Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Daha çok doğal güzellikleri ile ön planda olan Sapanca Sakarya ilinin bir ilçesidir. İstanbul’a bir buçuk saat süren yakınlığından dolayı İstanbul stresinden biraz uzaklaşmak isteyenler tarafından ilk tercih edilen yerlerden biridir. Bunun yanı sıra da çevre illerden de bu bölgeyi ziyaret eden yerli veya yabancı çok fazla turist var. Gösterilen yoğun ilgi ile son zamanlarda turizmin gözdesi olan bölgelerden biri oldu. Bu bölgede birçok konaklama türü mevcut. Otelde, kamping alanlarında, bungalov evlerde veya kiralık villa seçeneklerinden birinde konaklayabiliyorsunuz. Tüm gününüzü dolu dolu birçok aktivite ile geçirebilirsiniz. Ayrıca gece için yapabileceğiniz aktiviteler de mevcut. Sapanca güzel mekanlar konusunda da oldukça zengin ve aktif. Konaklamalı olarak buraya giden kesim Sapanca’nın gece hayatını da sıklıkla araştırıyor. Canlı müzik eşliğinde eğlenerek vakit geçirmek isteyenler için ya da daha sakin bir gece geçirmek isteyenler için de opsiyonlar var.

Sapanca’ya gittiğinizde ne yapabiliriz diye düşünmek yerine aşağıda yer alan blog yazılarımızı inceleyebilirsiniz.

https://www.hellovillam.com/blog/sapancada-ne-yapilir

https://www.hellovillam.com/blog/sapanca-gezilecek-yerler

Sapanca gölü karşısında gece gidebileceğiniz canlı müzik mekanları, alkollü veya alkolsüz mekanlar, rakı balık yapabileceğiniz mekanlar gibi seçenekler mevcut. Sapanca ve çevresinde akşam güzel vakit geçirebileceğiniz mekanları sizin için listeledik.

Gölevi Konaklama & Restaurant

Gölevi Konaklama ve Restaurant hem konaklama hizmeti veriyor hem de restaurant bölümünde güzel bir akşam geçirebilme imkanı sunuyor size. Sapanca gölü manzarası ile misafirlerine hizmet eden Gölevi Restaurant’a gitmeden önce rezervasyon yaptırmanız gereklidir. Dışarıdan gelen misafirlerini rezervasyon ile ağırlamaktadırlar.  Gölevi, restaurant bölümünde misafirlerine fine dining olarak hizmet veriyor. Kendinizi özel hissettiren bir sunum ile keyifli bir yemek yiyebiliyorsunuz. Hizmet saati ise 09:00 - 00:00 arasındadır.

Gölevi Restaurant

Sapanca gölü manzarası karşısında güzel bir akşam yemeği yemek için Sapanca alkollü restaurant seçeneklerinden Gölevi hoş bir tercih.  Zengin alkollü içecek seçeneklerinin yanı sıra hem Türk mutfağından hem de Dünya mutfağından birçok lezzet sunan Gölevi şık bir akşam yemeği için uygun bir mekan. Alkol menüsü ise çoğunlukla rakı ve şaraptan oluşuyor.

Adres: Kırkpınar Sahil Yolu, Kırkpınar, 546000 Sapanca/Sakarya

İletişim: 0264 592 00 70 – 0533 140 50 76

Lale Boutique Hotel

Lale Boutique Hotel hem konaklama hem de restaurant hizmeti sunuyor. Dört farklı konseptte mekanı bulunan ve tamamen doğa içinde yer alan bu hotelde akşam veya gün içerisinde katılabileceğiniz aktiviteler mevcut. Aynı zamanda çeşitli butik şarapları olmasından dolayı şarap severlerin de tercih ettiği mekanlardan biri. Keyifli ve şık atmosferi ile bu dört mekan arasından istediğiniz mekanda gecenize devam edebilirsiniz. Ya da gecenize güzel bir akşam yemeği ile başlayıp barda devam edebilirsiniz. Gitmeden önce arayarak rezervasyon yaptırmayı ise unutmayın.

Adres: Özkum Caddesi No:17 Sapanca / SAKARYA / TÜRKİYE

İletişim: +90 264 582 89 30/31 - +90 264 582 91 19

Lale A'la Carte Restaurant

Müthiş bir göl manzarasına sahip olan bu restaurantta modern Türk mutfağından farklı lezzetler tadabilirsiniz. Profesyonel şefler ile beraber çalışan bu mekan size akşam yemeğinizi özel sunumlar eşliğinde getiriyor. Aynı zamanda uluslararası ödüllü butik şarapları ile ünlü. Bu şaraplar eşliğinde sakin bir sapanca akşamı geçirebilirsiniz. Toplam kapasitesi ise 100 kişilik ama restaurant alanı geniş olduğundan kalabalıktan da uzak kalabiliyorsunuz.

Lale İskele Restaurant

Göl üzerinde yer alan İskele Restaurant 120 kişilik bir kapasiteye sahip. Aperatifleri ve akşam yemeği seçenekleri ile ön planda olan bu restaurant manzara eşliğinde akşam yemeği planlamak isteyenler için uygun bir tercih. Özelikle romantik bir akşam için uygun bir seçenek olacaktır.

Lale Bahçe Restaurant

Söğüt ağaçları arasında yer alan göl manzaralı bu mekanda aynı zamanda salıncak ve hamaklar da mevcut. Dilerseniz akşam yemeği yiyebilir dilerseniz güzel bir manzara eşliğinde içkinizi yudumlarken hamak ya da salıncakta dinlenebilir, sakin ve lezzetli bir akşam geçirebilirsiniz. Aradığınız tüm konforu burada bulabilirsiniz.

Lale İskele Bar

Lale İskele Bar daha müzik ve eğlence arayışında olanlar için güzel bir seçenek. Bu barda leziz bir kokteyl içerek göl karşısında müziğin akışına kendinizi bırakabilirsiniz. Gece için eğlenceli mekan arayışında bulunanlar burayı tercih edebilir. Diğer restaurantlarda yediğiniz akşam yemeğinden sonra burada eğlenceli bir geceye başlamak güzel bir plan olacaktır.

Koru Bar

Sapanca Koru Bar bütçenize uygun eğlenceli bir akşam geçirme düşünceniz varsa buraya uğramanızda fayda var. Her tür müziğin yer aldığı bu barın sık ziyaretçileri ise genelde gezginler oluyor. Sapanca’da canlı müzik dinlemek isteyenler içinde sık sık ziyaret ediliyor. Koru Bar çok uzun zamandır hizmet veriyor ve ekonomik eğlenceli bir mekan arayanlar için en uygun mekanlardan biri. Canlı müzik eşlinde alkolünüzü içebilir ve müziğe eşlik edebilirsiniz. Hem küçük arkadaşlar gruplarınızla hem de eşiniz ya da sevgilinizle gidebileceğiniz bir yer.

Adres: Rüstempaşa Mahallesi, 54600 Sapanca, Sakarya

Limon Cafe&Bar

Sapanca canlı müzik mekanları arasında yer alan Limon uygun fiyatları ile birçok kişinin ilgisini çekiyor. Sapanca güzel mekanlar arasında canlı müzik olması özelliği ile dikkat çekiyor. Gece hayatını canlı müzik eşliğinde geçirmek isteyenler bu mekanı tercih ediyor. Hem salaş hem de samimi bir yer olan bu mekan aynı zamanda güzel bir manzaraya da sahip. Gitmeden önce arayıp daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Özel günlere uygun paket menüleri de mevcut oluyor. Gece 01:00’a kadar hizmet vermeye de devam ediyorlar.

Adres: Rüstempaşa, Arif Yıldız Sk. No:6, 54600 Sapanca/Sakarya

İletişim: 0535 460 87 30

 

Richmond Nua Wellness Spa

Konaklama seçenekleri arasında yer alan Richmand Nua Wellness Spa beraberinde restaurant bölümüne de sahip. Dışarıdan katılım sağlayacak misafirlerin gitmeden önce rezervasyon yaptırması gerekmektedir. Nua Spa ayrıca ‘’Dünya’nın en lüks Spa’sı’’ olarak seçilmiştir. Burada gün içerisinde Nua Spa yaparak rahatlayabilir, sağlık ve zindelik dolu bir zaman geçirebilirsiniz. Günü ise özel bir akşam yemeği ile ödüllendirebilirsiniz. Şık ve zarif bir tasarımı olan bu konaklama yerinin restaurantı da sık sık tercih ediliyor. Hem gün içi yapabileceğiniz aktivite için hem de gece sonu yapabileceğiniz aktivite için güzel bir seçenek.

Aqua Restoran

Aqua Restoran misafirlerine Türk ve Dünya mutfağından lezzetler servis ediyor. A la Carte olarak hizmet veren restoran yazın göl kenarındaki bahçe alanında, kışın ise otelin atrium alanında hizmet veriyor. Cuma ve cumartesi akşamları ise muhteşem bir manzara eşliğinde yemek keyfine arp dinletisi ve orkestra eşlik ediyor. Sapanca canlı müzik mekanları arasında huzurlu bir akşam geçirmek isteyenler tarafından en çok tercih edilen mekanlardan biri.

Adres: Rüstempaşa Mah. Kumbaz Cad No.8 54600 Sapanca / Sakarya – Türkiye

İletişim: 0 264 582 21 00

 

Sapanca Ehlikeyf Canlı Balık

Sapanca’nın balık konusunda en gözde mekanlarından biri Sapanca Ehlikeyf Canlı Balık.  Alabalık çiftlikleri ile ünlü olan bu mekânda balık menülerinden birini tercih ederek eşsiz göl manzarası eşliğinde doğa içinde keyifli bir akşam geçirebilirsiniz. Alkolsüz mekan tercih edenlerin de favorilerinden biri. Sapanca esintisi ve doğası içinde bütçenize uygun balık yemek isterseniz burası sizin için uygun olacaktır. Ayrıca nargile sevenler için de tercih edilebilir bir mekan. Gece etkinliği olarak buraya gelebilir açık veya kapalı alanlarında yemek yiyebilir ve Sapanca Gölü manzarası eşliğinde gecenizi geçirebilirsiniz. Size eşlik edenler ise minik köpekler, güvercinler ve tavşanlar olacak.

Adres: Rüstempaşa Mahallesi Richmond Nua Wellness-Spa yanı Sapanca, Sakarya, Turkey

İletişim: 0 532 722 43 87

 

Green Blue Sapanca Restaurant

Sapanca çok özel eşsiz manzaraları eşliğinde rakı balık etkinlikleri için mükemmel bir seçim. Green Blue Sapanca Restaurant ise muazzam bir atmosfere sahip. Gölün üzerinde yer alan bu mekanda rakı balık konseptli bir etkinlik düzenleyebilirsiniz. Mekan hem kalabalık arkadaş grupları için hem aile için hem de eşinizle ya da sevgilinizle geçirebileceğiniz bir akşam için uygun. Balık sevmeyenler için ise et çeşitleri ve tavuk yemekleri var. Gitmeden önce mekanı aramızda ve rezervasyon yaptırmanız da fayda var. Çünkü özel gün etkinlikleri içinde kullanılabilen bir yer. Özellikle düğün etkinlikleri için tercih edilen Green Blue Sapanca Restaurant düğün geceniz için de güzel bir seçim olabilir.

Adres: Soğuk Su Mahallesi Melih Kibar Sahil Yolu No.52 Sapanca | SAKARYA

İletişim: 0264 592 09 06

 

Maja Kırkpınar

Maja Kırkpınar alkolsüz mekan tercih edenler için güzel bir seçenek olacaktır. Tamamen doğal ve organik ürünler ile hazırladıkları menüler çok kişi tarafından tercih ediliyor. Seçilmiş çiftliklerde yetişen ve her aşaması kontrol edilen etler, şefleri tarafından özel lezzetlere dönüştürülüyor. Ayrıca arzu ederseniz burada 250 kişiden 1250 kişiye kadar yemekli organizasyonlar da düzenleyebiliyorsunuz. Göl manzarası ile yemyeşil bir doğaya sahip bu mekan özel gün organizasyonları ya da eğlence için de tercih ediliyor. 08:00 – 00:00 saat dilimleri arasında hizmet veriyor. Gitmeden önce ise arayarak rezervasyon yaptırmakta ve ön bilgi almakta fayda var.

Adres: Melih Kibar Sahil caddesi No : 2 Kırkpınar

Sapanca / SAKARYA

İletişim: 0 545 281 45 55

Sapanca Çiftlik Restaurant

Sapanca Çiftlik Restaurant özel gün organizasyonlarınız, akşam yemekleriniz ve kahvaltı etkinlikleriniz için hoş bir mekan. Hepsi ayrı bölüm olarak organize edilmiş. Burada isterseniz konaklayabiliyorsunuz da. Özellikle kalabalık gruplar ile birlikte etkinlik organize edilebilecek doğa içerisinde yer alan bir mekan arayışında olanlar burayı tercih ediyor. Mekânda salaş ve lüks kavramları kombine edilmiş. Güveçte yaptıkları alabalık lezzetleri ise daha önce ziyaret edenler tarafından sıklıkla öneriliyor.

Adres:   Hasanpaşa Mahallesi Meşeli Sokak No:19 Kırkpınar Sapanca/SAKARYA

İletişim: 0 (264) 592 68 97 / 0 (535) 323 58 85

 

 

 

 

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü