Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Bugüne kadar yaptığınız tatilleri unutun, size muhteşem bir tatil seçeneği sunuyoruz!

1. Sadece Size Özel Bir Tatil

Kahvaltı sırasına girmeden, şezlong kapma derdi olmadan, sadece size özel bir tatil düşünün…

Ailenizle özel havuzunuzda serinleyip, akşamında bahçesinde keyifli bir mangal partisine hazır mısınız? Ya da manzaraya karşı romantik bir akşam yemeği?

2.  Uygun Fiyata Yüksek Konfor

Villada tatil yapmak dendiğinde herkesin aklına yüksek rakamlar gelmektedir. Aslında doğru bir hesaplama ile çok daha ekonomik bir konaklama tipi olduğu kolaylıkla anlaşılabilmektedir.

Her bütçe ve zevke uygun villa seçenekleri bulunmaktadır. Özellikle kalabalık aileler için villada tatil yapmak bir çok tatil seçeneğine göre daha ekonomik ve konforlu olanıdır.

3. Evinizde Tatil Yapın

Villanızı teslim aldıktan sonra artık orası sizin eviniz olmaktadır ve sizden başka kimse bulunmamaktadır. Bir evde olması geren tüm eşyalara sahip özel havuzlu villalarda kendi evinizin sıcak ortamındaymış gibi rahat bir tatil yapabilme imkanı elde edebilirsiniz…

Doğa içinde ya da deniz manzaralı villanızda, gözlerden uzak ailenizle ya da arkadaşlarınızla, baş başa huzurlu bir tatil geçirebilirsiniz.

Organik köy kahvaltıları, taze ve çeşit çeşit balık seçenekleri, doğal ürünler ile tatilinizi daha da lezzetli kılabilirsiniz. Öyle ki, tatil dönüşü tüm bunları alıp yanınızda götürmek isteyeceğinizi tahmin ediyoruz.

4. Çocuklu Aileler İçin Villa Tatili

Çocuklu aileler için tatil yapmak, çocuk kabul etmeyen oteller ya da kahvaltı ve yemek sırasında çıkan kargaşalar yüzünden büyük bir eziyete dönüşebiliyor. 

"Havuz temiz mi?", "Acaba çocuğuma bir şey olur mu?" diye tereddütler yaşadığınız tatilleri bir kenara bırakıp, her gün düzenli olarak bakımı yapılan özel havuzlu villalarda gönül rahatlığıyla tatil yapabilirsiniz.    

Çocuğunuzun bahçede oynadığını, havuzunda su şakaları yaptığınız bir villa tatili düşünün.

5. Havuzu Korunaklı Villa da Gözlerden Uzak Bir Tatil

Havuzu korunaklı yani dışarıdan görünmeyen villalarımız, özellikle mahremiyetlerini ön planda tutan aileler için bulunmaz fırsattır.

Saha ekiplerimiz gerekli incelemelerde bulunduktan sonra “muhafazakar villa” onayı vermekteyiz. İstediğiniz bir villayı kiralayıp hayalini kurduğunuz, tatil planını gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.

Havuzu korunaklı balayı villaları, havuzu korunaklı geniş aile villaları, balayı vilalları, deniz manzaralı vilallar  gibi geniş bir yelpazeye sahip  hellovillam.com  adresinden istediğiniz özelliğe uygun villa seçeneklerini bulabilirsiniz.

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü