Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Villa tatili denince akla gelen huzur, özgürlük, sakinlik, ev konforu, kuş cıvıltıları sizce de tatil için harika değil mi? Kalabalıklardan uzakta yapılan ve sadece sevdikleriniz ile sizin olduğu villa tatilinde tüm bunlara kavuşabilirsiniz. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz tatile kavuşmanıza çok az kaldı 😊

Şehirdeki korna seslerinin yerini alan kuş cıvıltıları, işyerinde içtiğiniz kahvenin yerini alan taze soğuk limonata ve daha niceleri her gün size yaz tatilini ne kadar özlediğinizi hatırlatmıyor mu?

Bahçede size ait özel havuzun olması, çocukların havuzda gönüllerince eğlenmesi villa tatilini özel yapan detaylardan sadece bir tanesi.

İşte biz de sizin bir an önce villa tatilini deneyimlemeniz için 5 ikna edici sebep sıralıyoruz. Zaten tatil denince, hafiften bir ikna oldunuz, biz hissettik 😊

Çünkü Özel Havuz

Her villanın kendine ait özel yüzme havuzu bulunmaktadır. Bu sayede sadece villada kalanlara yani sevdiklerinize ve size ait özel bir havuz bulunur. En keyifli anlarınız size özel kalır. Gizlilik hassasiyeti için etrafı korunaklı havuzlu villa, çocuklu aileler için çocuk havuzlu villa, jakuzi severler için jakuzili havuz bulunmaktadır. Ağaçların gölgesinde, pembe begonvilli bahçenizde havuzun size ait olduğu bir tatil kesinlikle çok iyi gelecek.

Evinizin Konforunda

Yemyeşil bahçesinde kafanızı dinleyebileceğiniz villada, size lazım olabilecek her türlü eşya bulunur. Şehirde yapamadığınız mangalı artık bahçenizde gönlünüzce yapabilirsiniz. Bütün stresinizi villada unutup bahçede sevdiklerinizle hazırlayacağınız sofralarda ay ışığı ve cırcır böceklerinin sesi size eşlik eder. Artık havuz başında şezlong kapmanıza gerek yok, çünkü evinizdesiniz.

Arayıp Da Bulamadığınız Organik Lezzetler En Güzel Tatil Beldelerinde

Tatil beldelerinin en güzel yanı, organik meyve ve sebzeye erişiminizin kolay olması 😊 Pazardan ve manavdan alacağınız güzel kokulu domatesler ve kırmızı çilekler villada sizi mutluluğa taşıyacak. Sonuçta kalbe giden yol mideden geçer değil mi? Sofralarınıza eşlik edecek doğal köy yumurtaları, çıtır biberler, dalından yeni koparılmış yeşillikler ve daha nice meyve ve sebzelere olan özlemin bitmesini villada tatil yaparak sonlandırabilirsiniz. 

Manzaraya Doyamazsınız

Villanız ister deniz manzaralı ister doğa içerisinde olsun, balkona çıktığınızda göreceğiniz manzara sizi büyüleyecek. Gözlerinizin uzaklara dalıp gideceği manzarada villanızda geçireceğiniz her andan memnun kalacaksınız. Akşam yemeklerinize huzurlu ay ışığı ve deniz manzarası eşlik edecek. Her akşam balkondan turuncu günbatımlarını hayranlıkla izleyebileceğiniz deniz manzaralı villalarda, harika günbatımlarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak ölümsüz hale getirebilirsiniz. Yıldızlı gecelerde keyifli kaçamak yapmak isteyenler böylesine güzel manzaraları başka nerde bulur, bilemiyoruz. 😊

Korunaklı Villada Helal Tatil İmkânı

Gizlilik hassasiyeti olan misafirlerimiz için, havuzun etrafı korunaklı şekilde düzenlenmiştir. Bu sayede havuzdaki keyifli anlar sırasında evinizdeymiş gibi rahat edersiniz. İslami tatil anlayışına uygun olarak düzenlenen havuz ortamında, sevdiklerinizle paylaşacağınız her an size özel kalacak.

Korunaklı havuza sahip bir evin verdiği rahatlıkla, tatilinizi özgür bir şekilde yaşarsınız. Korunaklı havuzu, kurallarını başkalarının değil sizin koyduğunuz, canınızın istediğini istediğiniz an yapabileceğiniz bir tatil imkânı. Son yılların en popüler tatil alternatiflerinden biri haline gelen muhafazakâr villa tatili, kendi evinizin konforunda size özel havuzunuzda tatil yapma imkânı sunar. Muhafazakâr villalarda tamamen gizlilik içerisinde bir tatil sizi bekliyor.

Yüzlerce özel havuzlu kiralık villaları hemen Hellovillam.com'dan inceleyebilirsiniz.

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü