Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Muğla ilinin kendine has sevilen mahallelerinden olan Göcek, Fethiye ilçesine bağlıdır. Fethiye’nin gördüğü yoğun ilgiden nasibini Göcek’te almaktadır. Kendine has bir güzelliğe sahip olan bu mahalle, her geçen gün popülerlik kazanmaktadır. Öncelerinde Göcek sadece Fethiye yerlileri tarafından mesken tutulmuşken, günümüzde yerli yabancı birçok turiste ev sahipliği yapmaktadır. Doğası, eğlencesi, tarihi yerleri gibi birçok meşhur özelliği bulunması gelenlere burada kalıcı olmaları gerektiğini gösterir niteliktedir. Göcek yemyeşil doğası, masmavi denizi ile bir kartpostal manzarasını anımsatır köşelere sahiptir. Gelenleri büyüleyen bu yerler, şehir stresinden uzaklaşmaya olanak tanır. 

Fethiye geneli tarihi dokusuyla özel bir bölgedir. Fethiye’nin tarihi açıdan kıymetli bir yer olmasında Göcek’inde payı bulunmaktadır. Bu durum, tarihe meraklı kişilerin Göcek’i de keşfetmeye gelmesiyle sonuçlanır. Her iki özelliği sayesinde yoğun ilgi gören Göcek, gördüğü yoğun talep karşısında hizmet sektörünü de geliştirmiştir. Göcek, salaş mekanlardan ziyade şık mekanları ile ön plana çıkan bir bölgedir. Zincir otellerden bir kısmının Göcek tesisleri bulunması, bu durumu arttırır niteliktedir. Başta bu otellerin restoranları olmak üzere, çeşitli şık restoranlara ve barlara ulaşmak Göcek’te mümkündür. Göcek restoranları arasında elbette ki beldenin merkezinde yer alan salaş adresler bulunmaktadır. Ancak, çoğu zaman bu lüks adresler ön plana çıkmaktadır. Göcek restoranları, çeşitlilik bulunan bir başlıktır. Göcek gece hayatı ise çoğunlukla şıklığın bulunduğu adreslerden oluşur. Kaliteli ve lüks ambiyansları, güler yüzlü profesyonel hizmeti ve zengin menüleri ile Göcek, Fethiye gece hayatına farklı bir soluk getirmektedir. Kalabalıktan uzak elit bir eğlence arayışında olan kişiler soluğu Göcek’te almaktadır. Fethiye’nin değerli mahallelerinden olan Göcek, lüks bir tatil geçirmek, lezzetli tadımlar yapmak ve kaliteli bir şekilde eğlenmek isteyenlerin buluşma noktasıdır. 

The Breeze Bar

Göcek’in özel adreslerinden olan D-Resort Göcek, içerisinde farklı konseptlerde şık mekanlar bulundurur. Bunlardan biri olan The Breeze Bar, denize sıfır konumu, beyazın hakim olduğu iç dizaynı ve çeşitli içecekleri ile sevilen bir adrestir. Gün boyunca farklı serinletici içecekler sunan, genellikle akşam yemeklerinden sonra birkaç kadeh bir şey içmek için tercih edilen bir adrestir. Mekan tam 00.00’da kapılarını kapatmaktadır. Bara dışarıdan girmek mümkün olup gelmeden öncesinde rezervasyon yapılması önerilmektedir. 

Adres: Cumhuriyet Mah. D-Resort Göcek No: 15, 48310 Fethiye/Muğla

Telefon: 0 (252) 661 09 00

Pool Bar

D- Resort Göcek içerisinde bulunan bir diğer mekan ise Pool Bar’dır. Akla gelebilen hemen hemen her yerli ve yabancı içkiye barında yer veren mekan, özellikle kokteylleriyle ön plana çıkmaktadır. Göcek’in sevilen şık mekanlarından biridir. Otel içerisinde olması fiyatların diğer mekanlara göre biraz daha yüksek olmasına neden olmaktadır. Sakin ve nezih olmasından dolayı özellikle huzurlu ve keyifli bir akşam geçirmek isteyenler tarafından tercih edilmektedir. Fonda çalan kısık sesli hoş müzikler, keyifli sohbetleri destekleyici niteliktedir. 

Adres: D-Resort Göcek, Sıtkı Koçman Cd. D/No: 8, 48300 Fethiye/Muğla

Telefon: (0252) 661 09 00

Club NEN

Skopea Marina, Türkiye’nin ilk özel marinasıdır. Oldukça büyük bir liman olması mega yatların bu limanı tercih etmesini sağlar. Yerli yabancı birçok zengini ağırlaması sebebiyle liman, son derece şık mekanlara ev sahipliği yapmaktadır. Bu mekanlardan biri Club NEN’dir. Yarı olimpik havuz kenarında konumlanan mekan, gündüzleri havuz hizmeti sunarken geceleri ise bir kulübe dönüşüyor. Gece saat 02.00’a kadar hizmet veren NEN, misafirlerine chillout müzik türünün hakim olduğu bir playlist dinletiyor. Mekan yoğun ilgi gördüğünden geç saatlerde gelindiğinde yer bulmak zor oluyor.

Adres: Göcek Mah. Sahil Cad. 54/3, 48310 Fethiye/Muğla

Telefon: 0 (252) 645 11 88

Q Lounge Bar

Sırada yine D-Resort Göcek’te bulunan bir mekan bulunuyor. Oldukça lüks bir mekan olan Q Lounge Bar, DJ performanslarına ev sahipliği yapan bir adrestir. Bar, saat 18.00’da kapılarını açıp gece 01.00’a kadar hizmet vermektedir. Egzotik kokteyllere menüsünde yer veriyor olması, özellikle yeni tatlar denemeyi seven kişilerden tam puan toplamaktadır. Diğer mekanlara göre daha yüksek fiyatlı bir menüye sahip olduğu bilinmelidir. Çevresi ağaçlar tarafından sarılı olan mekanın dizaynı, mekana adım atar atmaz kişilere şık ve lüks bir yerde olduklarını hissettirir. 

Adres: Cumhuriyet Mah. D-Resort Göcek No:15, 48310 Fethiye/Muğla

Telefon: 0 (252) 661 09 00

Sailor’s Pub & Restoran

D- Marin içerisinde yer alan Sailor’s Pub, Göcek’in özel adreslerinden birinde bulunmaktadır. Türkiye’nin en korunaklı marinası olan D- Marin, Göcek merkeze 5 kilometre mesafededir. Sabaha kadar eğlence arayışı içerisinde olan tatilciler ise Sailor’s sayesinde soluğu D- Marin’de almaktadır. Sabah saat 04.00’a kadar hizmet veren mekan kesintisiz eğlencenin adresidir. Et ve balık ürünlerinin ağırlıklı olduğu menüsü ile lezzetli yemek servisleri de bulunmaktadır. Genellikle yabancı turistler tarafından daha çok tercih edilen bir adresidir. Çimler üzerindeki alanı mekanda eğlenceli bir ambiyans yaratmaktadır.

Adres: Göcek D-Marin Marina No:7, 48310 Fethiye/Muğla

Telefon: 0 (252) 645 17 32

Club Prive Rixos Göcek

Son derece lüks olan bir diğer mekanda sıra. Tasarımı ile nefes kesen Rixos, bu güzelliğini sahilinde yer alan mekanlarına da taşımıştır. Gelen herkesi büyüleyen Club Prive Rixos Göcek, şıklığı ile göz kamaştırmaktadır. Rixos Premium Otel içerisinde hizmet veren mekan, zengin menüsü ile hem akşam yemeklerine hem de bar eğlencesine ev sahipliği yapmaktadır. Deniz kenarında konumlanan şık tasarımlı masalar ile misafirlerine kaliteli bir yerde olduklarını hissettirmektedir. Tüm yaz boyunca hizmet veren mekan için rezervasyon yapılması zorunludur.

Adres: Göcek, Sahil Sk. 48310 Fethiye/Muğla

Telefon: 0 (252) 645 32 00

GöceQ Bistro Pub

Günün her saati için bir alternatif sunan GöceQ, gün içerisinde her yaş grubunu ağırlayan geceleri ise alkol eşliğinde keyifli sohbetlerin adresi olan bir yerdir. Yazın her daim dolu olması mekanın popülerliğini kanıtlar niteliktedir. Ağaçlar içerisinde yer alan masaları, sakinliği ve eğlenceyi aynı çatı altında birleştirmektedir. Yaz sıcağına ağaçlar altında verilen serin bir mola ve yanında eşlik eden lezzetli yiyecek ve içecekler tatile ekstra keyif katmaktadır. İskele Meydan’ında konumlanan mekan ulaşımı da son derece kolay olan bir yerdedir. Kolay ulaşım imkanı da mekanın kalabalığını arttırmaktadır.

Adres: Göcek, İskele Meydanı No:3/A, 48310 Fethiye/Muğla

Telefon: 0555 966 03 58

Blue Restoran & Lounge Bar

Göcek merkezde bulunan Blue Restoran, Göcek’in gece hayatının kalbi niteliği taşıyor. Merkezde olması ve kapılarının herkese açık olması mekanı sıcak ve tatlı bir konsepte büründürüyor. Özel kokteylleri ve farklı bira seçenekleriyle bir şeyler içmek isteyen kişilerin uğrak noktası oluyor. Yazları son derece yoğun ilgi görüyor olması nedeniyle geç saatlerde mekanda yer bulmak pek mümkün değildir. Saat 03.00’a kadar mekan hizmet vermeye devam etmesi ile müzik eşliğinde eğlenmek isteyenlerin de tercih ettiği adreslerdendir. 

Adres: Göcek, Çarşı Yolu Cd., 48310 Fethiye/Muğla

Telefon: 0 (252) 645 17 42

Adıvar Bar

Göcek merkezde yer alan bir diğer bar ise Adıvar Bar’dır. Yaz sezonu boyunca Göcek’in en canlı mekanlarından biri olan Adıvar, bölgenin en popüler mekanıdır. Geç saatlere kadar hizmet vermesi nedeniyle after mekanı olarak da düşünülmektedir. Akşam yemeği ardından bir şeyler içmek ve keyifli saatler geçirmek isteyenlerin uğrak mekanıdır. Bazı akşamlar özel konseptler düzenlemesi ile de sevilen bir yerdir. DJ performansları ve özel partilere ev sahipliği yapan Adıvar, sezon boyunca eğlenceyi doruklarda yaşatır. Şık bir barı olan mekanın, bazı misafirleri özellikle birkaç saatini bar kısmında geçirmektedir.

Adres: Göcek, A, Çarşı Yolu Cd. 48310 Fethiye/Muğla

Telefon: 0 (252) 645 25 55

West Cafe Bistro

Bir diğer bistro seçeneği West Cafe Bistro’Dur. Yine her türlü yemek çeşidinin bulunduğu mekan, Göcek’in huzurlu mekanlarından biridir. Şık ve tatlı bir konsepte sahip olması nedeniyle lükslükten ziyade salaşlığı seven kişilere daha çok hitap eden bir mekandır. Salaş olması mekan ile ilgili kuşku uyandırmamalıdır. West tüm bu özellikleriyle beraber Göcek’in nezih mekanlarındandır. Gece yarısına kadar hizmet veren mekan, ızgara yemekleriyle lezzetli akşam yemekleri için tercih ediliyor. Mekanın kendine özel kokteylleri de bulunuyor. 

Adres: Göcek Mah. Çarşı Yolu Cd. No:24/A, 48303 Fethiye/Muğla

Telefon: 0 (252) 645 27 94

Özcan Restoran

Gece hayatından beklentisi lezzetli bir yemek ve dost meclisinin sohbetlerine ev sahipliği yapacak bir mekansa Özcan Restoran aranan adres olacaktır. 30 yıla aşkın tecrübesi ile Göcek’in en eski mekanlarından biri olan Özcan, fiyat performans açısından da son derece memnun eden bir yerdir. Sunduğu set ve fiks menüleri ile kalabalık arkadaş gruplarının ilgisini çekmektedir. Sakin ve keyifli ortamı ile meyhane konseptine huzurlu bir dokunuş katmaktadır. Mekanın mezeleri ve ara sıcakları mutlaka denenmesi gereken yemekleri arasında yer almaktadır. 

Adres: Göcek, Çarşı Yolu Cd. No:15, 48310 Fethiye/Muğla

Telefon: 0 (252) 645 25 93

Can Restoran

İsim benzerliği olan ve bir diğer restoran seçeneği ise Can Restoran’dır. Skopea Marina’da yer alan mekan, denize sıfır konumu ile gelenlere eşsiz bir manzara sunuyor. Şık masalarının denize karşı konumlanması özellikle günbatımlarında mekanın dolup taşmasına olanak tanıyor.  Akdeniz ve Yunan mutfağından lezzetlerin bulunduğu menüsü, özel tarifler de içeriyor. Farklı lezzetleri denemeyi sevenler için Can Restoran birçok farklı seçenek sunuyor. Mekan yaz dönemlerinde son derece kalabalık olduğundan mekana gelinmeden önce rezervasyon yapılması öneriliyor. 

Adres: Cumhuriyet Mah. Skopea Marina Cumhuriyet, 48310 Göcek, Fethiye/Muğla

Telefon: 0 (252) 645 15 07

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü