Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Büyükada, Prens Adaları olarak adlandırılan, İstanbul açıklarında yer alan adaların en büyüğüdür. Gerek plajları gerek doğal güzellikleri gerekse gece hayatı ile meşhur olan Büyükada, özellikle hafta sonlarında İstanbulluların uğrak yerlerinden biri haline gelmektedir. Büyükada gece hayatı, misafirlerine dingin ve keyifli saatler sunmaktadır. Büyükada mekanlarında ise misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır.

Büyükada’da restoran/bar ve meyhane konseptinde hizmet veren çok sayıda mekan bulunmaktadır. Bu sayede Büyükada misafirleri hem eşsiz lezzetler deneyebilmekte hem de canlı müziğin tadını çıkarabilmektedirler. Büyükada’nın en meşhur mekanları arasında Tarzz Bar Büyükada, Secret Garden Restaurant Büyükada, Mango Sokak Meyhanesi, Pepe Restaurant Bar, Madam Sofia Cafe & Bar, Akasya Restaurant Bar, Prinkipo Meyhanesi Fıstık Ahmet ve Fıçı bulunmaktadır. 

Tarzz bar Büyükada

Büyükada’nın en popüler eğlence mekanlarından biri olan Tarzz Bar Büyükada, misafirlerini doyasıya eğlendirmeyi amaçlamaktadır. Tarzz Bar Büyükada’nın zengin menüsünde hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri yer almaktadır. Bunun yanı sıra lezzetli atıştırma tabakları ve patates kızartması da Büyükada misafirlerinin favorileri arasında bulunmaktadır. Mekanda haftanın belirli günlerinde canlı müzik performansları düzenlenmektedir. Canlı müzik performanslarının yanı sıra dj performansları ile de ön plana çıkan Tarzz Bar Büyükada’da en çok tercih edilen içecekler ise bira çeşitleri ile kokteyl çeşitleri olmaktadır. Büyükada’da eğlencenin en başta gelen adreslerinden biri olan Tarzz Bar Büyükada, pazartesi günleri dışında haftanın diğer tüm günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 04.00 saatleri arasındadır.

Adres: Büyükada - maden, Çiçekli Yalı Sk. 2C, 34970 Adalar/İstanbul

İletişim: (0216) 382 36 28

Secret Garden Restaurant Büyükada

Büyükada’nın en nezih mekanlarından biri olan Secret Garden Restaurant Büyükada, güler yüzlü ve ilgili hizmet anlayışı ile hizmet vermektedir. Hem kahvaltı hem öğlen yemeği hem de akşam yemeği için tercih edilebilen Secret Garden Restaurant Büyükada, özel günler için de tercih sebebi olmaktadır. Mekanda misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. En fazla tercih edilen alkol çeşitleri ise şarap çeşitleri ve rakı olmaktadır. Secret Garden Restaurant Büyükada, haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Mekanın çalışma saatleri 08.00 ile 01.00 saatleri arasındadır. 

Adres: Büyükada - maden, Çiçekli Yalı Sk. No:24, 34970 Adalar/İstanbul

İletişim: 0542 382 14 44

Mango Sokak Meyhanesi

Kaliteli müzikleri ile ön plana çıkan, Büyükada’nın en güzel eğlence mekanlarından biri olan Mango Sokak Meyhanesi, misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri sunmaktadır. Mango Sokak Meyhanesi, Yunan restoranı konseptinde hizmet vermektedir. Özel günler için oldukça tercih edilen mekan, özellikle hafta sonlarında oldukça kalabalık olmaktadır. Misafirlerine eşsiz lezzetler eşliğinde keyifli anlar yaşatan mango Sokak Meyhanesi’nde en çok tercih edilen alkol çeşitleri arasında rakı bulunmaktadır. Haftanın tüm günleri açık olan Mango Sokak Meyhanesi’nin çalışma saatleri 12.00 ile 04.00 saatleri arasındadır. 

Adres: Büyükada - maden Mahallesi, Şehit Recep Koç Caddesi Eğri Sokak No:2, 34970 Adalar/İstanbul

İletişim: 0553 803 87 22

Pepe Restaurant Bar

Büyükada’nın en nezih barları arasında bulunan Pepe Restaurant Bar, güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkmaktadır. Pepe Restaurant Bar’ın son derece zengin menüsünde çok sayıda lezzet yer almaktadır. Öğlen ve akşam yemekleri için de oldukça tercih edilen mekanda hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri yer almaktadır. Pepe Restaurant Bar yalnızca perşembe günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 04.45 ile 18.00 saatleri arasındadır.

Adres: Büyükada - maden, Şht. Recep Koç Cd., 34970 Adalar/İstanbul

İletişim: (0216) 382 72 94

Madam Sofia Cafe & Bar

Büyükada’nın en meşhur mekanlarından biri olan Madam Sofia Cafe Bar, kaliteli öğlen ve akşam yemeklerinin adresidir. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkan mekanın geniş menüsünde pizza çeşitleri, patates kızartması, hamburger çeşitleri, makarna çeşitleri ile atıştırmalık lezzetler Büyükada misafirlerinin favorileri arasında bulunmaktadır. Madam Sofia Cafe & Bar, Büyükada’da bar konseptinde hizmet veren sayılı mekanlarından biri olması sebebi ile özellikle hafta sonlarında oldukça rağbet görmektedir. Mekanda hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. En çok tercih edilen alkol çeşitleri ise şarap çeşitleri ile bira olmaktadır. Madam Sofia Cafe & Bar, haftanın tüm günleri Büyükada misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

Adres: Büyükada - nizam, Yirmiüç Nisan Cd. No:2, 34970 Adalar/İstanbul

Akasya Restaurant Bar

Büyükada’nın en nezih mekanlarından biri olan Akasya Restaurant Bar, güler yüzlü ve sıcak kanlı çalışanları ile tercih sebebi olmaktadır. İtalyan mutfağı konseptinde hizmet veren mekanda misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri servis edilmektedir. Pizza ve makarna çeşitleri ile ön plana çıkan Akasya Restaurant Bar’ın atıştırmalık tabakları da Büyükada misafirlerinin favorileri arasında bulunmaktadır. Ambiyansı nedeni ile de oldukça tercih edilen mekanda en çok tüketilen alkol çeşitleri şarap ve bira olmaktadır. Akasya Restaurant Bar, haftanın tüm günleri misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

Adres: 23 Nisan Cad, 49 No:49, 34760 Asya

İletişim: (0216) 382 10 50

Prinkipo Meyhanesi Fıstık Ahmet

Büyükada’nın mezeleri ile meşhur olan mekanı Prinkipo Meyhanesi Fıstık Ahmet, balık çeşitleri ile ön plana çıkmaktadır. Mekan misafirlerine lezzetli meze, balık, tatlı ve meyve çeşitleri sunmaktadır. Prinkipo Meyhanesi Fıstık Ahmet’te misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri sunulmaktadır. Mekanda en çok tercih edilen alkollü içecek ise rakı olmaktadır. Büyükada’da huzurlu bir ortamda lezzetli mezeler eşliğinde rakı balık keyfi yapmak için favori adres olan Prinkipo Meyhanesi Fıstık Ahmet, misafirlerine canlı müzik keyfi de sunmaktadır. Mekanın rahatlığından dolayı çocuklu aileler tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir. Prinkipo Meyhanesi Fıstık Ahmet, misafirlerine haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 02.00 saatleri arasındadır.

Adres: Büyükada - maden, Maden, Gülistan Cd. No:11, 34970 Adalar/İstanbul

İletişim: (0216) 382 35 91

Fıçı

Kaliteli hizmet anlayışı ile misafirlerini ağırlayan, Büyükada’nın en meşhur mekanlarından biri olan Fıçı, son derece geniş yiyecek ve içecek menüsü ile ön plana çıkmaktadır. Misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunan mekanın en çok tercih edilenleri arasında ise bira çeşitleri ile votka çeşitleri bulunmaktadır. Fıçı, Büyükada misafirleri tarafından hem kahvaltı hem öğlen yemeği hem de akşam yemeği için tercih edilebilmektedir. Patates cipsinin ve lezzetli atıştırmalıklarının Büyükada misafirlerinin favorileri arasında bulunduğu mekanda, kahvaltılık ürünler de el yapımıdır. Huzurlu ve rahat bir ortamda keyifli akşamlar için tercih edilebilecek Fıçı, haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 22.00 saatleri arasındadır. 

Adres: Büyükada - nizam, Güldalı Sk. No:8, 34970 Adalar/İstanbul

İletişim: (0216) 382 35 35

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü