşleri de yapılabilmektedir. Kadriye Halk Plajı içerisinde Belek misafirlerinin faydalanabilecekleri duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetler de yer almaktadır. Ayrıca plaj yakınında bulunan çok sayıda restoran ve kafeden yiyecek ve içecek ihtiyacı karşılanabilmektedir. Belek misafirleri istedikleri takdirde, plaj içerisinde yer alan özel işletmeden şezlong ve şemsiye de kiralayabilmektedirler. Kadriye Halk Plajı’na girişlerde herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Kadriye Halk Plajı’na ulaşımlar özel araçlar, Kadriye dolmuşları ve taksiler ile gerçekleştirilebilmektedir. 

Boğazkent Kadınlar Plajı

İlçe merkezine yaklaşık 10 kilometre mesafede yer alan Boğazkent Kadınlar Plajı, Belek’te tercih edilebilecek en güzel plajlar arasında bulunmaktadır. Boğazkent Kadınlar Plajı, yalnızca kadınların girebileceği bir plajdır. Son derece sessiz ve sakin ortamı ile özellikle kalabalık plajlardan hoşlanmayan kişilerin tercih edebileceği bir plaj durumundadır. Boğazkent Halk Plajı genel olarak çakıl ve kumdan oluşmaktadır. Boğazkent Halk Plajı içerisinde Belek misafirlerinin yiyecek ve içecek ihtiyaçlarının karşılanabileceği çok sayıda kafe ve restoran yer almaktadır. Ayrıca Boğazkent Halk Plajı bünyesindeki işletmeden şezlong ve şemsiye kiralanabilmektedir. Boğazkent Halk Plajı’nın çevresinde Belek tatilcilerinin kamp ve piknik yapabilecekleri alanlar da yer almaktadır. Plaja girişler ücretsizdir. Boğazkent Halk Plajı’na özel araçlar ile ulaşılabileceği gibi aynı zamanda Boğazkent dolmuşları ve taksiler ile de kolaylıkla ulaşılabilmektedir. 

Titanic Beach

Belek’in en popüler plajlarından biri olan Titanic Beach, Serik ilçe merkezine yaklaşık 28 kilometre mesafede yer almaktadır. Sınırları içerisinde bulunan otel bünyesinde misafirlerine hizmet veren Titanic Beach, son derece temiz ve berrak bir denize sahiptir, Deniz suyu sıcaklığı ılık olduğu için sıcak deniz seven kişiler tarafından tercih edilebilmektedir. Titanic Beach’in denizi son derece sığdır. Bu nedenle çocuklu aileler için uygundur. Plajı genel olarak kumluk yapıdadır. Titanic Beach çevresinde yer alan çok sayıda restoran ve kafeden yiyecek ve içecek ihtiyaçları karşılanabilmektedir. Titanic Beach bünyesinde Belek misafirlerine şezlong ve şemsiye gibi hizmetler de sunulmaktadır. Kaliteli müzikler eşliğinde denizin ve güneşin keyfinin çıkarılabileceği Titanic Beach, Belek misafirlerinin mutlaka görmeleri gereken plajlar arasında yer almaktadır. Titanic Beach’e girişler ücretlidir. Ulaşımlar özel araç, taksi veya Güzeloba dolmuşları ile rahatlıkla yapılabilmektedir. 

Boğazkent Halk Plajı

Masmavi ve berrak denizi, ılık suyu ile oldukça popüler olan Boğazkent Halk Plajı, Belek’in en güzel plajlarından biridir. İlçe merkezine yaklaşık 10 kilometre mesafede yer almakta olan plaj, 150 metre uzunluğa ve 35 metre genişliğe sahiptir. Boğazkent Halk Plajı genel olarak ince kumlar ile çakıl taşlarından oluşmaktadır. Boğazkent Halk Plajı son derece sığ olduğu için özellikle çocuklu aileler ile yüzmeyi yeni öğrenen kişiler tarafından ilgi görmektedir. Aynı zamanda “Mavi Bayrak” ödülüne sahip olan plaj, son derece temiz ve berraktır. Ilık suyu ile sıcak deniz seven kişilerin favori plajları arasında bulunmaktadır. Belek’in diğer popüler plajlarına göre çok daha sakin olan Boğazkent Halk Plajı, sessizlik ve sakinlikten hoşlanan kişilerin vazgeçilmez plajlarındandır. Boğazkent Halk Plajı çevresinde çok sayıda otel, kafe ve restoran yer almaktadır. Boğazkent Halk Plajı’nda tuvalet, duş ve soyunma kabini gibi hizmetler de bulunmaktadır. Plaja girişler ücretsizdir. Boğazkent Halk Plajı’na ulaşımlar özel araçlar ile rahatlıkla yapılabilmektedir. Özel araç imkanı bulunmayan kişiler ise, Boğazkent dolmuşları ve taksiler ile plaja ulaşabilmektedirler. 

Belek Beach Park

Belek’in en güzel plajlarından biri olan Belek Beach Park, “Mavi Bayrak” ödülüne sahiptir. Tertemiz ve berrak denizi ile Belek misafirlerinin ilgisini çeken Belek Beach Park, sosyal etkinlikler açısından da oldukça hareketlidir. Belek Beach Park’ta çeşitli yarışmalar, voleybol turnuvaları, konserler, spor etkinlikleri, koro kursları, el sanatları ile resim kursu gibi etkinlikler de düzenlenmektedir. Birçok imkan sunması bakımından hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgi gösterdiği Belek Beach Park’a girişlerde ücret alınmaktadır. 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü