Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Ege Bölgesi’nin en güzel adalarından biri olan Bozcaada, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turist tarafından tercih edilmektedir. Yaz aylarında oldukça rağbet gören Bozcaada’nın nüfusu kış aylarında azalmaktadır. Bozcaada kahvaltı fırsatları açısından çok sayıda kaliteli mekana sahiptir. Bozcaada en iyi kahvaltı mekanlarını bünyesinde bulundurması ile tercih sebebi olmaktadır. Bozcaada açık büfe kahvaltı alternatifleri açısından oldukça zengindir.

Bozcaada’ya günübirlik veya konaklamalı olarak tatil planı yapan kişiler ise “Bozcaada’da kahvaltı nerede yapılır?” sorusuna yanıt aramaktadırlar. En meşhur Bozcaada kahvaltı yerleri arasında; Lalezar Kahvaltı Salonu, Eski Kahve, Çınaraltı Cafe, İda Restaurant, Ananas Bozcaada, Kasaba Bozcaada, Madam Eleni Bağ Evi & Kahvaltı ve Delos Cafe bulunmaktadır. Bozcaada kahvaltı fiyatları ve kahvaltı tavsiyeleri ile ilgili daha ayrıntılı bilgiye kahvaltı mekanlarının iletişim numaralarından ulaşılabilmektedir. 

Lalezar Kahvaltı Salonu

Bozcaada’nın en güzel kahvaltı mekanlarından biri olan Lalezar Kahvaltı Salonu, keyifli bir kahvaltı ile güne başlama olanağı vermektedir. Son derece zengin ürünler ile oluşturulan serpme kahvaltı seçeneğinde ön plana çıkan lezzetler arasında; peynir çeşitleri, reçel çeşitleri, zeytin çeşitleri, bal, tereyağı ve pişi bulunmaktadır. Reçellerin tümü ev yapımı olduğu için misafirler tarafından son derece beğenilmektedir. Güler yüzlü ve ilgili işletme sahipleri ile ön plana çıkan Lalezar Kahvaltı Salonu, misafirlerine haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 07.00 ile 18.00 saatleri arasındadır. 

İletişim: 0542 796 27 00

Adres: Cumhuriyet, No:5, İstiklal Sk., 17680 Bozcaada/Çanakkale

Eski Kahve

Bozcaada’nın en meşhur kahvaltı yerlerinden biri olan Eski Kahve, misafirlerine hem kahvaltı hem öğlen yemeği hem de akşam yemeği alternatifleri sunmaktadır. Eski Kahve’nin serpme kahvaltı seçeneğinde yer alan lezzetler arasında ise; peynir çeşitleri, zeytin çeşitleri, reçel çeşitleri, bal, tereyağı, kahvaltılık so, söğüş tabağı ve sigara böreği bulunmaktadır. Güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışı ile Bozcaada’da hizmet veren Eski Kahve’nin kahveleri de misafirler tarafından oldukça beğenilmektedir. Eski Kahve misafirlerine haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri 08.00 ile 01.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0286) 697 04 36

Adres: Cumhuriyet Meydanı, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Çınaraltı Cafe

Bozcaada’nın en keyifli kahvaltı yerlerinden biri olan Çınaraltı Cafe’de asırlık çınar ağaçlarının altında keyifli bir kahvaltı keyfi ile güne başlanabilmektedir. Çınaraltı Cafe’de son derece çeşitli kahvaltı seçenekleri bulunmaktadır. Tost çeşitleri, gözleme çeşitleri, omlet çeşitleri ve menemen çeşitlerinin misafirler tarafından oldukça beğenildiği mekanda ada tostu en çok tercih edilen seçenekler arasında bulunmaktadır. Çınaraltı Cafe’nin serpme kahvaltı seçeneğinde ise; yumurta, peynir çeşitleri, zeytin çeşitleri, bal, tereyağı, kahvaltılık sos, reçel çeşitleri ile söğüş tabağı bulunmaktadır. Çınaraltı Cafe haftanın tüm günlerinde hizmet vermekle birlikte çalışma saatleri 07.00 ile 01.30 saatleri arasındadır.

İletişim: 0535 893 55 95

Adres: Alaybey, Çınar Çarşı Caddesi, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Ananas Bozcaada

Bozcaada’nın en kaliteli kahvaltı mekanlarından biri olan Ananas Bozcaada, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Ananas Bozcaada’da menemen ve omlet çeşitleri misafirler tarafından oldukça beğenilmektedir. Mekanın serpme kahvaltı alternatifinde ise peynir çeşitleri, sigara böreği, zeytin çeşitleri, reçel çeşitleri, söğüş tabağı, meyve tabağı, kahvaltılık sos, bal, tereyağı, simit ve yumurta yer almaktadır. Hem ambiyansı hem de ev yapımı lezzetleri ile tercih sebebi olan Ananas Bozcaada, misafirlerine haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 08.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0533 091 45 17

Adres: Alaybey Mahallesi, Kurtuluş Caddesi, 2/G Bozcaada/Çanakkale

İda Restaurant

Bozcaada’nın en vazgeçilmez kahvaltı mekanları arasında yer alan İda Restaurant, misafirlerine hem kahvaltı hem öğlen yemeği hem de akşam yemeği alternatifleri sunmaktadır. Mekanın serpme kahvaltı seçeneği ise misafirler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. İda Restaurant’ın serpme kahvaltı alternatifinde yer alan ürünler; peynir çeşitleri, kahvaltılık sos, zeytin çeşitleri, bal, tereyağı, reçel çeşitleri, sigara böreği, patates kızartması, söğüş tabağı ve yumurtadır. Misafirlerini yemyeşil bahçesinde ağırlayan İda Restaurant, haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri 09.00 ile 23.00 saatleri arasındadır. 

İletişim: (0286) 697 01 99

Adres: Cumhuriyet Caddesi, No:116, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Kasaba Bozcaada

Keyifli bir ortamda farklı lezzetler denemek isteyen kişilerin tercih ettikleri Kasaba Bozcaada, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turisti ağırlamaktadır. Kasaba Bozcaada misafirlerine hem kahvaltı hem öğlen yemeği hem de akşam yemeği seçenekleri sunmaktadır. Menemen ve omlet çeşitleri Bozcaada misafirleri tarafından oldukça beğenilmektedir. Kasaba Bozcaada’nın serpme kahvaltısında reçel çeşitleri ve peynir çeşitleri ön plana çıkmaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile tercih sebebi olan Kasaba Bozcaada, misafirlerine haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 11.00 ile 01.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0532 457 65 04

Adres: Alaybey, Çınarlı Çarşı Cd., No:67, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Madam Eleni Bağ Evi & Kahvaltı

Misafirlerini yemyeşil ve huzurlu bahçesinde ağırlayan Madam Eleni Bağ Evi & Kahvaltı, huzurlu bir kahvaltı ile güne başlamayı sağlamaktadır. Güler yüzlü ve sıcak kanlı çalışanları ile ön plana çıkan Madam Eleni Bağ Evi & Kahvaltı’da en çok tercih edilen kahvaltı alternatifi serpme kahvaltı olmaktadır. Mekanda misafirlere servis edilen tüm reçel çeşitleri ev yapımıdır. Kaliteli müzikleri ile keyifli kahvaltıların yapılabileceği Madam Eleni Bağ Evi & Kahvaltı, haftanın tüm günlerinde açıktır. 

İletişim: 0505 766 59 95

Adres: Alaybey, Kocamış Deresi Mevkii, No:10, 17000 Bozcaada/Çanakkale

Delos Cafe

Delos Cafe, Bozcaada’nın en kaliteli kahvaltı mekanlarından biri olarak yerli ve yabancı çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapmaktadır. Delos Cafe’nin serpme kahvaltı seçeneği Bozcaada misafirleri tarafından oldukça beğenilmektedir. Delos Cafe’nin serpme kahvaltı seçeneğinde yer alan lezzetler; peynir çeşitleri, reçel çeşitleri, reçel çeşitleri, patates kızartması, yumurta, tereyağı, bal, söğüş tabağı ve kahvaltılık sostur. Delos Cafe misafirlerine haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 22.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0541 573 72 46

Adres: Alaybey, Murat Bey Sk., No:17680 Bozcaada/Çanakkale

Şehir Restaurant

Bozcaada’nın en güzel kahvaltı mekanları arasında yer alan Şehir Restaurant, misafirlerine oldukça farklı lezzetler sunmaktadır. Şehir Restaurant’ta en çok tercih edilen kahvaltı seçeneği ise serpme kahvaltı olmaktadır. Mekanın serpme kahvaltı seçeneğinde yer alan lezzetler; yumurta, zeytin çeşitleri, peynir çeşitleri, söğüş tabağı, reçel çeşitleri, bal, kahvaltılık sos ve tereyağı bulunmaktadır. Kaliteli ortamı ve hoş ambiyansı ile tercih sebebi olan Şehir Bozcaada’da eşsiz bir kahvaltı deneyimi yaşanabilmektedir. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkan Şehir Restaurant, haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 01.30 saatleri arasındadır.

İletişim: (0286) 697 80 17

Adres: Alaybey, Kurtuluş Cd., 17100 Bozcaada/Çanakkale

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü