Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Yeni evli çiftlerin, sevgililerin, 40 yıllık evliliklerin kutlaması gereken en önemli günlerden biri yaklaşıyor. Tüm Dünya'da 14 Şubat'ta kutlanan Sevgililer Günü bu yıl Perşembe gününe denk geliyor. Bu da demek oluyor ki Sevgililer Gününü hafta sonu ile birleştirme ihtimali de artıyor. Zaman yaklaştıkça hediyeler, programlar, kampanyalar araştırılmaya ve fikirler üretilmeye başlandı. Biz de bugünün değerini ve önemini bilerek, çiftlerin işini biraz daha kolaylaştırmak istedik. 

Yeni yılın ilk özel gününü, akıllardan çıkmayacak şekilde yıllar sonra bile hatırlayabileceğiniz güzellikte planlayabilirsiniz. Aylar öncesinden bir plan yapmadıysanız, hemen şimdi bir tane oluşturabilirsiniz.

Bunun için sizlere tavsiyelerimiz şöyledir;

  • Şık bir sofra hazırlayabilir ve ona mutfaktaki marifetlerinizi gösterebilirsiniz. Mutfaktan ve sizin ellerinizden çıkan her lezzet, sevdiğinizi mutlu edecektir. Her insan ona kendisini özel hissettireceğiniz anlardan hoşlanır.
  • Yoğun çalışma hayatımızda, gülmeye, eğlenmeye ve kahkaha atmaya çok fazla imkânımız olmayabiliyor. O sebeple sevgilinizle komedi türünde filmlere ve tiyatrolara gidebilirsiniz.
  • Taraftar ürünleri alabilirsiniz. Eğer erkek arkadaşınız spor tutkunuysa işi en kolay olanlardan biri siz olabilirsiniz. Çünkü erkek arkadaşınız için en ideal hediye taraftarı olduğu takımın herhangi bir ürünü olabilir. Forma, atkı, sweatshirt, tişört, ayakkabı, çanta... Liste uzar gider.
  • Çiçekler her zaman vazgeçilmez olmuşlardır. Sürpriz çiçek gönderimi klişe gibi dursa da öyle olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Çiçek sevilmez mi 😊 Üzerinde güzel ve anlamlı bir not ile sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz.

  • Sırt Çantası alabilirsiniz. Seyahatlerin vazgeçilmezlerinden biri de sırt çantası. Eğer sık seyahat eden bir sevgiliniz varsa ya da birlikte sıkça tatile gidiyorsanız bu Sevgililer Günü'nde bir sırt çantası hediye etmeyi düşünebilirsiniz. Ayrıca sırt çantaları günlük kullanım için de oldukça şık ürünler olarak görülmektedir. 
  • Evli çiftler de sevgililer günü bahanesiyle aşklarını tazeleyebilirler. Evlendik artık ne gerek var demeden, sevdiğinizin, bu güzel ve anlamlı günü en iyi şekilde geçirin.
  • Teknoloji çağında olduğumuzun farkındayız, fakat eski romantizmi yakalayabilmek için, nostaljik aktivitelere ihtiyacımız var. Teknoloji geliştikçe mektup yazmayı, düzgün, süslü cümleler kurmayı unuttuk. Mektup daha önce yazdınız mı bilmiyoruz ama şunu söylemek isteriz ki karşınızdaki kişi için çok değerli olacak. Ona içinizden geçenleri güzel bir şekilde yazabilirsiniz. İlişkinizin başlangıcından bu zamana kadar yaşadığınız olayları, anıları kapsayan dipnotlar düşebilirsiniz. Ona duygu ve düşüncülerinizi, aşkınızı bu güzel mektupla dile getirin. Sevdiğinizin bu mektup karşısında çok mutlu olacağını düşünüyoruz. Şöyle düşünün; yıllar sonra sizin yazdığınız mektup ile karşılaştınız! Cep telefonunuzdan gönderdiğiniz bir mesajdan ne kadar farklı değil mi? Hatta ne kadar güzel değil mi? Emin olun sosyal medya yazışmaları, görüşmeleri bir şekilde silinip gidiyor. Ama bu mektup kolay kolay gitmeyecek ve güzel bir anı olacaktır. Aşk mektubunu yazmaya ve anılarınızı hatırlamaya hazırlanın diyoruz.

Tüm bu yapabileceklerinize ilaveten şehre yakın bir yerde hafta sonu konaklamayı düşünebilirsiniz. Sadece size ve sevdiğinize özel bir villada, unutulmaz bir sevgililer günü geçirebilirsiniz. Kapalı havuz ve şömine seçenekleriyle kış mevsiminin romantik atmosferini hissedebilirsiniz. Size özel bahçede uzun süren hafta sonu kahvaltıları yapabilirsiniz. Tüm bunlar için hiç uzaklara gitmenize gerek yok. Hellovillam’ın kiralık villalarını https://www.hellovillam.com/ bu adresten inceleyebilir ve hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz. 

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü