Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Muğla’nın doğası, tarihi ve kültürüyle en popüler ilçelerinden olan Fethiye’ye bağlı Ölüdeniz, dünyaca ünlü bir yer. Turkuaz renginde suları, kilometrelerce uzanan plajı ve yamaç paraşütü gibi aktiviteleri ile Ölüdeniz, bir tatilden beklenen her şeyi sunuyor. Ölüdeniz tarihi yerler açısından geniş alternatiflerin yer aldığı bir yer. Bununla birlikte, tatil esnasında Ölüdeniz’de ne yenir sorusu en çok sorulan sorulardan. Her yıl, yerli ve yabancı birçok turistin ziyaret ettiği bir yer olmasından ötürü Ölüdeniz’de, yeme içme anlamında çok seçenek var.

Ölüdeniz’in yeni meşhur sorusu için yanıtlar oldukça fazla. Denizle iç içe bir dünya sunan Ölüdeniz’de, deniz mahsüllerini denemek için birbirinden güzel balık restoranları yer alıyor. Buna ek olarak steakhouse konseptli mekanlar da Ölüdeniz’de bulunuyor. Fethiye restoranlarına da yakın bir noktada olan Ölüdeniz’de her damak tadına hitap eden mekanlar yer alıyor. Doğa içinde konuma sahip, manzaralı restoranların da yer aldığı Fethiye’de farklı beklentilere hitap eden birçok alternatif var. Türk turistlerin yanı sıra yanı sıra dünyanın birçok ülkesinden insanların ziyaret ettiği Fethiye, restoranları ile göz kamaştırıyor.

Fethiye restoranlarına bakıldığında, balık restoranları ön planda olsa da et lokantaları da çok ilgi görüyor. İngiliz mutfağının yanı sıra, dünya mutfağına hitap eden birçok konsept Fethiye’de öne çıkıyor. Çalış sahilinde balık lokantalarında deniz mahsullerinin tadına varırken, kordon boyunda et lokantaları tercih edilebilir. Sokak lezzetleri konseptinde mekanların ilgi gördüğü Ölüdeniz’de, deniz manzarasına sahip lüks restoranlar da öne çıkıyor. Her bütçeye uygun restoranların yer aldığı Fethiye’de, uygun fiyatlı menüleri olan mekanların yanı sıra, premium konseptte adresler de yer alıyor. Eşsiz menüleriyle tadına doyum olmayan lezzetler sunan en kaliteli Ölüdeniz restoranlarını sıraladık.

Barracuda Restaurant

Ölüdeniz’in en popüler restoranlarının başında Barracuda Restaurant geliyor. Ölüdeniz merkeze çok yakın konumu ile öne çıkan mekan, ağaçların altında ferah bir ortamda yemek yemek için doğru seçenek. Yemek menüsünün çok geniş olduğu Barracuda Restaurant’ta, herkese hitap eden lezzetler bulunabilir. Ölüdeniz ve Hisarönü’nde kaliteli bir yemek, nezih bir ortam için tercih edilen Barracuda Restaurant aynı zamanda müzikli bir konsepte sahip. Türk mutfağının yanı sıra dünya mutfağından da güzel örneklerin yer aldığı mekan, yaz akşamlarında oldukça kalabalık oluyor. Bu nedenle yoğun günlerde rezervasyon yapılabilir.

Adres: Ölüdeniz, 48340 Fethiye/Muğla

Babadağ Grill & Wine

Ölüdeniz’in en güzel manzarasını sunan Babadağ’da harika bir konsept sunan Babadağ Grill & Wine, yalnızca lezzetli yemek seçenekleriyle değil, aynı zamanda ortamıyla da konuklarını büyülüyor. Babadağ’ın paraşüt pistine yakın konumda olan Babadağ Grill & Wine’da ızgara ve şarap ikilisinin tadını çıkarmak mümkün. Günbatımı manzarasının harika olduğu mekanda, paraşütle atlayanları izlemek ve denizin tadını çıkarmak mümkün. Babadağ Grill & Wine, aynı zamanda iddialı dekorasyonu ve konseptiyle de dikkat çekici bir mekan. Babadağ’a, Ölüdeniz merkezinden araçla ya da teleferik ile çıkmak mümkün.

Adres: Babadağ, Ölüdeniz, Fethiye/Muğla

İncir Restaurant

Ölüdeniz’e çok yakın konumda bulunan Kayaköy’de, harika bir konsepte sahip özel bir mekan olan İncir Restaurant, şirin bir aile işletmesi. Gurme lezzetler sunan İncir Restaurant, ağaçların altında ferah, keyifli bir ortama sahip. Restoranı işleten çift, hem geleneksel yemekleri sunuyor, hem de özel tariflerle yenilikçi tatların keşfedilmesini sağlıyor. Sakin atmosferi ile bilinen Kayaköy’ün güzel mekanı İncir’de, ciğer tava konukların en çok tercih ettiği lezzetlerden. İncir Restoran, Gemiler caddesi üzerinde bulunuyor. Asma yaprakları altında beyaz masalarda, keyifli bir yemek için tercih edilebilir.

Adres: Kayaköy Mahallesi, Gemiler Caddesi, No: 14, Fethiye/Muğla

Hilmi Restaurant

Fethiye merkezinde yer alan ve Ölüdeniz’e yakın bir konumda bulunan Hilmi Restaurant, balık pazarının en popüler mekanlarından biri. Fethiye’nin merkezinde bulunan balık pazarının özelliği, burada satın alınan balıkları mekanlarda pişirtme şansı olması. Hilmi Restaurant, balık pazarında satın alınan balıkların verilerek pişirilebildiği bir yer. Bununla birlikte geniş bir meze seçeneği sunan restaurantta, salata ve içki de tercihe göre sunuluyor. Balık çeşitlerinin çok geniş olduğu Fethiye’de, deniz mahsüllerini sevenler için mutlaka gidilmesi gereken bir yer olan balık pazarında, Hilmi Restaurant ve diğer deniz mahsülü mekanları harika bir atmosfere sahip.

Adres: Cumhuriyet Mahallesi, Balık pazarı, Belediye Caddesi, Fethiye/Muğla

Yengeç Restoran

Ölüdeniz restoranları içinde, Fethiye merkeze ve Ölüdeniz’e yakın konuma sahip Karagözler bölgesinde yer alan Yengeç Restoran, oldukça popüler. Denize sıfır bir konuma sahip Yengeç Restoran, çok geniş bir menüye sahip. Buna ek olarak günbatımı manzarası ile gelenleri büyülüyor. Yengeç Restoran’da tercih edilebilecek lezzetlere bakıldığında, levrek, kalamar ve karides en çok tercih edilenler içinde. Buna ek olarak lagos ve ekşili balık gibi farklı lezzetler de Yengeç Restoran’da denenebilir. Mezelerin geniş seçenekler içerdiği Yengeç Restoran, aynı zamanda gündüz kahvaltı için de düşünülebilecek bir restoran.

Adres: Karagözler Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi, No: 42, Fethiye/Muğla

Unique Restoran

Karagözler bölgesi, sakin yapısı ve harika manzarası ile Fethiye’nin en popüler noktaları içinde. Karagözler’de yer alan diğer bir restoran da Unique Restoran. Balık restoranları içinde oldukça popüler olan Unique Restoran, hem geniş menüsü hem de dekoratif konseptiyle ön planda bir mekan. Deniz ürünleri içinde çupra, levrek ve somon öne çıkarken, mekanda aynı zamanda kırmızı et türünde de lezzetli seçenekler bulunuyor. Kuzu incik ve klasik ızgara et, Unique Restoran’da en çok tercih edilen tatlardan. Mekanda, et yemeklerinin yanında salata ve mezeler, ikramlar da oldukça iddialı. Unique Restoran, akşamları yemek konseptinde hizmet vermesine karşın, gündüzleri kahvaltı için tercih edilebilecek bir yer.

Adres: Karagözler Mahallesi, 30. sokak, No: 43, Fethiye/Muğla

Cinbal Kebap

Ölüdeniz restoranları içinde, Ölüdeniz merkeze 15 dakika mesafedeki Kayaköy’de bulunan Cinbal Kebap en popüler noktalardan. Cinbal Kebap, Fethiye’nin en özel köşelerinden biri olan Kayaköy’de bulunuyor. 1800’lü yıllardan kalma yerleşim biriminde, Rum vatandaşların mübadele öncesi yaşadığı taş evler, etkileyici bir ambiyans oluşturuyor. Kayaköy ve Fethiye’nin en ünlü mekanlarından Cinbal Kebap’ta, lezzetli kebap çeşitlerini denemek mümkün. Kebap seçeneklerine ek olarak, salatası ve ikramları da oldukça lezzetli olan Cinbal, yemyeşil, huzurlu bir ortamda keyifli bir yemek yeme fırsatı sunuyor.

Adres: Kayaköy Mahallesi, Hacı Mustafa Sokak, Ölüdeniz, Fethiye/Muğla

Pizza Jobs

Fethiye tatilinde, Ölüdeniz’e yakın konumda kaliteli bir pizza mekanı arayanlar için Pizza Jobs, kesinlikle denenmesi gereken bir tat sunuyor. Yorucu bir tatil gününün ardından lezzetli bir pizza için, Pizza Jobs Fethiye’de en iyi yerlerden biri. Fethiye merkezinde yer alan Pizza Jobs’ta pizza seçenekleri çok geniş. Margarita pizza, karışık pizza ya da et ürünü içermeyen pizza seçenekleri Pizza Jobs’ta tercih edilebilir. Kordon ve meydana yakın konumu ile ferah bir ortam sunan Pizza Jobs, Fethiye’nin en iyi pizzacıları içinde gösteriliyor. Havadar ve keyifli bir mekan olan Pizza Jobs, fiyat olarak da cazip bir pizzacı denebilir.

Adres: Cumhuriyet Mah, 502. Sk. No 5/A, 48303 Fethiye/Muğla

Köfteci İmadettin

Fethiye’nin özel mekanları içinde yer alan Köfteci İmadettin, çok fazla kişi tarafından bilinmeyen, salaş ve butik konseptli bir mekan. Merkezde, balık pazarına yakın bir noktada olan Köfteci İmadettin, Ölüdeniz’e yakın bir konumda, lezzetli köfte yemek isteyenlere hitap ediyor. Porsiyon servisten ziyade yalnızca ekmek arası köfte sunulan mekanda, az sayıda masası ile Fethiye’nin yerel ve ünlü mekanları içinde yer alıyor. Mütevazi bir mekan olmasına karşın Köfteci İmadettin, oldukça lezzetli köfteleri ile biliniyor. Yaz döneminde birçok turist, Fethiye’nin köklü restoranlarından biri olan Köfteci İmadettin’i ziyaret ediyor.

Adres: Cumhuriyet, 93. Sok No:4, 48300 Fethiye/Muğla

Cezayir Usta Döner Salonu

Fethiye’de genel olarak balık restoranları ve et lokantaları ön plana çıksa da, canı döner çekenler için harika bir mekan var. Balık pazarının içinde yer alan bir dönerci olan Cezayir Usta, gelen herkesin memnun kaldığı, eşsiz lezzete sahip döneri ile ünlü. Nezih ve ferah bir mekan olan Cezayir Usta Döner Salonu, Fethiye merkezde yer alıyor ve Ölüdeniz’e yaklaşık 25 dakika uzaklıkta. Dönerlerin hızlı bir şekilde tükendiği mekanda, sabah başlayan servis akşam olmadan sona eriyor. İlçenin en ünlü dönercisi olan Cezayir Usta, hem lezzetli eti, hem özel baharatları hem de ikram olarak verdiği salataları ile harika bir konsepte sahip.

Adres: Akarca, 48300 Fethiye/Muğla

Mancero Kitchen

Ölüdeniz restoranlarında, kaliteli bir steakhouse deneyimi için merkezde bulunan Mancero Kitchen tercih edilebilir. Deniz kenarında özel bir konuma sahip olan Mancero, et lokantaları içinde ilk sırada yer alıyor. Kırmızı et konusunda çok geniş seçeneklerin yer aldığı mekanda, masalar denizin hemen yanında. Özellikle yaz akşamları günbatımı manzarasının eşsiz olduğu Mancero’ta, bonfile ve antrikot en çok tercih edilen lezzetler içinde. Fethiye kordonun en güzel mekanlarından olan Mancero’da, gündüz kahvaltı da yapılabiliyor. Mekanın iç tasarımı, şık yönüyle konukların dikkatini çeken detaylardan.

Adres: Babataşı Mahallesi, Cahit Gündüz Caddesi, No: 13, Fethiye/Muğla

Girida Port

Ece Saray Marina’da bulunan, denize sıfır bir restoran olan Girida Port, Fethiye’nin en özel restoranları içinde yer alıyor. Tadına doyum olmayan yemekleri denerken, denizin enfes bir manzara sunduğu Girida Port, şık dekorasyonu ile de ön planda bir mekan. Deniz mahsüllerini sevenler için geniş bir menüye sahip mekan, Karagözler mahallesinde yer alıyor. Deniz ürünleri içinde özellikle yengeç dolması ve ahtapot ızgarası en çok tercih edilen tatlar arasında. Buna ek olarak Girida Port’un sevilen bir yanı da, meze seçeneklerinin çok fazla olması. Farklı tatlar denemek isteyenler ve manzaralı bir restoranda Fethiye lezzetlerini keşfetmek isteyenler için Girida Port harika bir ortam sunuyor.

Adres: Karagözler Mahallesi, 29. sokak, No: 15, Fethiye/Muğla

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü