Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Yaz tatili yaklaşıyor. Ailece güzel bir tatili hak ettiniz. Eşinizle ve çocuklarınızla konforlu bir tatil için uygun bir tatil beldesi ve kalacak yer bulmanın zorluğunu biliyoruz. Yıl boyunca ders ve ödev stresiyle boğuşan çocuklar ve iş stresinden sıkılan size; ihtiyacınız oldukça açıp okuyabileceğiniz bir rehber hazırladık. Çocuklu tatil, ebeveynlerin kabusuna dönüşmesin diye ailenizle keyifli zamanlar geçirmeniz için sizinle küçük ipuçları paylaşıyoruz.

Yollara düşmeden önce her şeyi kontrol altına almak için bilmeniz gerekenlere bir göz atın;

Öncelikle çocuğunuzun isteklerini ve ihtiyaçlarını her zaman göz önünde bulundurun. Havaalanına yakın bir kalacak yer seçmeniz mantıklı olabilir. Yolda size onlarca kez ‘’ Anne, baba daha ne kadar var? ‘’ demelerini istemeyiz.

Çocukların bavulunu hazırlarken; öncelikle onların bavulunun sizinkinden büyük olacağını kabul edin. Sonuçta kıyafet, oyuncak, ilaç her türlü eşyayı yanınıza almalısınız.

Kıyafetler:

Alt üst ayrı olarak şort- tişört takımlarını kalacağınız gün sayısına göre yanınıza almalısınız. Oluşabilecek küçük kazalara karşı yanınıza yedek kıyafet ve akşam serin olma durumuna karşı uzun kollu hırka tarzı kıyafetler almayı unutmayın. Denize veya havuza girdikten sonra ıslak mayoyla kalmaması için yedek mayo alın. Ensesini de güneşten koruyabilecek bir şapka seçebilirsiniz.

Bebek arabasını mutlaka yanınızda bulundurun. Bebek arabası götüremeyecekseniz kanguru götürün.

Oyuncaklar:

Çocuğunuzun deniz ve havuz kenarında keyifli vakit geçirmesi için deniz simidi, deniz yatağı, kürek, kova gibi eşyaları yanınızda götürmenizde fayda var. Bunlar dışında sevdiği, güzel vakit geçirebileceği oyuncaklarını, kitaplarını, boya kalemlerini de yanınızda götürün. Çocukların daha uzun süre oynayabilecekleri oyuncakları seçin.

Islak mendil veya bez her daim kurtarıcınız. Alt değiştirirken, yemek yerken, dondurma akarken... Her yerde size lazım olacak.

Çocukların cildi hassas olduğundan yüksek faktörlü korumalı güneş kremlerini tercih edebilirsiniz. Dışarı çıkmadan yarım saat önce uygulayabilirsiniz. Denizden ve havuzdan sonra, su ile temasından sonra yineleyebilirsiniz.

Ne olur ne olmaz acil durumlar için:

Yanınıza mutlaka ateş ölçerinizi alın. Ateş düşürücüsünü ve sinek/ böcek sokmasına karşı kullanılan kreminizi, çocuklar için uygun olan yanık kremini yanınıza almanızda da fayda var. Gazlı bez, yara bandı, doktor tavsiyesi ile kullanılan ilaçlar, şuruplar, pişik ve alerji kremleri de çantaya atılabilir.

Tatiliniz sırasında bolca su içirmeyi unutmayın, oyun sırasında, kumlarla oynarken ne kadar fazla su kaybettiğini bilemezsiniz.

Bu listeye daha eklenecek bir sürü madde var elbette, tatiliniz süresince en az olumsuzlukla karşılaşmak için kalacak yer seçimi çok önemlidir. Çocuğunuzun kalabalık ortamlarda, kendini güvende hissetmediği yerleri tercih etmek yerine, evinizin konforunda villa kiralayabilirsiniz. Geniş bahçesiyle ve çocuk havuzu seçenekleriyle, ailenizle keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Sağlıklı yemekleri aileniz için kapsamlı mutfakta hazırlayabilir, uyku vakitlerini hiç değiştirmeden onların düzenine ayak uydurabilirsiniz. Sadece size ait özel havuzda çocuklarınızla oyunlar oynayabilir, eşsiz güzellikte anılar biriktirebilirsiniz.

Kiralayacağınız villanın deniz manzaralı veya doğa manzaralı olması sizin isteğinize bağlıdır. Güne kuş cıvıltılarını sesleriyle başlayabilir, sevdiklerinizle bahçede uzun sohbetler edebilirsiniz.

Çocuklu tatil için en iyi seçeneklerden biri villa kiralamaktır. Çünkü; evinizin konforunda olduğu için çocuklarınız yabancılık çekmez, villada sadece siz olacağınız için, kalabalık ortamların karmaşasından uzak olmuş olursunuz. Villanıza yakın olan gezilecek yerleri çocuklarınızla eğlenceli bir şekilde gezebilirsiniz. Hellovillam’ın en iyi fiyat garantisiyle size ve sevdiklerinize uygun villalarını hemen inceleyip rezervasyon yaptırabilirsiniz. https://www.hellovillam.com/ adresinden villaları inceleyebilirsiniz.

 

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü