Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Muğla Bölgesi’nin en popüler muhitlerinden olan Fethiye, gecesi ve gündüzü ile ayrı tatlara ev sahipliği yapıyor. Birbirinden güzel Fethiye kahvaltı yerleri güne keyifli bir başlangıç yapılmasını sağlıyor. Ardından birbirinden özel Fethiye restoranları arasından zevke en uygun adres seçimi yapılarak günün diğer öğünlerinin de güzelleşmesi mümkün hale getiriliyor. Fethiye restoranları, şık ve lüks akşam yemeklerine olanak tanıdığı gibi yöresel lezzetlerin keşfine de imkan sağlıyor. Ege ve Akdeniz’in esintilerini taşıyan mutfağı yerli yabancı deneyen herkes tarafından seviliyor. Bazı yöresel yemeklere erişmek günümüzde pek mümkün olmayabiliyor. Ancak esnaf lokantalarında hala bir kısmına ulaşılabiliyor. Bu lezzetlerin yanı sıra bir yaz tatili ile özleşmiş birçok yemek zevkine Fethiye’de erişim mümkündür. Birbirinden şık meyhanelerde akşam yemekleri, dünya mutfağına sahip restoranlarda yeni lezzet tadımları yapılabilmektedir. Böylece tatilciler zevklerine ve isteklerine uygun restoranları bulabilmektedir.

Fethiye restoranları sayesinde de, Fethiye’de yapılacak bir tatil son derece keyifli hale gelmektedir. Fethiye’nin keyifli olması elbette ki sadece restoranlarından kaynaklı değildir. Fethiye doğal güzellikleri tarihi güzellikleri ve birbirinden özel plajları ile günün her anını özel kılabilmektedir. Birçok medeniyetin izlerini taşıması Fethiye tarihi dokusunu özel kılmaktadır. Fethiye doğal güzellikleri ise sit alanı olarak korunmakta olup günümüzde hala büyüleyici güzelliklerini yansıtmaya devam etmektedir. Yaz tatili için gelen ve yaz tatilinden tüm beklentisi denizde geçirilen saatler olan kişiler ise Fethiye plajları ve koylarında aradıkları tüm güzellikleri bulabilmektedir. Hizmet sektörüne geri dönüş yapmak gerekirse bu tatili daha da güzelleştirecek bir unsur daha yer almaktadır. Fethiye gece hayatı, son derece aktif olan bir başlıktır. Gece kulüpleri veya gidilen restoranın eğlenceli bir konsepte sahip olması Fethiye gece hayatını renklendirerek tatile daha da keyif katmaktadır. Bundan dolayı restoran seçiminin önemi bir kez daha devreye girmektedir.

Hilmi Restaurant

Fethiye merkezde yer alan Balık Pazarı içerisinde bulunan Hilmi Restaurant, Fethiye’nin simgelerindendir. Balık Pazarı’ndan alacağınız tazecik balıkları dilerseniz pişirtebileceğiniz bu yer, Fethiye’nin herkes tarafından sevilerek yapılan bir aktivitesi niteliğindedir. Balığınızı alıp gittiğiniz ve küçük bir pişirme parası verdiğiniz yerde, dilerseniz mekanın meze ve salataları ile masanızı zenginleştirebiliyorsunuz. Mekanda içki servisi de bulunuyor olması ise salaş bir meyhane keyfi yaşama imkanı da sağlıyor.

Adres: Cumhuriyet, Cumhuriyet Mah. Balık Pazarı, Belediye Cad. No:53, 48300

Telefon: (0252) 612 91 92

Yengeç Restoran

Marinada yer alan Yengeç Restoran, Fethiye’nin en ünlü mekanlarından biridir. Şık ambiyansı ile kaliteli bir akşam geçirmek isteyenler soluğu Yengeç Restoran’da almaktadır. Fethiye’nin özel yerlerinden biri olması altında mekanın lezzetli yemekleri ve şık sunumları yer almaktadır. Balık severlerin seveceği kesin olan özel lezzetleri ise denemeye değerdir. Marinada yer alıyor olması mekana güzel bir manzara özelliği de katmaktadır. Özellikle, yatların eşliğinde güzel bir gün batımı özel bir fotoğraf karesi içerisindeymiş hissi uyandırmaktadır.

Adres: 2. Karagözler, Fethiye

Telefon: (0252) 612 83 83

Girida Port

Yine Fethiye merkezde konumlanan bir diğer özel adreste sıra. Denize sıfır konumu, beyaz ahşap masaları ve keyifli bir gün batımı üçlüsünü sunan Girida, görülmesi gereken restoranlardandır. Ahtapot ve yengeçler ile hazırladıkları ara sıcak veya mezelerle öne çıkan mekan yine balık severler hitap eden adreslerden oluyor. Yazın yoğun talep görmesi nedeni ile gidilmeden önce rezervasyon yapılması öneriliyor. Dost meclislerinin veya ailecek bir tatilin daha da güzel hale getirecek akşam yemekleri için Girida Port güzel bir öneri oluyor.

Adres: Karagözler, 29. Sok. No:15, 48300 Fethiye

Telefon: (0252) 614 70 30

Fethiye Meyhanesi

Bir meyhane kültürünü doyasıya yaşamak isteyenler, soluğu Fethiye Meyhanesi’nde alıyor. Nostaljik atmosferi ile herkes tarafından sevilen bu mekan yaz kış büyük bir rağbet görüyor. Kışın şömine başında çıtır çıtır odun sesleri ile keyifli dakikalar yaşatırken, yazın ise açık bahçesinde yıldızlar altında bir gece sunuyor. Yılın her döneminde farklı bir zevk yaşatan özel bir mekan oluyor. Lezzetli yemeklerine bazı akşamlarda canlı fasıl keyfi de eşlik ediyor. Böylece Fethiye Meyhanesi, Fethiye restoranları arasında bir kez daha bir sıfır öne geçiyor.

Adres: Foça, 995 Sok No:3, 48300 Fethiye

Telefon: 0543 639 42 63

Mancero Kitchen

Meyhane değil daha yeni nesil bir restoran arayışı içinde olanlar ise Mancero Kitchen’ı tercih ediyor. Steak house konseptine sahip olan mekan, birbirinden lezzetli et sunumları yapıyor. Kburga ve antrikot türünde etleri en çok tercih edilenler arasında bulunuyor. Yazın deniz kenarındaki masaları kışın ise şık ahşap iç dizaynı ile göz kamaştıran ortamı ile güzel bir ambiyans yaratıyor. Mancero, yılın her döneni dolu olan restoranlardan oluyor. Bundan dolayı gidilmeden önce rezervasyon yapılması öneriliyor.

Adres: Babataşı, Cahit Gündüz Cad. No:13, 48300 Fethiye

Telefon: (0252) 614 88 42

Pizza Job’s

Daha hızlı bir lezzet arayanlar için ise Fethiye merkezde yer alan Pizza Job’s devreye giriyor. Kendilerine ait spesiyalleri bulunan mekan, pizza severlerden tam puan topluyor. Fethiye yerlileri tarafından da dolup taşan mekan, hoş bir lezzet molası verdiriyor. Özellikle, füme etli pizzaları mekanın öne çıkan pizzalarından oluyor. Tatlı iç dizaynı ile lezzetli pizzalar yenilirken, ambiyansı ile de keyifli saatlere ayrıca keyif katıyor. Keyifli ve lezzetli öğle ve akşam yemekleri için Pizza Job’ doğru bir öneri oluyor.

Adres: Cumhuriyet Mah. 502. Sok. No 5/A, 48303 Fethiye

Telefon: (0252) 502 00 90

To Be Social House

Tek bir adreste birçok farklı konsepti barındıran bir yerde sıra. To Be Social House, spor salonu, konaklama tesisi, kafe, restoran gibi birçok seçenekten oluşuyor. Fethiye merkezde yer alan ve özel adreslerden biri olan mekan, gün içerisinde keyifli bir arkadaş ortamı akşamları ise şık bir restoran havası taşıyor. Yoğun talep gördüğünden akşam yemekleri için rezervasyon yapılması gerekiyor. Konaklama ile ilgilenen kişiler ise otele çocuk kabul edilmediğini bilmesi gerekiyor. Sakinlik konseptine sahip olan mekan, huzur dolu saatler geçirilmesini sağlıyor.

Adres: Akarca, 905. Sok. No:7, 48300

Telefon: +905363903353

Mori Restaurant

Şık mekan önerileri isteyenler için şimdi de sıra Mori’ye geliyor. Denize sıfır konumu ve bir bahçe ardında kalmış masaları romantik bir akşam yemeği isteyenler için en doğru adres oluyor. Bazı akşamlar canlı müzik keyfi de sunan mekan, Fethiye’nin gözde adreslerinden biridir. Özel seçenekler sunan menüsü şıklığın ve lezzetin buluşmasını sağlamaktadır. Özellikle, gün batımından itibaren dolup taşmaya mekan yaz aylarında oldukça dolu olmaktadır. Bundan dolayı Mori’ye gelinmeden önce de rezervasyon yapılması önerilmektedir.

Adres: Yacht Classic Hotel, 1. Karagözler Mah. Fevzi Çakmak Cad. no 24, 48300 Fethiye

Telefon: (0252) 612 50 67

GOGO The Eatery

Mekanın içerisinde adım atar atmaz huzur ve keyif veren GOGO’da sıra. Fethiye merkezde konumlanan mekan, bahçe içerisinde yer alan ahşap masalardan oluşan şık konsepti ile gelen herkesi büyülüyor. Sağlıklı yemek, başlığı altında hazırlanmış menüsü özellikle vegan ve vejetaryenler için hazırlanmıştır. Bundan dolayı et severlerin GOGO’ya gitmeden önce bunu bilmesi doğru olacaktır. Nohut ve Meksika fasulyesi ile yapılmış köftesi mekanın spesiyallerinden biri olup deneyen herkes tarafından çok sevilmektedir. GOGO, Fethiye’de mutlaka gidilmesi gereken restoranlar arasındadır.

Adres: Foça, Foça Mah. Cevdet Öskay Cad. 1052. Sk. 4/1, 48300

Telefon: +905465747614

Q Lounge

Fethiye’nin en ünlü mahallerinden olan Göcek, birbirinden güzel restoranlara ev sahipliği yapıyor. Q Lounge, bu restoranlar arasında en meşhur olanı oluyor. Uzak Doğu mutfağının tüm özel lezzetlerini sunan mekan, sushi severlerin gitmesi gereken yerlerden biridir. Ara sıcak seçenekleri ile de gelen herkesi büyülemeyi başarmaktadır. Şık ortamı ile özel akşam yemekleri için de tercih edilebilecek bir adrestir. Bazı akşamlarda canlı müzik veya DJ performansları sunan mekan, Göcek’te gidilmesi gereken ilk yer unvanını kazanabilecek niteliktedir.

Adres: Cumhuriyet Mah. D-Resort Göcek No: 15, 48310 Fethiye

Telefon: (0252) 661 09 00

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü