Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Bir yaz tatilinin gün içerisinde keyifli deniz saatleri akşamında ise güzel bir gece eğlencesinden oluşması gizli bir kural gibidir. Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı olan Kalkan, ziyaretçilerine hem mükemmel bir deniz hem de keyifli bir gece hayatı sunması ile ön plana çıkmaktadır. Farklı konseptlerdeki gece kulüpleri, kokteyl barlar veya şık restoranlarda uzun soluklu akşam yemekleri gibi seçeneklerle Kalkan gece hayatı her zevke uygun eğlence imkanı sunmaktadır. Sokak kültürü Kalkan’da yaygın olduğundan pek çok salaş mekana rastlamak Kalkan’da mümkündür. Gecesine dans hareketleri eklemek isteyenler için de seçenekler yine Kalkan’ın kendine has mekanları arasında yer almaktadır. Sevdiklerinizle isteğinize en uygun yere giderek Kalkan tatilinizi daha da güzel bir hale getirebilir, Kalkan gecelerini unutulmaz ve eğlence dolu kılabilirsiniz. Kalkan'da görülecekler yerlerin yanı sıra yaşanması gereken bir gece hayatı vardır. Kalkan gece hayatı dendiği zaman akla gelmesi gereken mekanları ve sizlere hangi özellikleri sunduğunu anlatan yazımızı sizler için hazırladık. 

Shade Lounge and Kitchen

Kalkan merkezde Kalkan’ın en güzel sokaklarından birinde konumlanan bar, misafirlerine birbirinden güzel ve özel kokteyllerini sunuyor. Mutfağı da bulunan Shade, hem keyifle yenen akşam yemeği hem de keyifle yudumlanan içkiler için güzel bir adres oluyor. Güzel bir günün ardından sevdiklerinizle keyifli bir sohbet ve sakin ama eğlenceli bir gece geçirmek istiyorsanız, Shade Lounge and Kitchen doğru bir adres olmaktadır. Özellikle gin bazlı kokteylleri ile mekan ön plana çıkmaktadır.

Adres: Kalkan, Süleyman Yılmaz Cad. 07580 Kaş/Antalya

Telefon: 0537 963 36 35

Botanik Garden Bar

Adı üzerinde botanik bir bahçe içinde konumlanan bar, ziyaretçilerine keyifli bir gece imkanı sunuyor. Belirli akşamlar canlı müzik bulunan mekan, Kalkan gecelerini şenlendirmek isteyen tatilcilerden talep görüyor. Botanik Garden Bar, bar menüsü ve bazı atıştırmalık seçenekleri ile misafirlerine içkileri yanında mini lezzetler de sunuyor. Keyifli bir sohbet, müzik ve sokak lezzetleri ile güzel bir Kalkan gecesi geçirmek isteyenler Botanik Garden Barı’ı gidilecek yerler listelerine ekliyorlar.

Adres: Kalkan, 07580 Kaş/Antalya

Telefon: 0535 470 90 99

The Fountain

Şık bir bahçe içerisinde bulunan The Fountain, bahçesinin ortasında yer alan fıskiyeden adını alıyor. Büyük gruplar için grup masaları ve çeşitli masa dizaynları ile hem baş başa hem de kalabalık ekiplere uygun bir iç dizayn sunuyor. Farklı kokteylleri, şık dizaynı ve mekanda çalan güzel müzikleri ile The Fountain ziyaretçilerine keyifli saatler geçirme imkanı sağlıyor. Kalkan gecelerinde güzel bir ambiyansa sahip gece mekanı arayanlar The Fountain’ı değerlendiriyor. 

Adres: Hasan Altan cad no 36, Kalkan 07960 Türkiye

Yacht Point Lounge & Club Bar

Kalkan gecelerinize eğlence ve müzik katmak isteyenler için, Yacht Point Lounge&Club Bar önerisi geliyor. 1995’ten beri Kalkan’ın eğlence simgelerinden biri olan mekan, yerli yabancı tüm ziyaretçilerine kusursuz bir hizmet sağlıyor. Gece 4’e kadar açık olan mekan hem eğlence hem de maç gecelerinde maç yayını sağlayarak büyük bir ilgi topluyor. “Kalkan gece hayatı ve canlı maç yayınları nerededir?” sorusuna Yacht Point Lounge & Club Bar doğru bir cevap oluyor. 

Adres: Kalkan (Kalkan) 07960 Antalya

Telefon: +90 536 766 23 83

Moonlight Bar

Beyaz bir köşkün önünde yer alan ve sokak eğlencesini masalara taşıyan mekan, Kalkan ziyaretçilerinden büyük ilgi gören yerlerden biri. Sabah 4’e kadar hizmet veren Moonlight, uzun gecelerin ve uzun soluklu sohbetlerin yegane merkezi halindedir. Kalkan merkezde bulunması ile de yoğun bir ilgi gören bar, güzel kokteylleri ve atıştırmalıkları ile hem damak tadınızı hem de Kalkan gecelerinizi şenlendiriyor. Kalkan’ın kalabalık dönemlerinde mekanda yer bulmak zor olabiliyor.

Adres: Kalkan Yalıboyu Mh, Hasan Altan Cd., 07960 Kaş/Antalya

Mojito Lounge Club

İsminden de anlaşılacağı üzere hem eğlencenin hem de lezzetli kokteyllerin adresi Mojito Lounge Club. Şık barı ve iç dizaynı ile gelenleri kendine hayran bırakan yer, güzel sunumları ve kendine has kokteylleri ile keyifli Kalkan gecelerine ev sahipliği yapıyor. Eğlencelerine dansı da eklemek isteyen tatilciler Mojito Lounge Club adresini tercih edip, sabaha kadar süren eğlencenin tadını çıkarıyorlar. Renkli ve şık bir kalkan gecesi için Mojito, akla gelmesi gereken yerlerden biridir. 

Adres: Kalkan, Mustafa Kocakaya Cd. No:10, 07960 Kaş/Antalya

Telefon: (0242) 844 39 85

Sandal On The Rocks

Şıklığı ile ön plana çıkan mekanlardan bir diğerinde sıra, Sandal On The Rocks. Keyifli ve şık bir Kalkan gecesi için Sandal ön plana çıkan mekanlar arasındadır. Güzel kokteylleri ve şık sunumları ile akşam için özel hazırlanıp gitmek isteyen tatilciler için doğru bir adres olmaktadır. Beyaz ve krem tonlarının hakim olduğu mekan yaz akşamlarının esintisi ile daha da keyifli bir atmosfere dönüşmektedir. Kalkan gecelerine farklı bir soluk getirmek isteyenler Sandal On The Rocks’ı tercih etmektedir.

Adres: Kalkan Mah. İskele Cad. Kalkan 07960 Türkiye

Jackk's Bar

Kalkan’ın ara sokaklarında gizli kalmayı başarmış kendine has konumu ile sadece adını bilenlerin geldiği bir yerde sıra. Jackk’s bar, hem bir akşam yemeği hem de bir akşam yemeği sonrası mekanı olan Jackk’s Bar bir bara dair olabilecek her şeyi misafirlerine sunuyor. Sokakta konumlanan masaları ile büyük küçük bir çok grubu ağırlayabilen mekan genellikle müdavimleri tarafından dolduruluyor. Kalkan ziyaretçileri Jackk’si ilk ziyaretleri ile de müdavimi olma yolunda ilerliyorlar. Keyifli sohbetler ve eğlenceli akşamlar için Jackk’s Bar tercih edilmesi gereken yerler arasına giriyor.

Adres: Süleyman Yılmaz Cad. 4 Sok. No: 10, Kalkan 07960 Türkiye

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü