Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

İlkbaharda açan çiçekleri, ılık esen rüzgârı, ansızın yağan yağmuru, uçuş uçuş elbiseleri, yağmurdan sonraki toprak kokusunu kim özlemez ki? Kış ayları boyunca her gün bu anların hayalini kurduk, çileğin, karpuzun kokusu burnumuzda tüttü. Sizin için ilkbaharda tatil yapmanın avantajları nelerdir, inceleyip listeledik. Gelin, göz atalım!

Havanın güzel olmasıyla bizim de aklımıza ister istemez tatiller geliyor çünkü önümüz yaz !

İlkbaharda tatil yapmanın keyfi başka, tatilcilerin en rahatına düşkünü aylardır bu havaların gelmesini bekliyor. Arkadaşlar arasında sohbette, işte, toplu taşımada bile Fethiye, Kalkan, Dalyan, Kaş şimdi ne güzeldir denildiğini duyar gibiyiz.

İlkbaharın gelişini karşılarken bizimle beraber en çok sevinen kuşları da unutmamak lazım, cıvıl cıvıl günbatımlarında her yeri gönüllerince geziyorlar. 😊

Tatilinin En Güzel Zamanı

Bu mevsimin en güzel yanı, ince ceket ve hırka ile dışarı çıkabiliyor oluşumuz. Kalın montlar, yün atkılar, sürekli elektriklenen saçlar yok. İnce bir yağmurlukla dışarı çıkabilir, nisan ayı yağmurlarında gökkuşağı altında yürüyebilirsiniz.

Artık güneş nerdeyse siz de ordasınızdır. Sırtınıza vuran, kemiklerinizi ısıtan o sıcaklık, sizi çok rahatlatacak.

Nereye giderseniz gidin, Nisan-Mayıs ayları kalabalık olmadan sakince tatil yapabileceğiniz en güzel zamanlardır.

Antalya Kalkan’da plajlarda uzun yürüyüşler yapabilir, Akdeniz’in sıcak sularına kavuşabilirsiniz. Sizin de bildiğiniz gibi plajlar Temmuz-Ağustos aylarında dolup taşıyor. Bunaltıcı sıcaklar gelmeden deniz sevdalıları için en güzel zamanlar bu zamanlar.

Fethiye’de doğa yürüyüşlerinin tam zamanı, kafa dengi birkaç arkadaşla, sakin birkaç gün geçirebilir, kışın üzerinizde bıraktığı negatif enerjiden kurtulabilirsiniz.

Düşünsenize; hava güneşli, henüz kimse tatil moduna girmemiş, yakıcı sıcaklar yok, okullar tatil olmamış ve yollar yalnızca size ait. Açın en sevdiğiniz şarkıyı, kafanızı boşaltın. İnsanın böyle bir anda huzurla dolmaması imkânsız.

Bütün kış hep evdeydik, bir yere gidemedik, duvarlar üstünüze geldi biliyoruz. Ama artık bahar da geldiğine göre, rahat rahat akşam yürüyüşleri yapılabilirsiniz.

Pazar alışverişi yaparken, çileğin kokusu burnunuza gelir, bir yandan da yarım kesilmiş karpuzun kırmızılığını görünce kim buna hayır diyebilir ki? 😊

İçinizi huzurla ve dinginlikle dolduracak en güzel aylar geldi, çattı. İlkbaharın bize sunduğu güzelliklerden ve avantajlardan yararlanmak için hemen keşfedilecek yerler listemizi inceleyin.

Datça

Muğla’nın en güzel noktasındadır. Taş evleri, renkli begonvilleri ve bozulmamış ekosistemiyle Datça’da kiralık villa tatili yapmak, eve geri dönmek istemeyeceğiniz bir güzelliktedir.

Datça villalarında konaklarken mis kokulu badem ağaçlarının altında yürüyüşler yapmak, pırıl pırıl sularda yüzmek size ilaç gibi gelecek. Şehirleşmeden ve gürültüden uzakta yaşadığınız her anın tadını sonuna kadar çıkaracağınız villanızda, size ait havuzda ve bahçede, sevdiklerinizle keyifli vakitler geçireceksiniz. Datça kiralık villalarını inceleyip, tatilinizi planlayabilirsiniz. 

Köyceğiz

Akdeniz ile Ege’nin birleştiği en değerli noktalardan olan Köyceğiz’de Göle nazır çayınızı kahvenizi yudumlayabilir. Göl çevresinde sakinlik ve sessizlik içinde yürüyüşler yapabilirsiniz. Köyceğiz gölünü ve çevresindeki yerler için hemen Muğla Kiralık Villalarını inceleyebilirsiniz.

Sapanca

Şehirden uzakta, sadece sevdikleriniz ve sizin, yeşillikler içinde, keyifli anlar için Sapanca’yı tercih edebilirsiniz. Sapanca’da tatil yapmanın keyfi her mevsimde başkadır. Sapanca villalarında konakladığınızda, villanızın balkonundan veya terasından izleyebileceğiniz manzaraya karşı kahvenizi yudumlarken bizi hatırlarsınız. İstanbul’dan sadece 1,5 saat uzaklıkta doğallığına ve güzelliğine teslim olabileceğinizi biliyor musunuz? Maşukiye’de ailenizle piknik yaparak, Kırkpınar’da şelaleleri ziyaret ederek veya Kartepe’de kayak yaparak eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Hemen Sapanca Kiralık Villalarını inceleyip, rezervasyon yaptırabilirsiniz. 

Bodrum

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan Bodrum’da ilkbahar zamanı bir başka! Pembe begonvillerin altında Ege’nin en güzel yemekleri, kulaklarda Zeki Müren tınıları, sabah saatlerinde plajlardaki sakinlik bodrum villa kiralama tercihi ile misafirlerini bekliyor. İsterseniz masmavi koylarda eşsiz plajlarla buluşun isterseniz tarihi zenginlikleri ve doğal güzellikleri keşfedin. Bodrum asla sizi yanıltmaz. Bodrum Kiralık Villaları inceleyip, tatilinizi hemen planlayabilirsiniz.

Kış aylarının depresifliğini üstümüzden atmak için, içimizi huzurla doldurmak için en yakın tatil beldesinde ilkbahar aylarında buluşmak üzere 😊

Şimdiden iyi tatilller….

İnstagram'da ve Facebook'ta da aktifiz.Villa soru-cevaplarına, kampanyalarımıza ve daha birçok altrenatif için bizi takipte kalın :) 

İnstagram'ı takipte kalın.

Facebook'u takipte kalın.

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü