Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Yıl boyunca yaşanılan yorgunluk, omuzlarınızdaki yük, eve giderken yaşanılan trafik, kış aylarının depresifliği, tatsız yemekler, karanlıkta işe gitmek… Daha sayabileceğimiz bir sürü olumsuz şey ve bunları arkanızda bırakıp sevdiklerinizle tatil planı yaptığınız o muhteşem günler. Özel havuzlu villada tatil yapmak nasıl olur, gelin okuyalım.

İstediğiniz saatte uyanmak, en tatlı karpuzu bulmak, saatlerinizi havuzda harcamak, yeni yerler keşfetmek, bahçede mangal yapmak, bunlar hayal değil. Siz sadece nereye bakmanız konusunda emin değilsiniz.

Sizlere özel havuzlu villada tatil yapmanın ne demek olduğunu anlatacağız.

Sabah çam ağaçlarında cıvıldaşan kuş seslerini duyarak uyandınız, rahat bir yatakta uyandınız. Güneş bütün kemiklerinizi ısıtmış. Bahçede size ait özel bir havuz her zaman hazır bekliyor. Taze organik yiyecekler buzdolabında, keşfedeceğiniz yerler size çok yakın.

Herhangi bir kurala bağlı olmadan, istediğiniz saatte kahvaltı yapıp güneşlenebilirsiniz sanki eviniz gibi. 😊

Akşam denizde dalgalarla eğlendikten sonra, üzerinizde tatlı bir yorgunluk var. İster hamakta uzanabilir, isterseniz de şezlongta dinlenebilirsiniz. Bahçede sevdiklerinizle hazırladığınız yemekler ve yemek sonrası şehirdeki ışık kirliliğinden göremediğiniz yıldızları seyretmek. Sanki terapi gibi 😊

Her Misafirin İhtiyacına Göre Tatil

Balayı çifti olsanız da kalabalık arkadaş grubunuzla olsanız da yaşadığınız bütün yorgunluğu unutturacak, villada tatil her kitleye hitap ediyor.

Gizlilik hassasiyeti olan misafirlerimiz için veya hayvan dostlarıyla tatile çıkmak isteyenlerin tercih edebileceği villalar Hellovillam güvencesiyle hizmetinizde!

Etrafı korunaklı havuzuyla yaz aylarında eğlenceli anlar yaşayabilir veya kış aylarında şömine başında sevdiğinizle huzurlu dakikalar geçirebilirsiniz.

Türkiye’nin en popüler tatil beldelerinde evinizin konforunda ve size özel yüzme havuzuyla tatil yapmak artık çok uzak bir fikir değil.

İster Kalkan’da Türkiyenin en güzel plajlarına kısa mesafelerde isterseniz de Sapanca’da haftasonu kaçamakları yapmak için villa kiralayabilirsiniz. Kalabalık ortamlara girmeden, kafanızı dinleyebileceğiniz, villada tatil tam size göre 😊 Taze mis kokulu domateslerle uzun süren kahvaltılar veya yörenin yerel şarapları eşliğinde akşam yemekleri hazırlayabilirsiniz.

Size özel yüzme havuzunuzu istediğiniz saatte kullanabilir hatta ısıtmalı havuz bile tercih edebilirsiniz. Lüks villalarda jakuzi ve sauna gibi sizi şımartacak seçenekler de mevcut.

Size uygun villayı bulmak ve incelemek için https://www.hellovillam.com/ adresi ziyaret edebilirsiniz.

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü