Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Muğla’nın en özel köşelerinden biri olan Ortaca ilçesine bağlı Dalyan, doğal güzellikleri ve eğlenceli tatil ortamı ile birçok kişinin Ege’deki favorisi. Yeşil ve doğanın iç içe geçtiği Dalyan’da tarih ve kültür de iç içe geçmiş durumda. Dalyan’ın en iyi yanlarından biri de, keyifli bir tatil ortamı sunarken, gece hayatının çok renkli olması. Ege tatilinde tüm beklentileri karşılayan Dalyan’da gündüzleri masmavi plaj ve koylarda zaman geçerken, akşam saatlerinde ise ışıltılı caddelerde, müzik ve eğlencenin bir arada olduğu mekanlar öne çıkıyor. Hem yerli turistlerin hem de yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Dalyan’da, herkese hitap eden gece hayatı mekanları var. 

Dalyan, doğa ve tarihin iç içe geçtiği huzurlu, sakin bir tatil beldesi. Ancak özellikle yaz dönemlerinde artan kalabalıkla birlikte Dalyan da hareketleniyor. Farklı eğlence tarzlarına hitap eden Dalyan mekanları, gece hayatında beklentileri karşılıyor. Gündüz plaj ve beach’lerde hareketli olan Dalyan, akşam saatlerinde ise yerini eğlence mekanlarına bırakıyor. Tatil beldesinde Dalyan kahvaltı mekanlarında başlayan keyifli tatil günleri, Dalyan restoranları ile sürüyor. Günün ilk ışıklarına kadar eğlencenin sürdüğü bir ortam sunan Dalyan’da, yabancı turistlerin yoğun olduğu bir ortam var. Bu nedenle, Avrupai tarzda eğlence mekanları da öne çıkıyor.

Jazz müzik temalı barların yanı sıra, karaoke müzik konseptli barlar da Dalyan’da yer alıyor. Pub tarzında eğlence mekanlarının da öne çıktığı Dalyan’da, soft bir mekan arayanlar için piyano temalı eğlence mekanları da var. Spor bar konseptli mekanların da yer aldığı Dalyan’da hem pub, hem de spor etkinliklerinin takip edilebileceği eğlence mekanları da yer alıyor. Oyun alanlarına, bilardo masalarına sahip olan bu eğlence mekanları turistlerin yoğun ilgisini çekiyor. Fiyat olarak Dalyan eğlence mekanları uygun seviyede denebilir. Her bütçeye hitap eden Dalyan gece hayatı mekanları, gündüz denizle ve güneşle renklenen tatil akşamlarında, akşam fark yaratıyor. Dalyan’ın neyi meşhur sorusunun yanıtı birçok kişi için harika plajları, tarihi ve kültürel eserleri olsa da, Dalyan keyifli eğlence mekanlarıyla da bir o kadar meşhur. İzmir ve Muğla’da birçok kişi, Dalyan mekanlarında zaman geçirmek için günübirlik ya da haftasonu için bölgeye geliyor. 

Jazz Bar

Caz müzik konseptini kaliteli bir şekilde yansıtan Jazz Bar, Dalyan gece hayatının en iyi duraklarından biri. Dalyan eğlence mekanları arasında en eski mekanlardan biri olan Jazz Bar, bölgenin en köklü adreslerinden biri olmasıyla biliniyor. Canlı müzik konseptinin oldukça kaliteli olduğu mekan dört mevsim hizmet veriyor. Kış dönemlerinde program haftanın iki günü düzenlenirken, yaz döneminde ise haftanın her günü müzik deneyimi sunuyor. Mekanın hizmet saatleri, öğlen 2 ile gece 3 arasında sürüyor. Caz konseptinde kaliteli bir deneyim yaşamak isteyenlere hitap eden Jazz Bar, Dalyan’ın en sevilen adreslerinden. 

Adres: Gülpınar mahallesi, Dalyan, 48840

Club Sweet

Dalyan’da gece kulübü konseptli mekan arayışında öne çıkan bir yer olan Club Sweet, ayrıcalıklı bir eğlence deneyimi sunuyor. Yaz boyunca DJ performanslarının asla eksik olmadığı Club Sweet’te lazer şovları oldukça popüler. Gece kulübünde alkollü içki servisinin yanı sıra, alkolsüz içkiler de tercih edilebiliyor. Yemek tarafında lezzetli aperatiflerin sunulduğu mekanda, tek erkek olarak giriş yapmak mümkün değil. Genellikle akşam 8 gibi başlayan programın ardından Dalyan Club Sweet’te, eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürüyor. Mekana giriş ücretsiz olmakla birlikte, özel DJ performanslarının yapıldığı günlerde giriş ücreti alınabiliyor. 

Adres: Dalyan, Kaunos Sk. No:6, 48840 Ortaca/Muğla

Vizyon Baron Bar

Ortaca merkezinde turistlerin göz bebeği eğlence mekanları arasında yer alan Vizyon Baron Bar, gündüz Dalyan plajlarında yorucu geçen tatil günlerinde, akşam ferah bir ortamda eğlenmek için tercih edilebilir. Yeme içme seçeneklerinin geniş olduğu barda hem kaliteli ve lezzetli yemek menüsü, hem de kokteyller ön plana çıkıyor. Uygun fiyatlı denebilecek Dalyan eğlence mekanları içinde yer alan Vizyon Baron Bar, dekorasyonu ve konseptiyle de ilgi çeken bir adres. Yaz aylarında çok hareketli bir yer olan Vizyon Baron Bar’da, müzik, dans ve eğlencenin sınırlarını keşfetmek mümkün. Cumhuriyet Caddesi’nde yer alan mekana giriş ise ücretsiz. 

Adres: Atatürk, Cumhuriyet Cd. No:54, 48840 Ortaca/Muğla

Green Bar

Dalyan’daki mekanların önemli bir kısmı yabancı turistlere hitap ediyor. Bununla birlikte, Dalyan’da Türkçe müzik dinlemek için kaliteli bir yer arayanlar için ilk seçeneklerden biri Green Bar. Canlı müzik olan bir mekanda eğlenmek isteyenlerin tercihi olan Green Bar’da, haftanın her günü canlı müzik programı yer alıyor. Green Bar’da şarkı konseptinde ise genellikle Türkçe pop şarkıları yer alıyor. Çevre illerden gelen turistlerin rağbet gösterdiği Green Bar’da eğlence her akşam saatlerinde başlıyor ve sabahın ilk ışıklarına kadar sürüyor. Tatil gecelerinde, Türkçe müzik eşliğinde eğlenmek için Green Bar en iyi alternatiflerden biri. 

Adres: Dalyan, 48600 Ortaca/Muğla

Nazo’s

Dalyan gece hayatının en özel adreslerinden biri de Nazo’s. Modern konseptiyle öne çıkan mekan, Dalyan’da partilerin asla bitmediği bir yer olarak biliniyor. Nazo’s gecelerinde canlı müzik eşliğinde eğlenmenin yanı sıra, konuklar için özel DJ performansları da sunuluyor. Geniş menüsü üzerinde birçok alternatif sunan Nazo’s, müzik ve eğlencenin, dansın iç içe geçtiği bir ortam sunuyor. Özellikle yaz aylarında çok hareketli olan Nazo’s’ta ünlü isimlere rastlamak da çok olası. Yaz partilerinin Dalyan’daki adresi olan Nazo’s’taki etkinliklere katılmak için, Temmuz ve Ağustos aylarında rezervasyon yaptırmak önemli, aksi durumda yer bulunamayabiliyor. Nazo’s’un diğer bir özelliği de Pazartesi ve Salı olmak üzere, haftanın iki günü kapalı olması.

Adres: Dalyan, KBID Alışveriş Merkezi, No: 1-K, Pirinçler Sk. 1-L, 48840 Ortaca/Muğla

The Rum Bar

Dalyan barları içinde en popüler adreslerden biri olan The Rum Bar, kendine has konseptiyle öne çıkıyor. Kokteyl bar konseptli bir mekan olan The Rum Bar, Dalyan’da en güzel kokteylleri içmek için doğru adres. Samimi bir ortama sahip olan mekanın müzik konsepti genel olarak regggea ağırlıklı. Kaliteli müzik ve kaliteli kokteylin bir araya geldiği mekan, turistlerin en çok ilgi gösterdiği adresler içinde yer alıyor. Cin tonik konseptli kokteylleri önerilen mekanda, eğlence programı genellikle akşam 10 gibi başlıyor ve gecenin ilerleyen saatlerine doğru devam ediyor. The Rum Bar, haftanın her günü açık ve konuklarına eğlenceli bir ortam sunuyor. 

Adres: Dalyan, Cumhuriyet Sokak No. 20, 48840 Ortaca/Muğla

M & M Rock Bar

Dalyan’ın meşhur barlar sokağında, yıllardır hizmet veren birçok kült mekan yer alıyor. Bu mekanlardan biri olan M & M Rock Bar, 10 yıla yakın süredir Dalyan’a gelenleri ağırlıyor. Rock müzik konseptli bir bar arayanlara hitap eden M & M Rock Bar’da, mekanın tasarımı ve aksesuarları rock kültürünü yansıtan türden. Fiyat bakımından, Dalyan gece hayatı mekanları içinde uygun denebilecek bir yer olan M & M Rock Bar, haftanın her günü açık. Sabah saatlerinde gidilebilen mekanda program gece 1’e kadar sürüyor. Lezzetli menüsünün yanı sıra, kaliteli bir rock bar ortamı unan M & M Rock Bar, Dalyan’da görülmesi gereken yerler arasında.

Adres: Dalyan, Maraş Cd. No:61, 48600 Ortaca/Muğla

Albatros Bar

Dalyan eğlence mekanları içinde, canlı müzik konseptinin yer aldığı ünlü adreslerden biri olan Albatros Bar, çalışanların konuklara eşsiz bir deneyim yaşattığı kaliteli bir mekan. Maraş Caddesi üzerinde yer alan Albatros Bar’da alkollü kokteyl seçenekleri oldukça geniş. Bununla birlikte, biranın yanında lezzetli çıtır-sıcak tabaklarının yer aldığı Albatros, nezih ortamı ile arkadaş gruplarının yanı sıra, ailece de gidilebilecek yerler içinde bulunuyor. Dalyan gece hayatının kaliteli mekanlarından biri olan Albatros Bar’da program gecenin ilerleyen saatlerine doğru sürüyor. Dalyan’ın en eğlenceli ortamlarından birini sunan Albatros Bar, hem yerli hem de yabancı turistlerin tercih ettiği bir mekan.

Adres: Dalyan, Maraş Cd. No:45, 48600 Ortaca/Muğla

Troy Restoran Cafe & Bar

Dalyan’da en popüler eğlence mekanları içinde gösterilen Troy Restoran Cafe & Bar, hem kokteylleri hem de lezzetli yemek seçenekleriyle öne çıkan bir yer. Dalyan’ın keyifli atmosferinde, ferah bahçesi ile hizmet veren Troy Restoran Cafe & Bar, yazın en sıcak günlerinde kokteylle serinlemek isteyenler için tercih edilebilir bir yer. Yabancı turistlerin favori mekanları içinde yer alan bar haftanın her günü açık. Sabah 9’da başlayan servisi gecenin ilerleyen saatlerine doğru süren Troy Restoran Cafe & Bar’da menü fiyatları da oldukça uygun seviyede. Restoran ve bar konseptinin iç içe geçtiği mekan, Dalyan gece hayatının popüler adreslerinden.

Adres: Dalyan, Dalyan Belediyesi, 48600 Ortaca/Muğla

Lukka Sports Bar & Grill

Dalyan eğlence mekanları içinde, spor bar konseptine sahip bir mekan olan Lukka Sports Bar & Grill, iddialı konseptiyle öne çıkıyor. Yabancı turistler içinde özellikle İngilizlerin çok ilgi gösterdiği bir yer olan Lukka Sports Bar & Grill, geniş olanaklar sunuyor. Restoran tarafında ızgara odaklı seçenekler sunan Lukka’da, yemek seçenekleri içinde fast food alternatifleri de yer alıyor. Lukka Sports Bar & Grill’de aynı zamanda bilardo ve dart gibi eğlenceyi hissedebileceğiniz olanaklar da yer alıyor. Mekanın konsepti restoran ve bar olsa da, spor etkinliklerinde, futbol maçlarında ayrı bir ambiyans konukları bekliyor. 

Adres: Dalyan, 48600 Ortaca/Muğla

Ottoman Cocktail & Karaoke Bar

Dalyan’da kaliteli bir karaoke bar arayanlar için Ottoman Cocktail & Karaoke Bar en sevilen adresler arasında. Kokteyl odaklı mekanda, oldukça fazla çeşitte alkollü kokteyl bulunabilir. Bununla birlikte, Ottoman Cocktail & Karaoke Bar canlı müzikli ortam sunmasıyla da Dalyan’da çok popüler. Karaoke barın eğlenceli deneyimini yaşamak için tercih edilebilen mekan, Dalyan tatilinin en özel duraklarından biri. Fiyat ortalamasının makul olduğu Ottoman Cocktail & Karaoke Bar, kokteyl, canlı müzik ve karaokenin iç içe geçtiği bir ortam sunuyor. Mekan haftanın 7 günü hizmet veriyor. Eğlence programı ise gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürüyor. 

Adres: Dalyan, Maraş Cd. No:5/A, 48600 Ortaca/Muğla

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü