Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Marmara Bölgesi’nin en güzel şehirlerinden biri olan Yalova, hem doğal hem tarihi güzellikleri hem de çeşitli lezzetleri ile ön plana çıkmaktadır. Yalova’da, bölgeye özgü çok farklı lezzetlerin, et, tavuk ve balık ürünlerinin, değişik mezelerin denenebileceği çok sayıda restoran bulunmaktadır.

Her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turist ağırlayan, en meşhur Yalova restoranları arasında; Tike Restaurant, RivayET Restaurant, Sepetçioğlu Restaurant, Sandal Balık, Ünsal Balık, Vadi Yalova Restaurant, Çapa Restaurant, Şelale 77 Et Mangal Restaurant, 4 Moon Events ve İkitek Meyhanesi olmaktadır. 

Tike Restaurant

İstanbul’un en nezih semtlerinde şubelerinin yer aldığı Tike Restaurant, 1998 yılından beri misafirlerine yüksek kalitede hizmet sunmaktadır. Deniz kenarında bulunan ve eşsiz bir manzaraya sahip olan Tike Restaurant marinada yer almaktadır. Son derece güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkmaktadır. Et ve tavuk yemekleri Yalova misafirlerinin favorileri arasında bulunmaktadır. Misafirlerine alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleri sunan Tike Restaurant’ta keyifli bir gün batımı manzarasına karşı birbirinden lezzetli yemekler tadılabilmektedir. 

İletişim: (0226) 814 66 33

Adres: Setur Marina Yalı Caddesi 45, D:9, 77200 Merkez/Yalova

RivayET Restaurant

Rivayet Restaurant Yalova’nın en meşhur et restoranlarından biri olarak misafirlerine son derece çeşitli ürün sunmaktadır. Yalova misafirlerinin favorileri arasında kuzu külbastı, kuzu lokum, T-Bone Steak, Dallas Steak ve Texas Steak yer almaktadır. Salata çeşitleri olarak gavur dağı, çoban ve mevsim salatası ön plana çıkarken baklava, profiterol ve trileçeleri de oldukça beğenilmektedir. Güler yüzlü ve sıcak kanlı çalışanları ile ön plana çıkan RivayET Restaurant, son derece nezih bir ortama sahiptir. İç dizayn olarak da hoş bir görüntüye sahip restoranda keyifli bir akşam geçirilebilmektedir. 

İletişim: 0532 254 77 77

Adres: Kazım Karabekir Mahallesi, Termal Yolu, Ağaç Sk., No:1, 77200 Merkez/Yalova

Sepetçioğlu Restaurant

Damak zevkine düşkün olanların tercih ettiği en meşhur restoranlardan biri olan Sepetçioğlu Restaurant, güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkmaktadır. Sepetçioğlu Restaurant’ın son derece geniş menüsünde çok farklı yiyecek ve içecek seçenekleri bulunmaktadır. Yalova misafirlerinin favori lezzetleri arasında ise kuyu kebabı, gerdan çorbası ile borani çorbası yer almaktadır. Restoranın tereyağlı irmik helvası ve supanglesi de Yalova ziyaretçilerinin vazgeçilmezleri arasında bulunmaktadır. Nezih ve kaliteli ortamı nedeniyle çocuklu ailelerin de sıklıkla tercih ettikleri Sepetçioğlu Restaurant son derece şık iç ve dış dizaynı ile görenleri kendine hayran bırakmaktadır. Sepetçioğlu Restaurant pazartesi günleri dışında haftanın diğer tüm günleri misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 06.30 ile 23.30 arasındadır.

İletişim: (0226) 831 50 51

Adres: Merkez, Bursa Yolu 6. Km, 77100 Soğucak/Yalova Merkez/Yalova

Sandal Balık

Yalova’nın en meşhur balık restoranları arasında olan Sandal Balık, taze balık çeşitleri ve lezzetli mezeleri ile ön plana çıkmaktadır. Son derece ilgili çalışanları ile hizmet veren Sandal Balık, hoş atmosferi nedeniyle her yıl çok sayıda hem yerli hem de yabancı turisti ağırlamaktadır. Ulaşım kolaylığı nedeni ile çocuklu ailelerin de rahatlıkla tercih ettiği restoranda balık çeşitleri taze ve günlük olarak sunulmaktadır. Sandal Balık’ta servis edilen mezgit, somon ve çipura Yalova misafirlerinin favori balık çeşitleri arasındadır. Haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleri 12.00 ile 00.00 arasındadır.

İletişim: (0226) 814 49 49

Adres: Rüstem Paşa, Sahil Sk., Gazi Paşa Cd., No:5, 77200 Yalova/Merkez

Ünsal Balık

Yalova’nın en meşhur balık restoranlarından biri olan Ünsal Balık, muhteşem deniz manzarası ile misafirlerine keyifli bir akşam geçirme olanağı sunmaktadır. Ünsal Balık’ta balık çeşitleri günlük ve taze olarak servis edilmektedir. Restoranın favori lezzetleri arasında kalamar ile meze çeşitleri bulunmaktadır. Alkollü ve alkolsüz içecek seçeneklerinin misafirlere sunulduğu restoran, haftanın tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri ise 10.00 ile 00.00 arasındadır.

İletişim: (0226) 811 45 99

Adres: Süleyman Bey, Yalı Cd., Osmanlı Parkı 77100 Merkez/Yalova

Vadi Yalova Restaurant

Harika bir manzaraya sahip olan Vadi Yalova Restaurant, et çeşitleri ile ön plana çıkmaktadır. Yemyeşil doğa ile iç içe olması nedeniyle şehrin kalabalığından uzaklaşmak isteyen Yalova ziyaretçilerinin mutlaka uğramaları gereken restoranlar arasında bulunmaktadır. Vadi Yalova Restaurant’ın favori yemekleri arasında ise karışık ızgara ve Adana kebap yer almaktadır. Restoranın bahçe kısmında küçük bir çocuk oyun alanının olması özellikle çocuklu ailelerin de sıklıkla Vadi Yalova Restaurant’ı tercih etmelerine sebep olmaktadır. Haftanın tüm günleri açık olan restoranın çalışma saatleri 08.00 ile 01.00 arasındadır.

İletişim: 0545 457 53 77

Adres: Üvezpınar Mh., 15 Temmuz Cd., No:54, 77100 Termal/Yalova

Çapa Restaurant

Yalova’nın en güzel deniz manzarasına sahip olan restoranlarından biri olan Çapa Restaurant, güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkmaktadır. Restoranın son derece geniş menüsünde çok çeşitli yiyecek ve içecek alternatifleri bulunmaktadır. Nezih ve kaliteli ortamı sayesinde özellikle yaz mevsimlerinde oldukça kalabalık olmaktadır. Çapa Restaurant’ta geceleri canlı müzik etkinlikleri de düzenlenmektedir. Canlı müzik eşliğinde kaliteli yemeklerin adresi olan restoran, haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleri 08.00 ile 01.00 arasındadır.

İletişim: (0226) 352 62 62

Adres: Sahil, Yaşam Sitesi No:4, 77600 Çiftlikköy/Yalova

Şelale 77 Et Mangal Restaurant

Yalova’nın botanik bahçesini anımsatan restoranı Şelale 77 Et Mangal Restoran, harika manzarası ile Yalova misafirlerini büyülemektedir. Şelale kıyısında yer alan restoranda alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleri bulunmaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkan restoranın favori lezzetleri arasında karışık ızgara ile kebap çeşitleri bulunmaktadır. Yemyeşil doğa ile iç içe Şelale 77 Et Mangal Restaurant Yalova ziyaretçilerinin mutlaka uğramaları gereken restoranlar arasında yer almaktadır.

İletişim: 0532 353 61 24

Adres: Hacımehmet Köyü, Kurtuluş Cd., 77200 Hacımehmet/Yalova Merkez/Yalova

4 Moon Events

Yalova’nın en sevilen restoranlarından biri olan 4 Moon Events, nezih ve kaliteli ortamı nedeniyle tercih edilmektedir. İç ve dış dizaynının son derece hoş olduğu restoranın çalışanları da son derece ilgilidir. Makarna çeşitleri ile tatlı çeşitleri Yalova misafirlerinin favori tatları arasında bulunmaktadır. 4 Moon Events özellikle et ve tavuk yemekleri ile de ön plana çıkmaktadır. Restoran haftanın tüm günleri 08.00 ile 01.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Adres: Merkez, Merkez, Yalova Termal Yolu No:61, 77202 Samanlı/Merkez/Yalova

İkitek Meyhanesi

Yalova sahilinde bulunan, eşsiz bir deniz manzarasına sahip olan İkitek Meyhanesi, misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunmaktadır. Özellikle yaz mevsiminde oldukça hoş bir ortama sahip olan restoran, misafirlerine çeşitli balık alternatifleri sunmaktadır. Farklı meze çeşitleri ile ön plana çıkan İkitek Meyhanesi’nin özellikle Arnavut ciğeri Yalova misafirlerinin vazgeçilmez lezzetleri arasındadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile hizmet veren restoran haftanın tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri ise 10.00 ile 00.00 arasındadır.

Adres: Bahçelievler, 77200 Yalova Merkez/Yalova

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü