Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Eşsiz doğal güzellikleri, tarihi yapıları, tertemiz plajları ve koyları ile Akdeniz Bölgesi’nin en güzel tatil yerlerinden biri olan Dalaman, sunduğu kahvaltı fırsatları ile ön plana çıkmaktadır. Özellikle bünyesinde bulunan havaalanı nedeniyle son yıllarda Dalaman’da açılan oldukça fazla sayıda Dalaman kahvaltı yerleri bulunmaktadır. Bölgede çok sayıda kahvaltı mekanının yer alması Dalaman ziyaretçilerinin, “Dalaman’da kahvaltı nerede yapılır?” sorusuna yanıt aramalarına sebep olmaktadır. Misafirler, Dalaman açık büfe kahvaltı mekanlarında keyifli bir kahvaltı ile güne başlayabilmektedirler.

Dalaman’da en iyi kahvaltı mekanları arasında Sığla Restaurant, Alinda Cafe & Restaurant, Çınar Restaurant ve Kır Bahçesi, Veli Baba Kahvaltı, Gözleme, Bal ve Apiterapi Doğal Ürünler, Dalaman Anne Lezzetleri, Nili Deli Kızın Mutfağı, Koca Yusuf’un Yeri, Hamur İşi ve Kraqer Pastane Cafe Restoran bulunmaktadır. Dalaman kahvaltı fırsatları açısından oldukça zengin bir yer olması nedeniyle hem yerli hem de yabancı turistler tarafından ilgi görmektedir.  Dalaman kahvaltı fiyatları ve kahvaltı tavsiyeleri ile ilgili çok daha ayrıntılı bilgi, işletmelerin iletişim numaralarından alınabilmektedir. 

Sığla Restaurant

Yemyeşil doğanın içerisinde eşsiz bir kahvaltı deneyimi ile güne başlamak isteyen kişilerin vazgeçilmez adreslerinden olan Sığla Restaurant, misafirlerine oldukça zengin ürünler ile hazırlanan kahvaltı seçenekleri sunmaktadır. Mekanın serpme kahvaltı menüsünde yer alan tereyağı ve bal misafirlerin favorileri arasında bulunmaktadır. Sığla Restaurant’ın bünyesinde çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bu nedenle çocuklu aileler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Sığla Restaurant haftanın tüm günleri 24 saat açıktır. 

İletişim: 0542 739 59 62

Adres: Merkez Mahallesi, Cengiz Topel Cd., No:2, 48770 Dalaman/Muğla

Alinda Cafe & Restaurant

Dalaman misafirlerinin kahvaltı için tercih ettikleri mekanların başında gelen Alinda Cafe & Restaurant, misafirlerine hem Türk kahvaltısı hem de İngiliz kahvaltısı seçenekleri sunmaktadır. Mekanın diğer öne çıkan lezzetleri arasında ise sigara böreği, avcı böreği, omlet ve menemen çeşitleri ile çıtır sepet tabakları bulunmaktadır. Son derece ilgili ve güler yüzlü çalışanları ile hizmet veren Alinda Cafe & Restaurant, rahat ve sıcak ortamı ie tercih sebebi olmaktadır. Mekan haftanın tüm günleri 10.00 ile 00.00 saatleri arasında açıktır.

İletişim: 0553 397 26 02

Adres: Ege, Celal Bayar Cd., 48770 Dalaman/Muğla

Çınar Restaurant ve Kır Bahçesi

Yemyeşil ve oksijen deposu ağaçların gölgesinde eşsiz bir kahvaltı deneyimi imkanı sunan Çınar Restaurant ve Kır Bahçesi, zengin ürünler ile oluşturulan kahvaltı alternatifleri ile ön plana çıkmaktadır. Mekanın serpme kahvaltı seçeneğinde bulunan ürünler; peynir çeşitleri, bal, tereyağı, reçel çeşitleri, kahvaltılık soslar, zeytin çeşitleri ve pişidir. Gölgelik alanların oldukça fazla olması nedeniyle özellikle çocuklu aileler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Çınar Restaurant ve Kır Bahçesi’nde sunulan reçel çeşitleri ev yapımı olduğundan Dalaman misafirleri tarafından oldukça beğenilmektedir. Çınar Restaurant ve Kır Bahçesi haftanın tüm günleri misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri 09.00 ile 01.00 saatleri arasındadır. 

İletişim: 0532 395 72 38

Adres: Şerefler, 48770 Dalaman/Muğla

Veli Baba Kahvaltı, Gözleme, Bal ve Apiterapi Doğal Ürünler

Misafirlerine doğanın içerisinde keyifli bir kahvaltı deneyimi yaşatan mekan, kahvaltı seçenekleri ile ön plana çıkmaktadır. Özellikle serpme kahvaltısının Dalaman misafirlerinin favorisi olduğu mekanda tüm ürünler doğaldır. Serpme kahvaltı menüsünde yer alan lezzetler ise; salatalık, domates, kahvaltılık soslar, bal, tereyağı, zeytin çeşitleri, peynir çeşitleri, reçel çeşitleri, patates kızartması, omlet ve pekmezdir. Veli Baba Kahvaltı, Gözleme, Bal ve Apiterapi Ürünler, güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile Dalaman’ın en sık tercih edilen kahvaltı mekanları arasındadır. Dalaman ziyaretçileri, bu eşsiz, doğanın içerisindeki kahvaltı mekanında keyifli bir kahvaltı ile güne başlayabilmekte ve güzel bir gün geçirebilmektedirler. Mekan haftanın tüm günleri misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 08.00 ile 21.00 arasındadır. 

İletişim: 0542 806 82 93

Adres: Gürköy Fevzi Çakmak Bulvarı, Üzeri, 48770 Dalaman/Muğla

Dalaman Anne Lezzetleri (D.A.L Kafe Restoran)

Dalaman’ın en çok tercih edilen kahvaltı adreslerinden biri olan Dalaman Anne Lezzetleri, güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkmaktadır. Dalaman misafirlerine kendi evlerindeki rahatlığı ve konforu hissettirmeyi amaçlayan mekan, oldukça zengin ürünler ile oluşturulan kahvaltı seçeneklerini sunmaktadır. Dalaman Anne Lezzetleri’nin serpme kahvaltı menüsünde yer alan lezzetler; omlet, gözleme, kahvaltılık sos, reçel çeşitleri, peynir çeşitleri, tereyağı, bal, karpuz, börek çeşitleri ve zeytin çeşitleridir. Özellikle doğal reçelleri, Dalaman misafirlerinin favorileri arasında yer almaktadır. Dalaman’da yöresel kahvaltının adreslerinden biri olan mekan, yemyeşil ağaçların altında keyifli bir kahvaltı imkanı sunmaktadır. Dalaman Anne Lezzetleri haftanın tüm günleri 24 saat açıktır. Çalışma saatleri ise 08.00 ile 00.00 arasındadır. 

İletişim: 0536 544 88 34

Adres: Merkez, Turgut Reis 12. Sk., 48770 Dalaman/Muğla

Nili Deli Kızın Mutfağı

Dalaman’ın ev yemekleri ve kahvaltı seçenekleri ile öne çıkan mekanlarından biri olan Nili Deli Kızın Mutfağı, güler yüzlü ve ilgili hizmete anlayışını benimseyen işletmelerden biri olarak varlığını sürdürmektedir. Dalaman misafirleri tarafından kahvaltılık soslarının ve pişilerinin oldukça beğenildiği mekan, dış atmosferi ile de ön plana çıkmaktadır. Misafirlerine rengarenk sandalyelerinde, ev rahatlığı sunan Nili Deli Kızın Mutfağı haftanın tüm günleri 08.00 ile 18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. 

İletişim: (0252) 692 55 02

Adres: Merkez, Cumhuriyet Cd. Melek Apt. No:12/3-2, 48770 Dalaman/Muğla

Koca Yusuf’un Yeri

Dalaman’ın yemyeşil doğası içerisindeki Koca Yusuf’un Yeri, misafirlerine geniş ve güzel bahçesinde hizmet vermektedir. Mekanın oldukça çeşitli kahvaltı alternatifleri bulunmaktadır. Dalaman misafirlerinin favorisi olan lezzetler arasında ise doğal reçel çeşitleri, kahvaltılık soslar ve peynir çeşitleri yer almaktadır. Organik ve taze ürünler ile oluşturulan serpme kahvaltı, Dalaman misafirleri tarafından oldukça beğenilmektedir. Özellikle yaz mevsiminde hafta sonları oldukça kalabalık olan Koca Yusuf’un Yeri, hafta içi günlerde daha sakin olmaktadır. Rahat ve konforlu ortamı nedeni ile tercih sebebi olan kahvaltı mekanı haftanın tüm günleri açıktır.  

İletişim: 0505 604 75 44

Adres: Atakent, Muğla Fethiye Yolu, 48770 Dalaman/Muğla

Hamur İşi

Dalaman’ın en meşhur kahvaltı mekanlarından biri olan Hamur İşi, son derece zengin ürünler ile oluşturulan kahvaltı seçenekleri ile ön plana çıkmaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile Dalaman’da misafirlerini ağırlayan Hamur İşi, doğal ve taze ürünler ile hazırlanan serpme kahvaltısıyla tercih sebebi olmaktadır. Hamur İşi’nin serpme kahvaltısında gözleme, peynir çeşitleri, bal, tereyağı, zeytin çeşitleri, kaymak ve reçel çeşitleri yer almaktadır. Mekan gerek dış dizaynı gerek iç dizaynı bakımından da Dalaman misafirleri tarafından oldukça beğenilmektedir. Hamur İşi pazar günleri dışında haftanın diğer tüm günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 07.30 ile 19.00 arasındadır.

İletişim: 0546 692 06 48

Adres: Karaçalı, Atatürk 4. Sk. No:8, 48770 Dalaman/Muğla

Kraqer Pastane Cafe Restoran

Kraqer Pastane Cafe Restoran, havaalanı yolu üzerinde bulunmakta olduğundan mola vermek isteyen Dalaman misafirleri tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Yumuşacık poğaçaları, açmaları ve simitleri Dalaman misafirleri tarafından oldukça beğenilmektedir. Kraqer Pastane Cafe Restoran birçok kahvaltı seçeneği sunmaktadır. Mekanın serpme kahvaltı menüsünde reçel çeşitleri ve peynir çeşitleri ön plana çıkmaktadır. Ayrıca patatesli, peynirli ve kıymalı börekleri de günlük olarak hazırlanmaktadır. Dalaman’a gelen misafirler Kraqer Pastane Cafe Restoran’ın yumuşacık poğaçalarını ve çıtır simitlerini mutlaka denemektedirler.

İletişim: (0252) 692 10 80

Adres: Merkez, Atatürk Cd. No:7 48770 Dalaman/Muğla

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü