Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Akdeniz Bölgesi’nin en popüler tatil yerlerinden biri olan Belek, hem doğal ve tarihi güzellikleri ile hem de en popüler eğlence mekanlarını bünyesinde bulundurması ile her yıl yerli ve yabancı çok sayıda turist ağırlamaktadır. Belek gece hayatında, çeşitli dj performansları, canlı müzik etkinlikleri ve dans şovları düzenlenmektedir.

Belek’te yer alan en popüler eğlence mekanları Dali Pub, Z Pub Cafe/Bar, Red Castle Belek, Gardners English Bar, Belek Cafe & Bistro Kadraj, Kuytu Lounge Bar, Discothek im Nobilis, Belek Soho Beach Club Hotel, Zeytinaltı Extra Cafe Bar & Bistro, Regnum Harbour Beach Bar ve The 19th Hole Bar’dır.

Dali Pub

Dali Pub, Belek’te hizmet veren popüler bir eğlence mekanıdır. İlçe merkezine yaklaşık 8 kilometre uzaklıkta yer alan Dali Pub, İngiliz barı konsepti ile misafirlerini ağırlamaktadır. İç ve dış dizayn olarak oldukça ilgi çekici olan mekan, misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunmaktadır. Özellikle bira çeşitliliği bakımından ön plana çıkmaktadır. Her yaş grubundan insanın sıklıkla tercih ettiği Dali Pub, hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgi gösterdiği gece mekanlarından biridir. Dali Pub’ta haftanın belirli günlerinde düzenlenen canlı müzik etkinlikleri ile Belek ziyaretçileri doyasıya eğlenmektedir. Canlı müzik etkinliklerinin yanı sıra Dali Pub’ta çeşitli dans şovları, açık hava sineması, animasyon gösterilerileri ile özel partiler düzenlenmektedir. 

İletişim: 0541 771 25 88

Adres: Belek, 25. Sk., No:3A, 07500 Serik/Antalya

Z Pub Cafe/Bar

Belek’in en popüler gece mekanlarından biri olan Z Pub Cafe/Bar bünyesinde misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. Nargile çeşitleri ve rahat ortamı nedeniyle Belek’in en sık tercih edilen gece mekanlarından biridir. Güler yüzlü ve son derece ilgili çalışanları ile Belek’e gelindiğinde görülmesi gereken mekanlar arasında bulunmaktadır. 

Adres: Belek, 25. Sk., 07506 Serik/Antalya

Red Castle Belek

Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkan eğlence mekanlarından biri olan Red Castle Belek, misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunmaktadır. Müziklerinin son derece kaliteli olduğu mekanda çeşitli yiyecek alternatifleri yer almaktadır. Red Castle Belek’in özellikle rengarenk kokteylleri Belek misafirlerinin favorileri arasındadır. Hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapan eğlence mekanı, haftanın tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 02.00 arasındadır. 

İletişim: 0534 702 42 84

Adres: Belek, 41. Sokak, Karakoyunlular Cd., 07506 Serik/Antalya

Gardners English Bar

Belek’in en popüler gece mekanlarından biri olan Gardners English Bar misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunmaktadır. İçecek seçeneklerinin yanı sıra lezzetli atıştırmalık tabakları ile lezzetli yemek çeşitlerinin de bulunduğu mekan son derece rahat bir ortama sahiptir. İngiliz barı konsepti ile misafirlerini ağırlayan Gardners English Bar haftanın tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri ise 10.00 ile 03.00 arasındadır. Gardners English Bar doyasıya eğlencenin Belek’teki adreslerinden biri olarak Belek misafirlerinin gözdesi durumundadır.

İletişim: 0534 817 20 92

Adres: Akdeniz Mahallesi, Kocareis Cad., İncifer İş Hanı D:2/A, 07506 Serik/Antalya

Belek Cafe & Bistro Kadraj

Belek Cafe & Bistro Kadraj, haftanın belirli günlerinde düzenlediği canlı müzik etkinlikleri ile Belek misafirlerinin en çok tercih ettikleri eğlence mekanları arasında yer almaktadır. Mekanda hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri bulunmaktadır. Servisinin son derece özenli ve hızlı olması nedeniyle tercih edilen mekan, Belek’te keyifli bir akşam geçirme imkanı sunmaktadır. Belek Cafe & Bistro Kadraj, tavanı gökyüzüne açılan terası sayesinde açık havada müzik dinleme keyfi sağlamaktadır. Haftanın tüm günleri 24 saat açıktır. 

İletişim: 0533 277 75 22

Adres: Belek Mahallesi, Atıf Zengin Cd., No: 10/A, 07506 Serik/Antalya

Kuytu Lounge Bar

Kuytu Lounge Bar, Belek’in en popüler eğlence mekanlarından biri olarak Kadriye’de hizmet vermektedir. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkan mekanın alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleri bulunmaktadır. Haftanın belirli günlerinde düzenlenen canlı müzik etkinlikleri ile Belek’in en çok tercih edilen eğlence mekanları arasında yer almaktadır. Çeşitli yiyecek seçenekleri ile atıştırma tabaklarının da yer aldığı mekanın menüsünde nargile çeşitleri ön plana çıkmaktadır. İç ve dış dizayn olarak Belek misafirlerinin ilgisini çekmektedir. Haftanın tüm günleri açık olan Kuytu Lounge Bar’ın çalışma saatleri 08.00 ile 03.00 saatleri arasındadır.

Adres: Kadriye, Turgut Özal Caddesi, No:12, 07525 Serik/Antalya

Discothek im Nobilis

Belek’in en popüler eğlence mekanlarından biri olan Discothek im Nobilis, çeşitli dans gösterileri, dj performansları ve kaliteli şovları ile Belek misafirlerini doyasıya eğlendirmektedir. Mekanda son derece çeşitli alkollü içecek seçeneklerinin yanı sıra alkolsüz içecek seçenekleri de bulunmaktadır. Kaliteli ortamı sayesinde her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Belek’te eğlencenin gözde adresleri arasında bulunan Discothek im Nobilis, Belek tatillerinde mutlaka görülmesi gereken mekanlar arasında yer almaktadır.

Adres: Belek, 07506 Serik/Antalya

Belek Soho Beach Club Hotel

Belek’te gece kulübü denilince akla gelen ilk mekanlardan biri olan Soho Belek Night Club, müzik, dans ve eğlence arayanların uğrak noktalarındandır. Gece kulübü konsepti ile hizmet veren mekanda, çeşitli dans gösterileri sergilenmektedir. Özellikle müzikleri nedeniyle dans etmek isteyen Belek misafirlerinin gözdesidir. Soho Belek Night Club, misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz birçok içecek seçeneği sunmaktadır. Haftanın tüm günleri açıktır.

İletişim: (0542) 745 04 83

Adres: Belek Mah., Günübirlik Cad., No:6, 07506, 07505 Serik/Antalya

Zeytinaltı Extra Cafe Bar & Bistro

Zeytinaltı Extra Cafe Bar & Bistro son derece geniş yiyecek ve içecek menüsü ile misafirlerini ağırlamaktadır. mekanda hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri yer almaktadır. Son derece güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkan mekan iç ve dış dizaynı ile de ilgi görmektedir. Kaliteli bir ortamda keyifli akşam geçirmenin mümkün olduğu Zeytinaltı Extra Cafe Bar & Bistro haftanın tüm günleri 24 saat açıktır. 

İletişim: (0542) 715 13 50

Adres: Belek, 07506 Serik/Antalya

Regnum Harbour Beach Bar

Gündüzleri beach club, akşamları ise bar konsepti ile hizmet veren Regnum Harbour Beach Bar Belek’te doyasıya eğlencenin adreslerinden biridir. Regnum Harbour Beach Bar bünyesinde canlı müzik etkinlikleri ile dj performansları yer almaktadır. Misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunan mekan, kaliteli ve nezih ortamı ile ön plana çıkmaktadır. Çeşitli yiyecek seçenekleri ile atıştırma tabaklarının da bulunduğu mekanın menüsünde özellikle kokteyl çeşitleri Belek misafirlerinin gözdesidir. 

Adres: Kadriye, 07525 Serik/Antalya 

The 19th Hole Bar

Belek’te bulunan en gözde gece mekanlarından biri olan The 19th Hole Bar son derece geniş yiyecek ve içecek menüsü ile hizmet vermektedir. Mekanın menüsünde hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri bulunmaktadır. Keyifli bir akşam geçirmenin adresi olan mekanda kaliteli sanatçılar tarafından canlı müzik etkinlikleri düzenlenmektedir. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkan mekan haftanın tüm günleri 10.00 ile 02.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

İletişim: 0545 454 81 50

Adres: Kadriye Mah., Kocabıyıklar Cd. D: A6, 07500 Serik/Antalya

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü