Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Hem doğal güzellikleri hem de birbirinden güzel plajları ile ön plana çıkan Bozcaada, Ege Bölgesi’nin en popüler tatil yerlerinden biridir. Bozcaada’da çok sayıda restoran yer almaktadır. Bozcaada restoranları genellikle balık ve meze çeşitliliği ile ön plana çıkmaktadır. Balık ve meze çeşitlerinin yanı sıra Bozcaada’da her damak tadına uygun restoran alternatifi bulunmaktadır. Her yıl hem yerli hem de yabancı turistler tarafından en çok tercih edilen Bozcaada restoranları arasında; Nevreste Bozcaada, MaviBeyaz Restaurant, Sandal Restaurant, Battı Balık Restoran, ASMA6 Restoran, Ada’m, Hikotakis, Simyon Geleneksel Meyhane ve Ela Pizza & Bistro bulunmaktadır. 

Nevreste Bozcaada

Bozcaada’nın en meşhur restoranları arasında yer alan Nevreste Bozcaada, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Nevreste Bozcaada’da misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. Balık ve meze çeşitleri ile ön plana çıkan Nevreste Bozcaada’da en çok sevilen lezzetler arasında; vişneli yaprak sarma, ot kavurma, patlıcan borani, levrek marin, kalamar dolma, ada lokumu ve ahtapot ızgara bulunmaktadır. Alkol çeşitleri arasından ise en çok tercih edilen rakı olmaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ilgi gören Nevreste Bozcaada’da kaliteli müzikler eşliğinde farklı lezzetler denemek mümkündür. Nevreste Bozcaada, haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 11.00 ile 01.30 saatleri arasındadır.

İletişim: 0530 504 37 20

Adres: Cumhuriyet, No:22, Alsancak Sk., 17680 Bozcaada/Çanakkale

MaviBeyaz Restaurant

Bozcaada’nın en meşhur restoranlarından biri olan MaviBeyaz Restaurant, balık ve meze çeşitleri ile ön plana çıkmaktadır. MaviBeyaz Restaurant’ta tüm balık çeşitleri günlük ve taze olarak servis edilmektedir. Hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçeneklerinin bulunduğu MaviBeyaz Restaurant’ın zengin menüsünde tereyağlı karides ile yoğurtlu semizotu ise oldukça beğenilmektedir. Güler yüzlü ve sıcak kanlı çalışanları ile tercih sebebi olan MaviBeyaz Restaurant, misafirlerine haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. çalışma saatleri ise 09.00 ile 02.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0286) 697 80 00

Adres: Alaybey, Yalı Cd., No:8, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Sandal Restaurant

Bozcaada’nın en kaliteli restoranları arasında yer alan Sandal Restaurant’ta kaliteli müzikler eşliğinde farklı lezzetler denemek mümkün olmaktadır. Balık ve meze çeşitleri ile ön plana çıkan Sandal Restaurant’ta misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri servis edilmektedir. Sandal Restaurant’ta balık çeşitleri günlük ve taze olarak misafirlere sunulmaktadır. Hafta sonlarında kalabalık olabilen Sandal Restaurant, hafta içi günlerde daha sakin olmaktadır. Sandal Restaurant, haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 01.30 saatleri arasındadır.

İletişim: (0286) 697 02 78

Adres: Cumhuriyet, Alsancak Sk., No:31, 17000 Bozcaada/Çanakkale

Battı Balık Restoran

Bozcaada’nın en popüler restoranları arasında yer alan Battı Balık Restoran, her yıl hem yerli hem de yabancı misafirler tarafından tercih edilmektedir. Battı Balık Restoran, balık ve meze çeşitleri ile ön plana çıkmaktadır. Balık çeşitlerinin tümü taze ve günlük olarak servis edilmektedir. Battı Balık Restoran’da en çok tercih edilen lezzetler arasında; çıtır kabak, kabak çiçeği dolması, Girit ezme ve kalamar tava bulunmaktadır. Battı Balık Restoran’da misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. Bozcaada’nın en kaliteli restoranlarından biri olan Battı Balık Restoran’da kaliteli müzikler eşliğinde, adanın hafif rüzgarı ile keyifli bir akşam geçirmek mümkün olmaktadır. Battı Balık Restoran haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 12.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0286) 697 88 81

Adres: Cumhuriyet, Alsancak Sok. No:43, 17680 Bozcaada/Çanakkale

ASMA6 Restoran

Bozcaada’nın en kaliteli restoranları arasında yer alan ASMA6 Restoran, meze çeşitliliği ile ön plana çıkmaktadır. Restoranda misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri sunulmaktadır. Misafirlerin favorileri arasında yer alan lezzetler ise; sardalya marin, balık çorbası, çıtır sübye, kabak çiçeği dolması, ahtapot ızgara ve levrek marindir. Restoranda alkol çeşitleri arasında en çok tercih edilen rakı olmaktadır. Güler yüzlü ve sıcak kanlı çalışanları ile tercih sebebi olan ASMA6 Restoran, misafirlerine haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0543 775 70 54

Adres: Alaybey, Yalı Cd. No:6, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Ada’m

Bozcaada’nın en popüler restoranlarından biri olan Ada’m, hem yerli hem de yabanci misafirler tarafından her yıl ilgi görmektedir. Restoranda hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. Restoranda misafirlere ara sıcak, başlangıç, ana yemek ve tatlı çeşitleri servis edilmektedir. Ada’m Restoran’da misafirlerin favorileri arasında ise levrek marin, kabak çiçeği dolması ile balık tantuni bulunmaktadır. Haftanın tüm günlerinde açık olan Ada’m Restoran’ın çalışma saatleri 12.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0286) 697 84 04

Adres: Cumhuriyet, Alsancak Sk. No:42, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Hikotakis

Bozcaada’nın balık ve meze çeşitleri ile ön plana çıkan restoranı olan Hikotakis hem ambiyansı hem de meşhur lezzetleri ile her yıl yerli ve yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Misafirlerin favorileri arasında yer alan lezzetler ise; lakerda, tereyağında karides, ada lokumu, kabak çiçeği dolması, ahtapot ızgara ve Girit ezmedir. Hikotakis’te misafirlere alkollü ve alkolsüz içecek alternatifleri sunulmaktadır. Rakı balık keyfi için Bozcaada’nın en güzel tercihlerinden biri olan Hikotakis, haftanın tüm günlerinde 24 saat boyunca hizmet vermektedir. 

İletişim: 0545 544 31 39

Adres: Cumhuriyet, İstiklal Sk. No:40, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Simyon Geleneksel Meyhane

Önceki dönemlerde Rum bakkalı olarak faaliyet halinde olan mekan, zaman içerisinde restoran olarak hizmet vermeye başlamıştır. Bozcaada’nın en güzel restoranları arasında yer alan Simyon Geleneksel Meyhane’de misafirlere alkollü ve alkolsüz içecek alternatifleri sunulmaktadır. Balık ve meze çeşitleri ile ön plana çıkan Simyon Geleneksel Meyhane’de en çok tercih edilen lezzetler arasında; Girit ezme, ızgara ahtapot, tereyağlı karides ve kabak çiçeği dolması bulunmaktadır. Kaliteli müzikleri ile misafirleri doyasıya eğlendiren Simyon Geleneksel Meyhane, misafirlerine pazar günü dışında haftanın diğer tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri 12.00 ile 01.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0539 643 77 74

Adres: Cumhuriyet, Alsancak Sk. No:36, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Ela Pizza & Bistro

Bozcaada'nın pizza çeşitleri ile ön plana çıkan restoranı Ela Pizza & Bistro, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turisti ağırlamaktadır. Ela Pizza & Bistro’nun en çok tercih edilen pizza çeşitleri arasında margarita pizza ve karışık pizza bulunmaktadır. Son derece doyurucu olan pizzaları ile tercih sebebi olan Ela Pizza & Bistro, misafirlerin kendilerini İtalyan pizzacısında hissetmelerini sağlamaktadır.  Ela Pizza & Bistro, haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri 12.00 ile 23.00 saatleri arasındadır. 

İletişim: (0286) 697 86 71

Adres: Cumhuriyet, Çınar Çarşı Cad, 17680 Bozcaada/Çanakkale

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü