Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Marmara Bölgesi’nin en güzel illerinden biri olan Yalova, Marmara Denizi kıyısında yer almaktadır. Yalova İstanbul’a bağlı bir ilçeyken, 1995 yılında il statüsü kazanmıştır. Hem tarihi hem de doğal birçok güzelliğe sahip olan Yalova, eğlence mekanları ile de ön plana çıkmaktadır. Misafirler, Yalova gece hayatında canlı müzik etkinliklerine katılabilmekte, karaoke mekanlarında şarkı söyleyebilmekte ve eğlence mekanlarında doyasıya dans edebilmektedirler.

Yalova misafirleri tarafından en çok tercih edilen eğlence mekanları arasında Yucca Live Performance, Club Kio, Divan Teras Cafe & Bar, Cemos Sahne by Terma City, Sindoman Cafe & Bar, Guitar Heroes Cafe ve Karaoke, Punch Coffee Food & Karaoke, Turkuaz Disco Bar ve 5 Buçuk Cafe yer almaktadır.

Yucca Live Performance

Son derece ilgili ve güler yüzlü çalışanları ile ön plana çıkan Yucca Live Performance, Yalova’da doyasıya eğlenmek isteyen gençlerin favori adresleri arasında bulunmaktadır. Hafta sonlarında oldukça kalabalık olan mekan, hafta içi günlerde çok daha sakin olmaktadır. Yalova’nın en nezih eğlence mekanları arasında bulunan Yucca Live Performance, son derece başarılı ve yetenekli sanatçılar ile canlı müzik etkinlikleri gerçekleştirmektedir. Mekan, misafirlerine alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleri sunmaktadır. Lezzetli atıştırma tabakları Yalova misafirlerinin favorileri arasındadır. Çarşamba günleri dışında haftanın tüm günleri hizmet veren mekan 24 saat açık olması nedeni ile sabaha kadar eğlenmek isteyen misafirlerin tercih sebebi olmaktadır. 

İletişim: (0226) 812 19 29

Adres: Rüstem Paşa, Gazi Paşa Cd. No.8, 77200 Yalova Merkez/Yalova

Club Kio

Yalova’nın en kaliteli gece mekanlarından biri olan Club Kio, Çınarcık ilçe merkezinde bulunmaktadır. Yalova merkezine yaklaşık 17 kilometre mesafede yer alan mekanda müzikler genellikle pop ve hiphop tarzındadır. Belirli günlerde canlı müzik etkinlikleri de yapılmaktadır. Club Kio misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz içecek tercihleri sunmaktadır. Son derece geniş menüsünde bulunan lezzetli atıştırmalıkları, Yalova misafirlerinin favorileri arasında bulunmaktadır. Ayrıca Club Kio’da bekarlığa veda ve kına gecesi gibi etkinlikler yapılabilmektedir. Yalova’nın en favori gece mekanlarından olan Club Kio geç saatlere kadar dans etmek isteyen ziyaretçiler için idealdir. Club Kio yalnızca çarşamba günleri kapalı olmakla birlikte haftanın diğer tüm günleri 24 saat açıktır.

Adres: Harmanlar, Poyraz Cd. No:87, 77300 Çınarcık/Yalova

Divan Teras Cafe & Bar

Son derece kaliteli müzikleri ve nezih ortamı ile Yalova misafirlerinin favori adreslerinden biri olan Divan Teras Cafe & Bar güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkmaktadır. Mekanın denize karşı olan konumu misafirlerin beğenisini kazanmaktadır. Lezzetli atıştırmalıklarının beğenildiği mekanın menüsünde hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri bulunmaktadır. Haftanın belirli günlerinde gerçekleştirilen canlı müzik etkinlikleri Yalova misafirlerinin vazgeçilmez etkinlikleri arasındadır. Çarşamba günleri kapalı olan mekan haftanın diğer tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri 12.00 ile 02.00 arasındadır. 

Adres: Rüstem Paşa, Kat:3, Gazi Paşa Cd. No:24, 77200 Yalova Merkez/Yalova

Cemos Sahne by Terma City

Yalova’nın en kaliteli eğlence mekanlarından biri olan Cemos Sahne by Terma City, haftanın belirli günlerinde düzenledikleri canlı müzik etkinlikleri ile ön plana çıkmaktadır. Son derece ilgili ve sıcak kanlı çalışanları ile Yalova misafirlerinin favori eğlence mekanları arasında bulunmaktadır. Hem alkollü hem alkolsüz içecek seçeneklerinin misafirlere sunulduğu mekanın ortamı da son derece kaliteli ve nezihtir. Cemos Sahne by Terma City’de doğum günü ve parti organizasyonları da yapılabilmektedir.

İletişim: 0532 484 70 44

Adres: Süleyman Bey, İstiklal Cd. No:68/5, 77100 Yalova Merkez/Yalova

Sindoman Cafe & Bar

Sindoman Cafe & Bar, Yalova’ nın en popüler eğlence mekanlarından biridir. Özellikle üniversite öğrencileri tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Sindoman Cafe & Bar’da alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleri mevcuttur. Yiyecek alternatiflerinin de bulunduğu mekanda giriş ücreti alınmamaktadır. Haftanın belirli günlerinde düzenlenen canlı müzik etkinliklerine Yalova ziyaretçileri oldukça rağbet göstermektedirler. Mekan çarşamba günleri dışında haftanın diğer tüm günleri misafirlere açıktır. Çalışma saatleri 10.00 ile 01.00 arasındadır.

Adres: Gazipaşa Cd. No:71/A, 77100 Yalova Merkez/Yalova

Guitar Heroes Cafe ve Karaoke

Yalova’nın kahveleri ile meşhur olan mekanı Guitar Heroes Cafe & Karaoke, özellikle gençlerin uğrak mekanları arasında bulunmaktadır. Mekanın en sevilen lezzeti olan Oreo Latte, Yalova ziyaretçilerinin mutlaka denedikleri lezzetlerden biridir. Eğlencenin vazgeçilmez adreslerinden biri olan Guitar Heroes Cafe ve Karaoke’de “guitar hero” oynanabilmekte ve karaoke gecelerinde doyasıya eğlenilebilmektedir. Aromalı kahveleri ile ön plana çıkan mekan rock müzik sevenlerin vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Mekanın çalışma saatleri 12.00 ile 00.00 arasındadır. Çarşamba günleri kapalı olan mekan haftanın diğer tüm günleri açıktır. 

İletişim: 0532 702 16 46

Adres: Süleyman Bey, Yeni Cami Sk. No:18, 77000

Punch Coffee Food & Karaoke

Yalova ziyaretçilerinin vazgeçilmez adresleri arasında yer alan Punch Coffee Food & Karaoke güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkmaktadır. Mekanın menüsünde çok çeşitli yiyecek ve içecek alternatifleri yer almaktadır. Servisinin son derece hızlı olduğu mekan nezih olması nedeni ile Yalova misafirleri tarafından ilgi görmektedir. Mekanın geniş menüsünde yer alan sufle ve limonata oldukça beğenilmektedir. Karaoke yapmak ve doyasıya şarkı söyleyip, dans etmek isteyenlerin favori eğlence mekanlarından biridir. Mekan içerisinde doğum günü ve özel parti geceleri için salon imkanı da bulunmaktadır. Çarşamba günleri kapalı olan mekan haftanın diğer günleri açıktır. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 01.00 arasındadır.

İletişim: (0226) 813 10 14

Adres: Rüstempaşa Mahallesi, Dere Sk. 5/B, 77100 Merkez/Yalova

Turkuaz Disco Bar

Yalova’nın favori eğlence mekanları arasında yer alan Turkuaz Disco Bar, doyasıya eğlenmek isteyenlerin uğrak mekanıdır. Turkuaz Disco Bar’da misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. Mekan salı günleri kapalı olmaktadır. Haftanın diğer tüm günlerinde ise çalışma saatleri 21.00 ile 05.00 arasındadır. Dans ederek bütün bir senenin ağırlığını üzerlerinden atmak isteyen kişilerin tercih edebileceği Turkuaz Disco Bar, Yalova’ya gelindiğinde mutlaka görülmesi gereken mekanlar arasında bulunmaktadır. 

İletişim: 0539 224 67 31

Adres: Merkez, İzmit Yalova Yolu, 77720 Kaytazdere/Altınova/Yalova

5 Buçuk Cafe

Son derece güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile Yalova misafirlerinin vazgeçilmez mekanlarından biri olan 5 Buçuk Cafe özellikle makarna ve pasta çeşitleri ile ön plana çıkmaktadır. Mekanın son derece geniş menüsünde alkolü ve alkolsüz içecek alternatifleri bulunmaktadır. Denize karşı olan konumu nedeni ile harika manzara eşliğinde keyifli vakit geçirmenin adresi olan 5 Buçuk Cafe son derece nezih ortamı ile ön plana çıkmaktadır. Çarşamba günleri kapalı olan mekan haftanın diğer tüm günleri açıktır. 5 Buçuk Cafe’nin çalışma saatleri ise 10.00 ile 02.00 arasındadır.

İletişim: (0226) 812 32 30

Adres: Bahçelievler, Gazi Paşa Cd., Namık Kemal Sk. No: 77200 Yalova Merkez/ Yalova

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü