Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

İstanbul’a yakınlığından ötürü sıklıkla tercih edilen Sakarya’ya bağlı olan Sapanca, villa tatili sayesinde konaklamaya gelen misafirlerine lezzet dolu günler geçirmesini sağlıyor. Bu yazımızda Sapanca’da kahvaltı mekanları, ailecek tercih edilecek ve alkolsüz mekanları sizlerle paylaşıyor olacağız. Villa tatili sırasında kapsamlı bir mutfağınız ve bahçede barbekünüz olsa da akşam gezintisi sırasında tatlı yiyebileceğiniz restoranlara ve kafelere de mutlaka ihtiyacınız olacak. İşte o mekanların arasından en çok tercih edilenleri sizlerle paylaşıyoruz. 

Uzun süren Pazar kahvaltılarının adreslerini, lezzetli ev yemeklerini ve el yapımı tatlılarıyla sizi müdavimi hale getirecek mekanları keşfetmeye hazır mısınız?

Sapanca’da özel havuzlu villada tatil yapmak tam size göre! Size özel havuzu ve bahçesiyle, tatilinizi en lüks şekilde yaşayabilirsiniz. Muhafazakâr ailelerin tercihi olan havuzu korunaklı villaları tercih ederek dışardan görünmeyen havuzlarda gönlünüzce eğlenebilirsiniz. Villa tatiliniz sırasında ne kadar evinizin mutfağı gibi kapsamlı eşyalarınız olsa da tatilde lezzetli yemekleri tattıktan sonra tüm yazı Sapanca’da geçirmek isteyeceksiniz. Tüm bu lezzetleri yerinde denemek ve görmek için Hellovillam’ın Sapanca Kiralık Villalarını tercih edebilirsiniz. Gelin, öncelikle Sapanca'daki en güzel restoranlara bir göz atalım.

Eker Restoran

Ziyaret edenlerin güzel yorumları sayesinde bu muhteşem lezzetlerden haberdar olduk. Sapanca gezinize renk katacak olan Eker Restoran, günün 3 öğününde de hizmet vermektedir. Sapanca’ya yolu düşen herkese tavsiye ediyoruz. İstanbul çıkışlı seyahatlerinizde güvenle tercih edebileceğiniz sulu yemeklerini, deneyen herkesin müptelası olduğu kabak tatlısını denemeden gelmeyin diyoruz.

Uğurlu Dükkân Kafe  

Sapanca Kırkpınar’da olan hem hediyelik eşya alabileceğiniz hem de lezzetli tatlılarını deneyip günün yorgunluğunu atabileceğiniz bir kafedeyiz.  Filtre kahvemizi içerken bahçedeki rengarenk çiçeklerin büyüsüne kapılıyoruz. Ne güzel ki sadece bir kafe olmakla kalmayıp, yemyeşil ağaçların arasında kahvaltı yapma şansımız da var. Tatilinizde doğanın içinde rahatlamayı tercih ederseniz Kırkpınar’a uğramadan tatilinizi sonlandırmayın.

İstanbuldere Alabalık Evi

Sapanca Merkez’den 10 km içeride olan mekân, daha içeriye girmeden bile bizi mest etti. Yolculuk sırasında sağlı sollu küçük köy evlerini izlerken beklentilerimiz yükseldi. Hafta sonları canlı müzik olan mekânda dışarıda oturarak keyifle yemeğinizi yiyebilir, kış aylarında da şömine sayesinde sıcak çayınızı ve kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Muhteşem bir doğa içerisinde keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

 Tırtıl Garden Coffee& Shop

Ev yapımı turta, yeni çekilmiş kahve kokusu, anne kurabiyesi lezzetli bir kahvaltının ardından tercih edebileceğiniz sevimli, şirin bir mekân burası. Güzelce dekore edilmiş olan mekân, sevdiklerinizle derin sohbetler yapabileceğiniz, sıcacık döşenmiş bir kafe. Tüm bu detayları beğeneceğinizi düşünüyoruz.

Gürkan Restoran

İstanbul’dan çıkışta Sapanca’da Gürkan Restoran’a uğramadan olmaz. Fiyat performans açısından son derece yeterli olan mekânda alkollü ve alkolsüz olarak tercih edebileceğiniz 2 ayrı bölüm var. Lezzetli etleri ve mezeleriyle aileniz ve sevdiklerinizle tercih edebileceğiniz restoranda külbastı ve pirzolasını denemenizi tavsiye ediyoruz.

Şehir Gürültüsünden Uzak, Doğayla İç İçe Kiralık Villalar Sapanca'da!

Sapanca Lezzet Bahçesi

Bol çeşitli kahvaltı, çocukların oyunlar oynayabileceği geniş alan ailecek tercih edilen bir Lezzet Bahçesi burası. Yolunuzu buraya düşürmenizi ve lezzeti dilden dile dolaşan tatları denemenizi tavsiye ediyoruz. El yapımı tatlıları ile sizi kalbinizden vuracak olan nezih mekânda, kendi tarifleri olan kabak tatlısını ve çıtır mantılarını denemenizi tavsiye ediyoruz.

Sasa Harmanlık

Göl manzarası eşliğinde Pazar kahvaltılarının vazgeçilmez adresi.  Misafirlerinizi güvenle götürebileceğiniz, güneşli günlerde keyifle kahvenizi yudumlayabileceğiniz mekânda serpme kahvaltı tercih edebilirsiniz. Önceden rezervasyon yaparak gelmenizi tavsiye ederiz. 

Tüm bu güzel lezzetleri denemek ve yerinde görmek için, Hellovillam'ın Sapanca Kiralık Villalarını inceleyebilirsiniz.  İsteğinize uygun olarak havuzu korunaklı, geniş havuzlu veya göl manzaralı gibi seçenekleriyle, en iyi fiyat garantili villalar tatiliniz için sizi bekliyor. 

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü