Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Yeni evli çiftler için oldukça anlamlı olan balayı tatili en mutlu anların yaşandığı tatil planları arasındadır. Aylar öncesinde balayı tatili için planlar yapılmaya başlanır. Düğün ve nikah telaşı gibi süreçler arasında balayı tatilini planlamak oldukça yorucudur. Tatil planları genellikle otel ve tatil köyleri araştırmaları ile devam eder. Ancak otel ya da tatil köyü seçenekleri monoton ve klasikleşmiş seçenekler arasında yer almaktadır. Daha özgür ve konforlu bir balayı tatili seçeneği olarak havuzlu balayı villaları günümüzde sık tercih edilen tatil seçenekleri arasındadır.

Balayı için villa kiralamadan önce ilk olarak nerede tatil yapılmak istendiği belirlenmelidir. Tatil beldelerinde bulunan villalar tercih edilebilir. Daha sonra beklentiler göz önüne alınmalıdır. Balayı villaları genellikle gözlerden uzak ve müstakil yapıdaki villalardır. Havuzlu villalar arasında ise dışarıda ya da içeride havuzu bulunan alternatifler de bulunmaktadır. Genellikle çiftler dışarıdan gözükmeyecek şekilde dizayn edilen villaları tercih etmektedir.

Balayı villası seçiminde bir diğer konu ise fiyatlandırmadır. Villanın konumu, bulunduğu belde, havuz sayısı, oda sayısı ya da içerisinde bulunan eşyaların lükslük derecesi fiyatı etkileyebilir. Balayı tatilinin hangi döneme geldiği fiyatı etkileyen faktörler arasında yer almaktadır. Yaza girmeden ya da yaz sonu gibi fiyatlar düşerken yazın fiyatlarda artış görülmektedir.

Zaman Kavramını Unutun!

Villada balayı geçirmek otel tatillerine göre oldukça konforludur. Otellerde var olan saatli yemek sistemi ya da eğlence zamanları yerine çiftler kendi evleri gibi hissettikleri villada istedikleri zaman istedikleri aktiviteyi yapabilmektedir. Özellikle muhafazakar ailelerin de tercih ettiği göz önünde olmayan villalar balayı için de sıkça tercih edilmektedir. Çiftler havuzu dışarıdan gözükmeyen bu tür villalarda balayı tatillerini daha rahat ve konforlu geçirmektedir.

Orman & Deniz Manzarası : Büyüleyici bir deneyim

Son yıllarda trend haline gelen villa tatili balayı için de en mantıklı tatil seçenekleri arasında yer alıyor. Hem eğlenceli hem de konforlu villalarda kendinizi evinizdeki gibi rahat hissetmeniz mümkün. Balayı tatiliniz için şimdiden plan yapmaya başladıysanız villa kiralamayı da düşünebilirsiniz.

Otel ve tatil köyü size monoton geliyorsa villa tatili tam size göre. Balayı villa tatili için hangi beldede balayınızı geçirmeyi istediğinize karar verdikten sonra villa arayışınıza başlayabilirsiniz. Havuz sayısı, oda sayısı ya da orman ve deniz manzaralı villalar arasından beklentilerinizi karşılayan villa da unutulmaz bir balayı geçirebilirsiniz.

Ayrıca deniz kıyısına yakın beldelerde, denize daha yakın olan villalar da bulunuyor. Bu tür villalar balayı çiftleri tarafından daha sık tercih ediliyor. Balayı tatilinizin hem konforlu hem de size özel olması için siz de villa tatilini tercih edebilirsiniz.

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü