Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı bir tatil beldesi olan Dalyan doğal güzellikleri ile olduğu kadar yeme içme kültürüyle de birçok kişinin favorisi. Kahvaltı fırsatları sunan birçok mekanın yer aldığı Dalyan’da kahvaltı tavsiyeleri oldukça fazla. Dalyan’da kahvaltı nerede yapılır sorusunun farklı yanıtları var. Dileyenler için geleneksel Türk kahvaltısı mekanları öne çıkarken, Ege lezzetlerinin ön planda olduğu Dalyan kahvaltı mekanları da tercih edilebilir. Turistlerin gözbebeği bir Muğla tatil beldesi olan Dalyan kahvaltı fırsatları açısından zengin bir yer.

Dalyan’da ne yenir diyenler için seçenekler çok geniş. Kahvaltıda en çok tercih edilen konseptlerin başında serpme köy kahvaltısı geliyor. Muğla’nın diğer ilçelerinde olduğu gibi Ortaca’da da köylerden gelen eşsiz doğal lezzetler kahvaltı mekanlarında sunuluyor. Serpme köy kahvaltılarının lezzeti de doğal içeriğinden geliyor. Ortaca köylerinde yetişen harika sebzeler kahvaltı sofralarında yer alıyor. Peynir ve zeytinlerin tadına doyum olmayan Dalyan kahvaltılarında, sınırsız çay ikrami da konukların tercih ettiği bir özellik. Kahvaltı konseptinde seçeneklerin geniş olmasını tercih edenler için açık büfe kahvaltının da sunulduğu Dalyan kahvaltı fiyatlarının uygun olduğu bir tatil beldesi. Her bütçeye hitap eden kahvaltı mekanlarında, tatilde güne keyifli ve enerjili başlamak için rengarenk kahvaltı masaları sunuluyor.

Denize girme, kültürel ve tarihi eserleri keşfetme ve Dalyan’ın doğasına tanık olmakla geçen tatil sürecinde Dalyan kahvaltı yerleri, günün ilk durağı konumunda. Sabah başlayan kahvaltı servisleri, öğleden sonrasına uzuyor ve gün içinde brunch konsepti de sunulabiliyor. Dalyan kahvaltı mekanları arasında, Ege’nin, Muğla’nın en iyi kahvaltıcıları içinde gösterilen adresler yer alıyor. Gerek ikram edilen çeşitlerin lezzeti gerek de sağladığı ortamla, Dalyan en iyi kahvaltı mekanlarını bu içerikte sıraladık. Dalyan gezilecek yerler arasında yer alması gereken, birbirinden güzel lezzetleri ile tatilcilerin favorisi haline gelmiş en iyi kahvaltıcılara göz atın. 

Gölbaşı Restaurant

Dalyan’ın en iyi kahvaltıcı mekanları arasında gösterilen Gölbaşı Restaurant, merkeze çok yakın konumu ile öne çıkan bir yer. Gölbaşı Restaurant’ın kahvaltı konsepti, serpme köy kahvaltısı formunda. Fiyatların makul seviyede olduğu mekanda kahvaltı seçenekleri oldukça fazla. Güne sıcaklarla başlamak isteyenler için sigara böreğinin yanı sıra patates kızartmasının da sunulduğu mekanda, Ege’nin en lezzetli zeytin çeşitlerini keşfetmek mümkün. Gölbaşı Restaurant’ın diğer bir yanı da, rengarenk reçel çeşitleri sunması. Dalyan köylerinden gelen lezzetli peynir çeşitleri de kahvaltıcının öne çıkan yönlerinden. Gölbaşı Restaurant, İztuzu Plajı’nın yolu üzerinde yer alıyor ve harika bir manzaraya sahip. Bir kahvaltı mekanı ile sınırlı kalmayan mekanda, su bisikletine de bilinebiliyor.

Adres: Dalyan, İztuzu Caddesi, No: 36, Ortaca/Muğla

Çandır Resort & Restaurant

Dalyan’da yakın zamanda faaliyetlerine başlamış bir mekan olmasına karşın beğeni toplamayı başarmış bir kahvaltıcı olan Çandır Resort & Restaurant, sunduğu lezzetli ve geniş kahvaltılık seçenekleri ile en iyi serpme köy kahvaltıcı mekanlarından biri olmayı başardı. Fırından çıkan sıcacık ekmeklerin yanı sıra katmer ve simit gibi lezzetler de sunan mekanda, kahvaltılık ürün seçenekleri arasında çeşit çeşit zeytinler yer alıyor. Bal, tereyağı ve kaymak gibi tatların, yumurta seçeneklerinin ve lezzetli sebzelerin yer aldığı Çandır’da doğayla iç içe bir kahvaltı yaparak güne başlanabilir. Mekanda aynı zamanda dünya mutfağından lezzetler de yer alıyor.

Adres: Çandır Mahallesi, Küme Evler Sokak, Köyceğiz/Muğla

Saklı Bahçe Kahvaltı ve Çay Bahçesi

Saklı Bahçe, adından da anlaşılacağı üzere doğanın içinde eşsiz bir konum sunuyor. Saklı Bahçe Kahvaltı ve Çay Bahçesi, Dalyan’ın doğal güzelliklerine tanık olabilen bir yer. Nehre karşı, kaplumbağaların ve balıkların eşliğinde kahvaltı yapılabilecek mekanda taze köy ekmekleri konukların en çok tercih ettiği lezzetler arasında. Saklı Bahçe’nin en çok tercih edilen yönlerinden biri de, yumurtasının harika lezzeti. Organik köy reçelleri, tereyağı, harika sebzeleri ve nehre karşı keyifli bir şekilde çay içme olanağı ile Saklı Bahçe, Dalyan’da kahvaltı için tercih edilebilecek yerler içinde yer alıyor. 

Adres: Dalyan, 48600, Ortaca/Muğla

Melek Anne Cafe

Dalyan genel olarak sakin ve mütevazi ruha sahip bir tatil beldesi. Dalyan’ın şirin ve keyifli atmosferiyle uyumlu bir mekan olan Melek Anne Cafe, nehrin kenarında yer alan ve Kral Mezarları’nın manzarasına sahip bir ortam sunuyor. Samimi bir aile ortamı sunan Melek Anne Cafe’de kahvaltı yapmak, güne iyi bir başlangıç için tercih edilebilir. Melek Anne Cafe’de sunulan kahvaltılık çeşitlerine bakıldığında ev yapımı reçeller, tadına doyum olmayan bir lezzet sunuyor. Patates kızartması ve tost gibi seçeneklerin de yer aldığı cafede, dileyenler taze portakal suyu da tercih edebiliyor. Nehrin kenarında kahvaltı yaparken taze çay içme keyfi ise, mekana gelenleri memnun eden bir deneyim sunuyor.

Adres: Dalyan, Kaunos Sokak, No: 12, Ortaca/Muğla

Sevgi Gözleme

Dalyan’ın popüler kahvaltı mekanlarından bir diğeri olan Sevgi Gözleme, Muğla’nın en çok tercih edilen kahvaltılık lezzeti olan gözlemeyi en güzel çeşitleri ile sunuyor. Sıcak bir aile işletmesi ortamına sahip olan Sevgi Gözleme, içerdiği eşsiz manzarayla kahvaltıyı güzel bir atmosferde yapmayı sağlıyor. Fiyatların uygun denebileceği Sevgi Gözleme’de, güne gözleme ve çay ile başlamak isteyenler için harika alternatifler var. Farklı gözleme çeşitlerini sunan mekanda, ferah bir ortamda Ege kahvaltısı yapmanın ayrıcalığı yaşanabilir. Turistlerin ilgi odağı bir kahvaltı mekanı olan Sevgi Gözleme, hamur işi ile güne başlamak için Dalyan’da en iyi adreslerden.

Adres: Dalyan, 48600, Ortaca/Muğla

Yalıçapkını Restaurant

Her mutfağa hitap eden özel lezzetler sunmasına karşın Yalıçapkını Restaurant harika kahvaltısı ile adını duyurmuş bir Dalyan kahvaltı mekanı. Kahvaltılık seçeneklerinin oldukça geniş olduğu Yalıçapkını Restaurant’ta en çok ilgi gösterilen lezzetler arasında ev yapımı reçeller ve börekler yer alıyor. Ortaca köylerinden gelen tadına doyum olmayan organik tatların yer aldığı kahvaltıda, sıcak köy ekmeği ve farklı peynir çeşitleri de iyi bir kahvaltıyla güne başlamaya olanak tanıyor. Yalıçapkını Restaurant’ın kahvaltısının diğer bir yanı da ucuz denebilecek bir Dalyan kahvaltıcısı olması. Manzarası eşsiz olan mekan, tatilcilerin favori adreslerinden.

Adres: Dalyan, 48600, Ortaca/Muğla

Sahil Restaurant

Dalyan’da Maraş Caddesi üzerinde hizmet veren Sahil Restaurant, akşam yemeği için de rağbet gören bir ter olmasına karşın kaliteli kahvaltısıyla turistlerin tercihi konumunda. Temiz ve hijyenik bir ortamda kahvaltı yapma şansı sunan Sahil Restaurant’ın konsepti ise serpme köy kahvaltısı. Rengarenk reçellerin, lezzetli peynir çeşitlerinin ve Ege’nin harika zeytin seçeneklerinin yer aldığı serpme kahvaltı insanlar tarafından çok ilgi görüyor. Kahvaltının yanında gelen sınırsız çay ikramı ve mekanın ferah ambiyansı da, Sahil Restaurant’ı Dalyan’ın en iyi kahvaltı mekanları arasına sokmaya yetiyor. 

Adres: Dalyan, Maraş Caddesi, No: 52, Ortaca/Muğla

Pirci Otantik Restaurant

Pirci Otantik Restaurant & Cafe Bar, Dalyan’ın nevi şahsına münhasır, en özel mekanları arasında yer alıyor. Kahvaltı mekanları içinde en çok öne çıkan adresler içinde yer alan Pirci Otantik Restaurant’ın kahvaltısının sırrı ise, kendi bünyesinde ürettiği lezzetlerden geliyor. İşletme bünyesinde yer alan tavuklardan elde edilen yumurtalarla hazırlanan kahvaltıların tadına doyum olmuyor. Doğal ürünler içinde ev yapımı reçeller ve lezzetli peynirler de yer alıyor. Keyifli ve ferah bir ortam sunan Pirci Otantik Restaurant, Dalyan’da kahvaltı için tercih edilebilecek en kaliteli işletmeler arasında yer alıyor. 

Adres: Dalyan, Gürpınar Caddesi, Ortaca / Muğla

Demet Pastanesi

Dalyan’da kahvaltı için farklı bir deneyim arayanlara, butik bir konsept sunan Demet Pastanesi, lezzetli kahvaltılıkları ile öne çıkan bir adres. Demet Pastanesi’ni diğerlerinden ayıran en önemli yönü sunulan tüm kahvaltılık çeşitlerinin ev yapımı olması. Ev yapımı lezzetinin geçtiği kahvaltılıkları ile Demet Pastanesi, Dalyan’da turistlerin ilgi gösterdiği yerler arasında. Hamur işi ile kahvaltı yapmayı sevenlere hitap eden seçenekler sunan pastanede kek seçenekleri de oldukça lezzetli. Kahvaltılık seçeneklerinin geniş olduğu pastane, küçük ve şirin bir yer. Kahvaltıya eşlik eden lezzetli çay ise, güne harika bir başlangıç yapmayı sağlayan keyifli bir detay.

Adres: Dalyan, Maraş Caddesi, No: 37, Ortaca / Muğla

Ekin Kır Evi

Dalyan’da en iyi serpme köy kahvaltısı nerede yenir sorusuna birçok kişinin yanıtı Ekin Kır Evi. İztuzu Plajı’nın yolu üzerinde yer alan Ekin Kır Evi, hem harika kahvaltılık seçenekleri sunuyor hem de eşsiz bir manzaraya karşı zaman geçirme fırsatı sağlıyo. Ekin Kır Evi, plaja birkaç kilometre uzaklıkta olması nedeniyle de birçok tatilcinin tercihi. Köy kahvaltısının lezzeti ile öne çıkan mekanda, rengarenk ev yapımı reçel seçenekleri, lezzetli yumurtalar, geniş peynir seçenekleri ve Ege’nin tadına doyum olmayan zeytinleri konukları bekliyor. Geniş serpme köy kahvaltısının yanında lezzetli taze çayı ile, manzaraya karşı keyif yapma olanağı sunan Ekin Kır Evi’nde aynı zamanda öğle ve akşam yemeği de yenebiliyor.

Adres: Gökbel, 48600, Ortaca/Muğla

Ley Ley Restaurant

Dalyan’ın özel adreslerinden biri olan Ley Ley Restaurant, lezzetli kahvaltılar sunmasının yanında, doğanın tam içinde harika konumuyla da tercih ediliyor. Köy kahvaltısı hizmeti sunan Ley Ley Restaurant’ta kahvaltılık seçenekleri oldukça geniş. Peynir, reçel ve zeytin çeşitlerini sunan mekanda aynı zamanda hamur işi ve kızartma ile güne başlamak isteyenler için sigara böreği ve patates kızartması sunuluyor. Yumurta seçenekleri arasında menemen ve omletin öne çıktığı mekanda, kahvaltıda sınırsız çaya alternatif olarak meyve suyu da tercih edilebiliyor. Ailece kahvaltı için iyi bir alternatif olan Ley Ley Restaurant’ta çocuklar için oyun alanları da mevcut. 

Adres: Okçular, 48600, Ortaca/Muğla

River Restaurant

Dalyan’ın en popüler kahvaltı mekanları içinde gösterilen diğer bir yer de River Restaurant. Serpme kahvaltıyla güne başlamak ve masada çeşitlerin eksiksiz olmasını isteyenler için tercih edilebilecek kahvaltı mekanı harika bir manzaraya sahip. Göle karşı serpme kahvaltı için tercih edilebilecek River House Restaurant, oldukça temiz ve hijyenik bir mekan. Ailece kahvaltı için tercih edilebilecek River House’ta reçel çeşitleri, patates kızartması, peynir çeşitleri ve lezzetli bir tereyağı masada yer alıyor. Dalyan’ın harika zeytinlerinin tadına varma şansı da sunan River House’ta çaya alternatif olarak sıkma portakal suyu içerek de güne başlanabiliyor. 

Adres: Dalyan, 48600, Ortaca/Muğla

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü