Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Antalya’nın en popüler tatil beldelerinden biri olan Alanya, doğal güzelliği ve kültürel hazineleri ile olduğu kadar gece hayatı ile de meşhur. Alanya gece hayatı yılın her döneminde hareketli, tabii ki turist akınının olduğu yaz aylarında ise çok daha rengarenk. Hem yerli turistlere hem de yabancı turistlere hitap eden mekanlar içinde her konseptte eğlence mekanı bulunuyor. Keyifli ve renkli bir tatil geçirmek için tercih edilebilen Alanya, gece hayatının çok yönlü olduğu bir yer. Bunun nedeni, onlarca farklı ülkeden birçok turistin Alanya’yı ziyaret etmesi. Bu anlamda her kültüre hitap eden eğlence mekanları Alanya’da bulunabilir.

Alanya doğal güzellikleri keşfedilebilecek bir yer olmanın ötesinde, Alanya plajları ve Alanya koyları da görülmesi gereken yerlerden. Tarihi eserler, eşsiz Antalya mutfağı da Alanya’da deneyimlenmesi gerekenlerden. Tabii ki bu hareketli ve renkli tatil ortamında, geceyi eğlenceli bir şekilde sonlandırmak için eğlence mekanları öne çıkıyor. Herkese hitap eden ortamı ile Alanya’da Türkçe pop konseptli mekanlar olduğu gibi, rock temalı eğlence mekanları da bulunuyor. Klasik barların yanı sıra, eğlencenin sabahın ilk ışıklarına kadar sürdüğü gece kulüpleri de Alanya’da popüler. Restoran konseptine de uygun eğlence mekanlarında, Akdeniz mutfağının güzel örnekleri denenebilir. Alkollü eğlence mekanlarında, rakı konseptli yeni nesil meyhanelerin öne çıktığı Alanya’da, yabancı müziklerin ön planda olduğu eğlence de tercih edilebilir. Birçok turistik beldede, eğlence mekanları bir barlar sokağında kümelenmiştir. Bununla birlikte Alanya gece hayatı mekanları birçok bölgede bulunuyor. Alanya’ya dağılmış bu eğlence mekanları, denize hakim konumu ile öne çıkıyor. Günün ilk ışıklarına kadar devam eden müzik, dans ve enerji, Antalya’nın büyüleyici tatil beldesine gelenleri memnun ediyor. Alanya’ya gidildiğinde mutlaka ziyaret edilmesi gereken, en iyi eğlence mekanlarını listeledik.

Havana Club Alanya

Alanya’nın gece hayatında, oldukça hızlı ve renkli gece kulüpleri öne çıkıyor. Bu mekanlar içinde en çok öne çıkan adreslerden biri Havana Club. Yıl boyunca açık olmayan Havana Club, genellikle Nisan ayında açılıyor ve Kasıma kadar açık kalıyor. Gece kulübü mekanı, yüksek kapasitesiyle de öne çıkıyor. 1000 kişilik kapasiteye sahip mekan iki katlı olarak hizmet veriyor ve Havana Club, teraslı ortamı ile aynı zamanda ferah bir deneyim sunuyor. Alanya manzarasının harika olduğu gece kulübünde, Güney Amerika ülkelerinin dans toplulukları zaman zaman şovlar düzenliyor. Adından da anlaşılacağı üzere, Küba kültürünü yansıtan etkinlikler oluyor. Ücretsiz bir şekilde girilebilen Havana Club’da özel eğlenceler ve DJ partileri, Alanya’nın en eğlenceli ortamlarından birini sunuyor. Mekanın fiyat ortalaması ise diğerlerine göre biraz yüksek.

Adres: Şekerhane Mahallesi, Hükümet Caddesi, No: 23, Alanya/Antalya

Bistro Bellman Club

Alanya’nın en iyi eğlence mekanlarından biri olan Bistro Bellman, geniş ve keyifli bir dans pistine sahip olması ile biliniyor. Alanya’da Rus ve Ukraynalı turistlerin ya da yerleşik yaşayan vatandaşların yoğun olduğu biliniyor. Bistro Bellman Club, genellikle Rus ve Ukraynalı turistlerin tercih ettiği bir mekan. 1500 kişilik kapasitesi ile en büyük eğlence mekanları içinde yer alan Bistro Bellman’da yaz aylarında ünlü DJ’lerin performansları harika bir ortam yaratıyor. İki katlı olan mekanda bir projeksiyon alanının yanı sıra geniş bir teras da yer alıyor. Akşam 10 ile gece 2 arasında hizmet veren mekanda dans gösterileri de çok popüler.

Adres: Çarşı, Rıhtım Caddesi, No: 36, Alanya/Antalya

Robin Hood

Alanya’nın en popüler eğlence mekanlarından bir diğeri de Robin Hood. Oldukça büyük bir eğlence mekanı olan Robin Hood 4 katlı olarak hizmet veriyor. Robin Hood’un her katında farklı bir konsept var ve bundan ötürü herkese hitap eden bir eğlence söz konusu. Bu konseptler içinde popüler Türkçe şarkılar, R&B şarkılar, latin partileri gibi seçenekler yer alıyor. Robin Hood’un en önemli yanlarından biri kalabalık bir yer olmasına karşın, kitlesinin nezih bir kitle olması. Bunun nedeni Robin Hood’un giriş yapacak kişiler konusunda seçici olması. Alanya gibi yaz dönemlerinde çok kalabalık olan bir tatil beldesinde, Robin Hood tercih edilebilecek bir adres. Mekana giriş ücretsiz, bununla birlikte girişten sonra alınan içecekler ortalama bir fiyata sahip.

Adres: Çarşı Mahallesi, Alanya/Antalya

Club Summer Garden

Dekoratif konsepti ve eğlence yapısı ile en popüler Alanya mekanlarından biri olan Club Summer Garden, her dönem kalabalık ve hareketli bir yer. Summer Garden’ın en önemli yanı bahçesinin tropikal bir tasarımda olması ve büyük partilerde harika bir ortam sunması. Kalabalık ve eğlenceli bir gece kulübü olan Club Summer Garden’da DJ performansları çok yaygın. Alkollü eğlence mekanında, kimi zaman pop müzik konsepti kimi zamansa R&B tarzı görülebilir. Bazı gecelerde tematik partilerin düzenlendiği mekanda, Türkçe pop gecesi gibi etkinlikler de düzenleniyor. Mekanın en çok dikkat çeken yönlerinden biri de kokteyl seçeneklerinin rengarenk olması.

Adres: Konaklı Mahallesi, Mustafa Kemal Bulvarı, No: 24, Alanya/Antalya

Club Hollywood

Alanya gece hayatının en popüler noktalarından biri olan Club Hollywood, iddialı konseptiyle tercih edilen bir yer. Modern dekoratif konsepti, kaliteli ortamı ile tercih edilen Club Hollywood, en geniş dans pistine sahip olan Alanya gece hayatı mekanları içinde yer alıyor. Club Hollywood’un geniş dans pisti, 1500’den fazla kişinin dans edebileceği bir yer. Yaz aylarında oldukça hareketli olan ortamı ile Club Hollywood, özel DJ performanslarının olduğu gecelerde hınca hınç doluyor. Sıcak yaz aylarında eğlenmek ve soğuk kokteyller içmek için tercih edilebilen Club Hollywood’ta eğlence akşam 9 da başlıyor ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürüyor.

Adres: Şekerhane, Kuyularönü Sokak, No: 22, Alanya/Antalya

Las Vegas Cafe & Bar

Alanya’nın en popüler eğlence mekanları içinde yer alan Las Vegas Cafe & Bar, ilçenin merkezinde yer alıyor. Liman mevkiinde akşam yürüyüşlerinin son durağı olan mekan, bölgenin en eğlenceli ve kaliteli mekanları içinde yer alıyor. Yemek seçeneklerinde her damak tadına hitap eden kaliteli Akdeniz alternatifleri sunan mekan, alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleri ile turistlerin ilgi odağı. Kaliteli ortamı nedeniyle kalabalık olan mekanda haftasonu için rezervasyon yaptırılabilir. Las Vegas Cafe & Bar’da akşam başlayan eğlence, sabahın ilk ışıklarına kadar sürüyor. Bununla birlikte mekana girmek için 18 yaş sınırı var.

Adres: Çarşı, İzzet Azakoğlu Caddesi, No: 22, Alanya/Antalya

Sky Bar

Alanya’nın sevilen eğlence mekanları içinde yer alan diğer bir adres de Sky Bar. Alanya liman bölgesine çok yakın bir konumda olan Sky Bar’a merkezden yürüyerek çok kolay bir şekilde ulaşılabiliyor. Diğer eğlence mekanlarından farklı olarak harika bir deniz manzarasına sahip olan eğlence mekanı, lezzetli yemeklerin yenebileceği ve geniş içecek menüsünde alkollü-alkolsüz tercih yapılabilen bir yer. Hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgi gösterdiği eğlence mekanına girişte bir ücret talep edilmiyor. Sky Bar’ın en önemli yönlerinden biri lezzetli Akdeniz yemeklerini sunması. Çarşı bölgesindeki eğlence mekanı mutlaka görülmeli.

Adres: Çarşı, İskele Caddesi, No: 80, Alanya/Antalya

Reggae Bar Alanya

Alanya yaz aylarında kalabalık ve renkli bir ortama ev sahipliği yapıyor. Bu anlamda bölgede herkese hitap eden eğlence konseptleri de yer alıyor. Gençlerin tercih ettiği bir tarz olan reggae müziği yaşamak için Reggae Bar Alanya en iyi ortamlardan birine sahip. Etnik müziğin enerjisini sunan reggae tarzını yansıtan mekanda alkollü ve alkolsüz içecekler yer alıyor. Öğleden sonra kapılarını açan mekanda eğlence gecenin ilerleyen saatlerine doğru sürüyor. Eğlence mekanına girişte bir ücret talep edilmiyor. Kaliteli yemekleri, müzikleri ve nezih ortamı ile Reggae Bar Alanya Alanya’da görülmesi gereken yerler içinde.

Adres: Kızlar pınarı Mahallesi, Yeni Acun Sokak, Alanya/Antalya

Shakespeare Coffee & Bar

Alanya’da keyifli ve kaliteli bir ortam sunan bar arayanlar için Shakespeare Coffee&Bar harika bir ortam sunuyor. Sakin bir eğlence mekanı olan Shakespeare Coffee&Bar’da hafif müziklerin yanı sıra, yeme içme seçenekleri de oldukça güzel. Lezzetli yemeklerin dışında, aralarında harika kokteyllerin de yer aldığı alkollü içki seçenekleri oldukça güzel. Gecenin ilerleyen saatlerine varan bir eğlencenin sürdüğü Shakespeare Coffee&Bar’da, pizza ve salatalar da ilgi görüyor. Güller Pınarı Mahallesi’nde bulunan mekan, yorucu tatil günlerinde keyifli bir akşam geçirmek isteyenler için harika bir ortam sunuyor.

Adres: Güller Pınarı Mahallesi, Ahmet Tokuş Bulvarı, N: 4, Alanya/Antalya

Crazy Horse Steak & Sushi Premium Bar

Bar ve restoran konseptini bir araya getirmeyi başaran mekanlar, birçok kişi için keyifli bir deneyim sunuyor. Alanya’da bu konuda en popüler mekanlardan biri olan Crazy Horse Steak & Sushi Premium Bar, akşamları restoran konseptinde hizmet veren, akşamları ise keyifli bir bara dönüşen özel bir mekan. Yemekleri ve içki seçenekleri üst düzey kalitede olan mekanda rengarenk kokteyller, yazın sıcak günlerinde serinlemek isteyenlere hitap ediyor. Şekerhane Mahallesi’nde bulunan mekan, yılın her dönemi popüler bir adres. Alanya tatilinde zaman geçirilmesi gereken eğlence mekanları içinde Crazy Horse Steak & Sushi Premium Bar listeye eklenmeli.

Adres: Şekerhane Mahallesi, Hükümet Caddesi, Alanya/Antalya

Harem Cafe Bar

Alanya eğlence mekanları içinde, Türkçe müzik konseptinin öne çıktığı, yerli turiste hitap eden mekanlar da popüler. Bu mekanlardan biri de Harem Cafe Bar. Alanya barlar sokağında yer alan bir mekan olan Harem Cafe Bar’a kolay bir şekilde yürüyerek ulaşmak mümkün. Türkçe şarkıların repertuarında yer bulduğu Harem Cafe Bar’da alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleri oldukça geniş. Akşam 9’dan sonra başlayan program sabahın ilk ışıklarına kadar sürmesi ile biliniyor. Alanya gece hayatının durak noktalarından biri olan Harem, İskele Caddesi üzerinde, bölgenin en popüler adresleri içinde yer alıyor.

Adres: Çarşı, İskele Caddesi, No: 48, Alanya/Antalya

James Dean Bar

Alanya’da gece hayatı mekanları içerdiği etkileyici konseptler ve kaliteli ortamları ile saymakla bitmeyecek kadar çok. En popüler Alanya eğlence mekanları içinde yer alan James Dean, mutlaka ziyaret edilmesi gereken kaliteli bir mekan. DJ performansları olan günlerde kalabalık olan bar, klasik bir bar değil. Köpük partilerinin gerçekleştiği James Dean Bar’da iddialı ses sistemi harika bir ortam sunuyor. Haftanın her günü açık olan barda eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürüyor. ABD’li aktör James Dean’den ismini alan mekan, Çarşı bölgesinin en sevilen eğlence mekanları arasında bulunuyor.

Adres: Çarşı, Karantina Sokak, No: 5, Alanya/Antalya

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü