Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Eski adı ile “Tenedos” olan Bozcaada, Türkiye’nin üçüncü büyük olan adasıdır. Ege Denizi’nin ise Gökçeada’dan sonra gelen ikinci en büyük adası durumundadır. Tertemiz plajları ve doğası ile ön plana çıkan Bozcaada'da tüm yılın yorgunluğu giderilebilmektedir. Bozcaada’nın yaz ayları son derece hareketli geçmekte, kış aylarında ise nüfus azalmaktadır. Bozcaada’da son yıllarda hizmet veren çok sayıda eğlence mekanı yer almaktadır.

Bozcaada gece hayatında misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. Eğlence mekanlarında düzenlenen fasıl, canlı müzik ve piyano dinletileri ile Bozcaada misafirlerinin doyasıya eğlenmeleri amaçlanmaktadır. Bozcaada’nın en popüler eğlence mekanları arasında; Salhane, Asmalı Meyhane, Tenedion Winehouse, Simyon Geleneksel Meyhane, Kasaba Bozcaada, Cabbar, Sapa, 49 Polente ve Kedi Bozcaada bulunmaktadır. 

Salhane

Bozcaada’nın en popüler gece mekanlarından biri olan Salhane, Bozcaada Kalesi’nin tam karşısında yer almaktadır. Eşsiz deniz manzarası ile ilgi gören Salhane, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Salhane’nin zengin menüsünde hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri bulunmaktadır. Salhane’nin en çok tercih edilen lezzetleri arasında ise peynir tabağı, meyve tabağı ve karışık atıştırmalık tabağı yer almaktadır. Alkollü içecekler arasında ise şarap ve kokteyl çeşitleri ön plana çıkmaktadır. Salhane’de haftanın belirli günlerinde canlı müzik etkinlikleri düzenlenerek Bozcaada misafirlerinin doyasıya eğlenmeleri amaçlanmaktadır. Haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet veren Salhane’nin çalışma saatleri ise 10.00 ile 01.30 saatleri arasındadır.

İletişim: 0531 281 00 14

Adres: Cumhuriyet, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Asmalı Meyhane

Bozcaada’nın en vazgeçilmez mekanlarından biri olan Asmalı Meyhane, güler yüzlü ve ilgili hizmet anlayışı ile hizmet vermektedir. Asmalı Meyhane’de canlı müzik ve fasıl etkinlikleri ile misafirler eğlendirilmektedir. Asmalı Meyhane’nin zengin menüsünde alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleri bulunmaktadır. En çok tercih edilen alkol çeşitleri arasında şarap ve rakı yer almaktadır. Asmalı Meyhane haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. çalışma saatleri ise 08.00 ile 02.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0531 657 48 38

Adres: Cumhuriyet, Gürsel Sk. No:3, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Tenedion Winehouse

Bozcaada’nın en meşhur mekanlarından biri olan Tenedion Winehouse, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Tenedion Winehouse farklı çok sayıda şarap çeşidini menüsünde bulundurmaktadır. Sıcacık bir atmosferde keyifli anlar yaşamak isteyen kişilerin tercihi olan Tenedion Winehouse’da peynir tabağı da misafirlerin favorileri arasındadır. Ödüllü arapların denenebileceği Tenedion Winehouse, haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri 10.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0286) 697 80 55

Adres: Cumhuriyet, Atatürk Cd. No:11, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Simyon Geleneksel Meyhane

Bozcaada’nın en çok tercih edilen meyhaneleri arasında yer alan Simyon Geleneksel Meyhane, her yıl yerli ve yabancı misafirleri ağırlamaktadır. Hem ambiyansı hem de müzikleri ile misafirlerini doyasıya eğlendiren mekanda meze ve balık çeşitleri ön plana çıkmaktadır. Simyon Geleneksel Meyhane’de hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri bulunmaktadır. En çok tercih edilen alkol çeşitleri ise bira ve rakı olmaktadır. Kaliteli bir ortamda keyifli anlar geçirmek isteyen kişilerin tercihi olan Simyon Geleneksel Meyhane, pazar günü dışında haftanın diğer tüm günlerinde açıktır. Çalışma saatleri 12.00 ile 01.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0539 643 77 74

Adres: Cumhuriyet, Alsancak Sk. No:36, 17680 Bozcaada/Çanakkale 

Kasaba Bozcaada

Kasaba Bozcaada, Bozcaada’nın en popüler mekanlarından biri olarak güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkmaktadır. Hem kahvaltı hem öğlen yemeği hem de akşam yemeği alternatiflerinin menüsünde yer aldığı Kasaba Bozcaada, şarap tadımı yapmak isteyen kişiler tarafından ilgi görmektedir. Mekanın meyve tabağı ile peynir tabağı ise misafirlerin favorileri arasında bulunmaktadır. Alkollü ve alkolsüz içecek çeşitlerinin tercih edilebileceği Kasaba Bozcaada, haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 11.00 ile 01.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0532 457 65 04

Adres: Alaybey, Çınarlı Çarşı Cd. No:67, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Cabbar

Bozcaada’da hizmet vermekte olan gece mekanlarından biri olan Cabbar, güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile rağbet görmektedir. Cabbar’da misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri sunulmaktadır. Haftanın belirli günlerinde düzenlenen eğlenceler ile misafirlerin doyasıya eğlenmeleri sağlanmaktadır. Bozcaada’nın en kaliteli mekanlarından biri olan Cabbar, haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 12.00 ile 03.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0532 415 92 70

Adres: Cumhuriyet Mahallesi, Kazanlar Sokak 12/1, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Sapa

Bozcaada’nın kokteyl çeşitleri ile ön plana çıkan mekanı Sapa, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Kokteyl çeşitleri arasından misafirlerin favorileri arasında bulunanlar ise “ıtır”, “calipso”, “libido”, “arugula” ve  “reyhan-bergamot fizz” yer almaktadır. Kokteyl çeşitlerinin aynında kıtır ekmek, zeytin ve çerez tabağı da ikram edilmektedir. Bozcaada’nın en kaliteli mekanlarından biri olan Sapa, keyifli müzikleri ile misafirlerin son derece güzel bir akşam geçirmelerine olanak vermektedir. Sapa, haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 11.00 ile 01.30 saatleri arasındadır.

İletişim: (0286) 697 82 63

Adres: Cumhuriyet, Atatürk Cd. No:54, 17680 Bozcaada/Çanakkale

49 Polente

Bozcaada’nın pizza çeşitleri ile ön plana çıkan gece mekanı 49 Polente, hem yerli hem de yabancı ziyaretçilere ev sahipliği yapmaktadır. 49 Polente, Bozcaada’nın en çok tercih edilen mekanlarından biri olarak zengin menüsü ile hizmet vermektedir. 00.00’dan sonra sokak diskosuna dönüşen 49 Polente, her yaş grubundan ziyaretçiyi bünyesinde ağırlamaktadır. Kaliteli müzikleri ile tercih sebebi olan 49 Polente’de alkollü ve alkolsüz içecek alternatifleri sunulmaktadır. Misafirlerin en çok tercih ettikleri alkol çeşitleri arasında ise bira, kokteyl ve şarap çeşitleri bulunmaktadır. Kokteyl çeşitleri arasında bulunan “ateş”, misafirlerin favorisidir. 49 Polente, haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 11.00 ile 01.30 saatleri arasındadır.

İletişim: (0286) 697 86 05

Adres: Alaybey, İskele Caddesi No:41, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Kedi Bozcaada

Bozcaada’nın en kaliteli mekanları arasında yer alan Kedi Bozcaada, güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkmaktadır. Ambiyansı nedeni ile tercih edilen Kedi Bozcaada’da akşam saatlerinde piyano dinletisi sunulmaktadır. Kedi Bozcaada’da misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. Canlı müzik etkinlikleri ile misafirlerin doyasıya eğlendirildiği Kedi Bozcaada, kaliteli müzikler eşliğinde kokteyl çeşitlerini yudumlamak isteyen kişilerin tercih sebebi olmaktadır. Eşsiz manzarası ile ön plana çıkan Kedi Bozcaada, tüm yılın yorgunluğunu üzerinden atmak isteyen kişiler tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Kedi Bozcaada, haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 12.00 ile 01.00 saatleri arasındadır.

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Kazan Sokak No:20, 17680 Bozcaada/Çanakkale

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü