Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

İzmir tatilinde, Çeşme popüler adreslerin başında geliyor. Gezilecek yerler planı yapmadan önce Çeşme'de iyi bir kahvaltı mekanı seçmek önemli bir noktada. Doğal güzelliklerini, plajlarını, tarihi yerlerini keşfedileceği bir gezi için güne iyi bir başlangıç yapmak noktasında Çeşme kahvaltı mekanları arasında öne çıkan seçenekler, lezzetli ve keyifli bir deneyim sunuyor. Kahvaltı fırsatları içerebilen Çeşme’de hem klasik Türk kahvaltısı hem de brunch konseptli mekanlar hizmet veriyor. İzmir tatilinde iyi bir kahvaltı tavsiyesi arıyorsanız, hem marina bölgesinde hem de Alaçatı’da, Ege mutfağının en leziz örneklerine tanık olabileceğiniz adresler var. Turistlerin yoğun ilgi gösterdiği bir yer olan Çeşme’de yeme içme anlamında seçenekler çok fazla, bu nedenle Çeşme’de kahvaltı nerede yapılır sorusunun yanıtları çok fazla.

Çeşme kahvaltı yerlerinde Türk ve Akdeniz kahvaltısı konseptinde birinci sınıf bir deneyim yaşayabilirsiniz. Plajlara ve beach club’lara yakın kahvaltı mekanları, yeni güne enerjik ve mutlu şekilde başlamanızı sağlayacak, sağlıklı tarzıyla da ön planda. Uygun fiyatlı serpme kahvaltı arıyorsanız Çeşme kahvaltı fırsatlarını inceleyebilir, açık büfe keyfini yaşamak ve damak tadınıza hitap eden lezzetleri keşfetmek içinse Çeşme açık büfe kahvaltılara göz atabilirsiniz. Her bütçeye hitap eden Çeşme kahvaltı fiyatları, ödediğiniz hesabın karşılığını verecek kalitede.

Çocuklu aileler ya da kalabalık gruplar için uygun kahvaltı mekanlarının yanı sıra, konsept olarak helal ya da vegan, vejetaryen mutfak içerebilen kahvaltı ve brunch mekanları her beğeniye uygun seçenekler sunuyor. Deniz manzaralı konumu, açık havada kahvaltı yaparken Çeşme’nin ferah havasını soluma fırsatı sunan Çeşme en iyi kahvaltı mekanlarını sıraladık. Ege’nin lezzetli ve organik sebzeleri, kahvaltılıkları ile, rengarenk reçeller ve tadına doyum olmayan börekleri ile güne başlamak için, Çeşme tatilinde en çok tercih edilen kahvaltı mekanlarına bakalım. Serpme köy kahvaltısı, açık büfe kahvaltı ya da vejetaryen kahvaltı gibi arayışlara hitap eden, Çeşme ve Alaçatı’nın en iyi kahvaltı mekanları listesine buyrun. 

Tarla Alaçatı

Tarladan masaya bir kahvaltı deneyimi sunan Tarla Alaçatı, rengarenk ev yapımı reçelleriyle eşsiz bir lezzet sunan, özel bir kahvaltı ile konuklarını ağırlıyor. Özel lezzetleri arasında pastırmalı yumurtası öne çıkan kahvaltı mekanı, serpme kahvaltısına ek olarak açık büfe kahvaltı da sunuyor. Ekmek yapımı atölyesi gibi etkinlikler de sunan kahvaltı mekanı, Çeşme Alaçatı’da ağaçların ferah kokusu arasında kahvaltı yapma şansı sunuyor. 

Adres: Alaçatı Mahallesi, Kerimoğlu Küme Evleri, No: 15, Çeşme/İzmir

Sakız Reçeli

Çeşme Alaçatı kahvaltıcıları arasında, rengarenk ve dopdolu kahvaltı masası ile öne çıkan Sakız Reçeli, adından da anlaşılacağı gibi kahvaltı tabağında çeşit çeşit organik ev yapımı reçelleri bulmanın mümkün olduğu bir yer. Otlu yumurtası çok ilgi gören kahvaltıcıda pişi de oldukça lezzetli. Zeytin çeşitleri, organik domates ile hazırlanmış söğüş tabağı ve harika sucuğuna ek olarak, sınırsız çay ikramı sunan mekanda, sıkma portakal suyu da tercih edilebilir.

Adres: Alaçatı Mahallesi, 2500. sokak, No: 43.

Bazlama Port Alaçatı

İstanbul’da Şişli Nişantaşı’nda hizmet veren Bazlama Port Alaçatı, İzmir’de Çeşme merkezden sonra Alaçatı Port bölgesinde ikinci şubesini açtı. Lezzetli ve harika bir kahvaltı sunan Bazlama Port Alaçatı’nın en iyi yanlarından biri 35’in üzerinde reçel seçeneği sunması. Ege’nin lezzetli organik ürünlerinin yer aldığı özel söğüş tabağı, sıcak kahvaltılıklar ve müthiş bir menemen de Bazlama Port’un önemli yanlarından. Kahvaltı mekanında çay servisi sınırsız olmakla birlikte, lezzetli çaylar bazlama ve pişilerle birlikte güzel bir kahvaltı ortamı sunuyor.

Adres: Alaçatı Mahallesi, PK: 18000/1. Sokak, No:4, Çeşme/İzmir

Ekmek Kokusu Alaçatı

Alaçatı’nın en meşhur kahvaltı mekanlarından biri olan Ekmek Kokusu Alaçatı, adından anlaşılacağı gibi doğal ekşi mayalı ekmeklerin eşlik ettiği leziz bir kahvaltı sunuyor. Alaçatı’da Köyiçi mevkiinde bulunan kahvaltı mekanının kendi üretimi olan ekmeği oldukça meşhur. Siyez ununun yanı sıra zeytin, ceviz ve domates de içeren bu ekmek, Ege’nin güzel zeytinyağı ile birlikte keyifli bir kahvaltı sunuyor. Serpme köy kahvaltısı için tercih edilebilecek Ekmek Kokusu, aynı zamanda Ege lezzetlerinin ön planda olduğu bir Ege kahvaltısı da sunuyor.

Adres: Alaçatı Mahallesi, 2049. Sokak, No: 37, Çeşme/İzmir

Palette Karadeniz Kahvaltısı

Ege’de Karadeniz lezzetlerini deneyimlemek isteyenler için organik yöresel köy kahvaltısı sunan Palette Karadeniz Kahvaltısı, hem lezzetli bir yöresel kahvaltı sunuyor, hem de denize nazır konumuyla güzel bir ortam yaratıyor. Palette Karadeniz Kahvaltısı’nda, Karadeniz’in en meşhur kahvaltılık lezzetlerinden mıhlamanın tadına varılabilir. Yöresel kahvaltıda, serpme kahvaltı konsepti sunuluyor ve kahvaltıda harika reçeller, özel bir peynir tabağı, kaymak ve tereyağı, söğüş tabağı ve lezzetli bir Karadeniz köy ekmeği de bulunuyor. Mekanda çay servisi ise sınırsız. Kahvaltıda ekstralar arasında menemen ve Rize kavurması da bulunuyor.

Adres: Çiftlik, 18. Sokak, No: 23, Çeşme/İzmir

Ayşe Hatun Kahvaltı Bahçesi

Butik bir kahvaltı deneyimi sunan Ayşe Hatun Kahvaltı Bahçesi, Ege’nin leziz ev yapımı reçellerinin tadına varmak isteyenlere hitap ediyor. Ayşe Hatun Kahvaltı Bahçesi, Çeşme Marina’ya 1,5 kilometre uzaklıkta bulunuyor ve kahvaltıda hamur işi olarak bazlama ve pişi de bulunuyor. Otlu gözlemesi çok popüler olan mekanda, menemen ve sucuklu yumurta da tadına doyum olmayan bir lezzet sunuyor. Sınırsız çay ikramı olan kahvaltı mekanında, Ege’nin zeytinlerinin tadına varabilirsiniz.

Adres: Ayşe Hatun Butik Otel, Musalla Mahallesi, 1107. Sokak, Çeşme/İzmir

Bumba Breakfast

Çeşme kahvaltı mekanları içinde, Alaçatı’nın en popüler adreslerinden olan Bumba Breakfast, otantik konsept sunan taş binasının bahçesinde kahvaltı olanağı sunuyor. Limon ve zeytin ağaçlarının kokusu eşliğinde kahvaltı yapılabilen mekanda ev yapımı Ege reçelleri kahvaltıda veriliyor. Buna ek olarak tatlı ve tuzlu kahvaltılıkların ev yapımı konseptinde sunulduğu Bumba Breakfast’ta lezzetli bir pişi de konukları bekilyor. Tadına doyum olmayan lezzetli bir pişi ve bazlamanın da yer aldığı Bumba Breakfast, günün her anı kahvaltı için tercih edilebilir. Hafta sonunda kalabalık olan mekanda rezervasyon yaptırmadan yer bulmak ise çok zor.

Adres: Alaçatı Mahallesi, 2000. Sokak, No: 35, Çeşme/İzmir

Çeşmekeş Kahvaltı

Çeşme’de lezzetli bir serpme kahvaltı için tercih edilebilecek diğer bir yer olan Çeşmekeş, ev yapımı pişisi ve semaverde çay içme fırsatı sunmasıyla öne çıkıyor. Ege’nin en özel zeytinlerinin sunulduğu kahvaltıcıda, aynı zamanda ev yapımı reçeller güzel ve renkli bir kahvaltı sunuyor. Peynir tabağında seçeneklerin geniş olduğu kahvaltı mekanı aynı zamanda çocuklu aileler için bir çocuk oyun alanı da sunuyor. 

Adres: Musalla Mahallesi, Fener Burnu mevki, 1132. Sokak, No: 9, Çeşme/İzmir

Halabağı Kahvaltı Evi

Doğal bir ortamda kahvaltı için tercih edilebilecek Halabağı, Çeşme’nin en özel kahvaltı mekanlarından biri. Kahvaltıda yer alan tüm ürünlerin organik lezzet sunduğu mekanda, işletmenin kendisine ait ineklerinden sağılan sütler ve süt ürünleri kullanılıyor. Organik sebzelerin yer aldığı kahvaltıda, peynirler de işletmenin kendi üretimi. Kahvaltı yaparken çevrede tavukların dolaştığı bir ortama sahip Halabağı, semaverde çay içme imkanı da sunuyor. Rengarenk reçeller, lezzetli zeytinleri ile öne çıkan Halabağı kahvaltısı Çeşme’de çok popüler, bu nedenle haftasonu rezervasyon yaptırmak şart.

Adres: Musalla Mahallesi, Çeşme/İzmir

Zeytinaltı

Alaçatı’nın popüler kahvaltı mekanlarından biri olan Zeytinaltı, ağaçlarla çevrelenmiş doğal bir ortamda lezzetli ve keyifli bir kahvaltı sunuyor. Alaçatılı bir ailenin işlettiği butik kahvaltı mekanı, geniş bir alana sahip ve birçok meyve ağacı yer alıyor. Kahvaltıda, dalından koparılan sebzelerin, meyvelerin tadına varmanın mümkün olduğu mekanda peynir tabağı, çeşit çeşit Ege zeytini, gözleme gibi hamur işleri ve sınırsız çay sunuluyor. Zeytinaltı’nda zaman geçirirken, işletmede yer alan hamaklarda huzurlu zaman geçirebilirsiniz.

Adres: Alaçatı Mahallesi, 12071. sokak, Çeşme/İzmir

Bazlama Kahvaltı

Çeşme kahvaltı mekanları arasında meşhur bir yer alan Bazlama Kahvaltı, Dalyanköy yolu üzerinde yer alıyor. Haziran ve Eylül ayları arasında, sabah 9 ile akşam 5 arasında hizmet veren kahvaltı mekanı, lezzetli bazlaması ile ünlü. Gözlemelerin, pişinin harika bir lezzet sunduğu kahvaltıcıda organik Ege reçelleri, büyük bir peynir tabağı, yumurta seçenekleri ve sınırsız çay doyana kadar kahvaltı mottosuna sahip mekanın en iyi yanlarından. Menemenin, organik salatalık ve domateslerin harika bir kahvaltı sunduğu Bazlama Kahvaltı, ay aylarında rezervasyonsuz yer bulmanın zor olduğu bir işletme.

Adres: Dalyan Mahallesi, 4000. Sokak, No: 4, Çeşme/İzmir 

Sedir Kahvaltı

Çeşme’nin en eski ve kaliteli kahvaltıcılarından biri olan Sedir Kahvaltı, Ilıca ile Çeşme arasındaki yolun üzerinde yer alıyor. Organik serpme köy kahvaltısı konseptinde hizmet veren kahvaltı mekanı, aynı zamanda güzel bir manzaraya da sahip. Serpme kahvaltıda hamur işlerinin yanı sıra çeşit çeşit reçelin yer aldığı Sedir Kahvaltı, Afyon sucuğu gibi özel lezzetleri de barındırıyor. Ilıca manzarasına karşı kahvaltı keyfi sunan mekan, yalnızca organik ürünler sunan kaliteli bir adres.

Adres: Fahrettinpaşa Mahallesi, 2234. Sokak, No: 4, Çeşme/İzmir

Misk Alaçatı

Özel lezzetleriyle kaliteli bir kahvaltı sunan Misk Alaçatı, Gaia Otel içinde yer alıyor. Serpme kahvaltısında Ege’nin organik lezzetlerinin yer aldığı Misk Alaçatı’da, pancake’lerle birlikte rengarenk reçelleri denemek mümkün. Avokadolu tost gibi lezzetlerin yer aldığı Misk Alaçatı’da ekşi mayalı ekmek de, konukların en çok tercih ettiği lezzetlerden. Sakin ve huzurlu bir ortam sunan Misk Alaçatı, Çeşme kahvaltı mekanları içinde tercih edilebilecek bir yer.

Adres: Alaçatı Mahallesi, 13002. Sokak, No: 11

Demlik Cafe & Kahvaltı

Çeşme Alaçatı’da uygun fiyatlı serpme kahvaltı için tercih edilebilecek Demlik Cafe & Kahvaltı, şirin ve keyifli bir kahvaltı sunuyor. Yemyeşil bahçesinde eksiksiz bir yöresel serpme kahvaltı sunan mekanda özellikle demlik böreği ve menemen en çok tercih edilenlerden. Ev yapımı reçelleri oldukça lezzetli olan işletmede, otlu yumurta da özel bir deneyim sunuyor. Alaçatı’nın huzurlu havasında güzel bir kahvaltı için Demlik, en iyi alternatiflerden.

Adres: Fevzi Çakmak Mahallesi, Rıza Ertan Caddesi, Çeşme/İzmir

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü