Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Ege Bölgesi’nin en güzel ilçelerinden biri olan Urla, İzmir iline bağlıdır. İzmir merkezine 35 kilometre uzaklıkta bulunan Urla kendi ismini taşıyan yarımadanın merkezinde yer almaktadır. Hem tarihi hem de doğal güzelliklere sahip olan Urla gece hayatı açısından da oldukça popüler bir yerdir. Urla gece hayatında misafirlerin tercihlerine göre alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır.

Çeşitli konseptlerde hizmet veren mekanlarda canlı müzik etkinlikleri ile dj performansları Urla misafirlerinin favorileri arasındadır. Belirli günlerde düzenlenen parti konseptleri ile Urla misafirlerini doyasıya eğlendiren mekanlar da bulunmaktadır. Urla gece hayatının başlıca mekanları; Old Sailors, The HARP Irish Pub, Rast Urla, Urla-iskele Berlin’s, Loops!, Avlu Urla & Bistro, İki Yaka Yorgo Seferis, Köyce Restaurant ve Nott.Urla’dır. 

Old Sailors

Urla gece hayatının en popüler mekanlarından biri olan Old Sailors güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkmaktadır. İskele mahallesinde yer alan mekan canlı müzik ve bar konsepti ile hizmet vermektedir. Uzun yıllardan beri kalitesinden ödün vermeyen mekan son derece zengin bir menüye sahiptir. Old Sailors denizin hemen kıyısında yer almaktadır. Kokteyl çeşitleri ile öne çıkan mekanın canlı müzikleri de oldukça kalitelidir. Mekan, canlı müzik imkanının yanı sıra “happy hour” konsepti kapsamında özel bira paketleri ve üçüncü alkol ikramı gibi olanakları da misafirlerine sunmaktadır. Urla ziyaretçileri için vazgeçilmez mekanlardan biri olan Old Sailors’ın çalışma saatleri 15.00 ile 02.00 arasındadır. Hafta içi ve hafta sonu tüm günler açık olan mekan kaliteli müzik tercih edenlerin favori adreslerinden biridir.

İletişim: 0536 431 14 40

Adres: İskele, İskele Mahallesi İskele Cd., 2122. Sk. No: 8/A 35430 Urla/İzmir

The HARP Irish Pub

Urla’da yer alan The HARP Irish Pub bar konsepti ile misafirlerine hizmet vermektedir. Fast Food çeşitlerinin de yer aldığı mekanın menüsünde,Akdeniz şarapları ön plana çıkmaktadır. The HARP Irish Pub’ın lezzetli atıştırmalıkları da Urla ziyaretçilerinin vazgeçilmezleri arasındadır. Kaliteli müzikleri ile öne çıkan mekanın çalışanlarının son derece ilgili ve güler yüzlü olması sebebi ile The HARP Irish Pub Urla’nın en sık tercih edilen mekanlarından biridir. Pazartesi günleri kapalı olan The HARP Irish Pub’ın açılış saati 15.00, kapanış saati ise 02.00’dır.

İletişim: (0232) 754 73 23

Adres: Yeni Mahalle, Demirciler Sk. No:11, 35430 Urla/İzmir

Rast Urla

Rast Urla İskele mahallesinde yer alan Urla’nın en sık tercih edilen mekanlarından biridir. Haftanın belirli günlerinde dj performansları ve musiki ekipleri ile ön plana çıkan mekan güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile Urla ziyaretçilerinin tercih sebebi olmaktadır. Kokteyl bar konseptinde hizmet vermekte olan mekanda alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. Mekanın çalışma saatleri 09.00 ile 01.00 arasındadır. Pazartesi günleri kapalı olan mekan, Urla’da kaliteli vakit geçirmek isteyenlerin uğrak noktasıdır.

İletişim: (0232) 752 02 02

Adres: İskele, İskele Cd. No:24D, 35430 Urla/İzmir

Urla-iskele Berlin’s

Urla’nın en güzel mekanlarından biri olan Urla-iskele Berlin’s birbirinden farklı kokteylleri ile ön plana çıkmaktadır. Urla-iskele Berlin’s dışarıdan dikkat çekecek kadar güzel bir iç dekorasyona sahiptir. Fonda çalmakta olan güzel müzikleri ve son derece ilgili çalışanları ile Urla’nın en çok tercih edilen mekanlarından biridir. Pazartesi günleri kapalı olan mekanın çalışma saatleri ise 17.00 ile 02.00 arasındadır. 

İletişim: (0232) 752 33 34

Adres: İskele, 2112. Sk., No:5, 35430 Urla/İzmir

Nott.Urla

Urla’nın en güzel canlı müziklerini sunan Nott.Urla son derece popüler bir mekandır. Alkollü içecek seçeneklerinin oldukça geniş olduğu mekanda karaoke geceleri de düzenlenmektedir. Alkollü ve alkolsüz içecek seçeneklerinin yanı sıra atıştırmalık tabaklarını da ziyaretçilerine sunmakta olan mekanın çalışma saatleri 17.00 ile 03.00 arasındadır. Nott.Urla salı günleri kapalı olmaktadır. Haftanın diğer tüm günleri açıktır. 

İletişim: 0552 825 15 15

Adres: İskele, İskele Cd., No:51, 35430 Urla/İzmir

Avlu Urla Bistro 

Urla Sanat Sokağı’nda yer alan Avlu Urla Bistro, her akşam farklı müzisyenler ile yapılan canlı müzikleri ile Urla ziyaretçilerinin ilgisini çekmektedir. Şehrin en güzel noktalarından birinde bulunan mekan, 90’lar Partisi ve Ultraviyole Parti gibi farklı etkinlikler düzenlemektedir. Ultraviyole Parti’de house müzik eşliğinde ultraviyole şov, lazer şov ve özel dans gösterileri ile misafirlerini doyasıya eğlendirmeyi amaçlayan mekan Urla’nın vazgeçilmez adreslerinden biridir. Son derece zengin menüsünde yer alan atıştırmalık seçenekleri ve ana yemekleri ile misafirlerine hizmet veren Avlu Urla Bistro’nun renkli kokteylleri de hem yerli hem de yabancı misafirlerin tercihidir. Urla tatilcilerinin özellikle tercih ettikleri kokteyl çeşitleri arasında Hey Daisy, Akvaryum ve Pine Puree bulunmaktadır. Alkollü ve alkolsüz içecek seçeneklerinin menüsünde yer aldığı Avlu Urla Bistro’nun çalışma saatleri 12.00 ile 02.00 arasındadır. Pazartesi günleri kapalı olan mekana girişlerde rezervasyon gerekmektedir. 

İletişim: 0537 570 97 47

Adres: Yeni, Zafer Cd No: 69, 35430 Urla/İzmir

İki Yaka Yorgo Seferis

İskele mevkiinde yer alan İki Yaka Yorgo Seferis deniz kenarındaki konumu ve harika manzarası ile Urla’nın en nezih gece mekanlarından biridir. Otel Yorgo Seferis’e ait olan mekan lezzetli atıştırmalık çeşitleri ve şarapları ile ön plana çıkmaktadır. Mekanda haftanın belirli günlerinde canlı müzik programları düzenlenmektedir. Akşam eğlenceleri ve dj performansları ile ön plana çıkan mekan Urla’nın kaliteli gece mekanları arasında bulunmaktadır. 

İletişim: (0232) 752 04 14

Adres: İskele, İskele Cd. No: 47, 35430 Urla/izmir

Köyce Restaurant

Fasıl programlarının vazgeçilmez adreslerinden biri olan Köyce Restaurant canlı müzik programları ile Urla’nın favori gece mekanları arasında bulunmaktadır. Doğanın içinde yer alan konumu ile şarap çeşitleri eşliğinde lezzetli mezeler denenebilmektedir. İskele mevkiinde yer alan Köyce Restaurant’ta fasıl programları için rezervasyon gerekmektedir. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkan mekan pazartesi günleri kapalı olmakla birlikte çalışma saatleri 09.30 ile 23.00 arasındadır. 

İletişim: 0553 171 81 91

Adres: İskele, 2018. Sk. No:47, 35440 Urla/İzmir

Jale Urla

Urla’nın en kaliteli gece mekanlarından biri olan Jale Urla, özellikle dış görünüşü açısından Urla ziyaretçilerinin oldukça ilgisini çekmektedir. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile hizmet vermekte olan mekan kaliteli müzikler eşliğinde harika kokteyl çeşitleri denemek için Urla’nın vazgeçilmez mekanları arasında bulunmaktadır. Lezzetli atıştırma seçeneklerinin de yer aldığı menüsünde alkolü ve alkolsüz içecek seçenekleri mevcuttur.

İletişim: 0533 726 71 06

Adres: İskele, İskele Cd. No:125, 35430 Urla/İzmir

Loops!

Urla’nın ortam itibariyle en şık ve güzel mekanlarından biri olan Loops!, menüsünde yer alan alkollü ve alkolsüz içecek seçeneklerini misafirlerine sunmaktadır. Eşsiz bir kahve ve kokteyl deneyimi için tercih edilmesi gereken mekan güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkmaktadır. Pazartesi günleri kapalı olan Loops! haftanın diğer günleri açıktır. Mekanın çalışma saatleri 11.00 ile 01.00 arasındadır. Kokteyl bar konseptinde misafirlerine hizmet veren mekanda rezervasyon gerekmemektedir. 

İletişim: 0536 725 92 16

Adres: Yeni Mahalle, Zafer Cd. No:61, 35430 Urla/İzmir

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü