Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Dünyaca ünlü Prens Adaları’nın en büyük adası olan Büyükada hem plajları hem de koyları ile her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Büyükada, en güzel koyları bünyesinde bulundurması ile özellikle hafta sonlarında İstanbulluların ilgisini görmektedir. Büyükada ziyaretçileri, Büyükada koylar haritası üzerinden kendilerine en yakın koyları bulabilmekte ve denizin ve güneşin tadını çıkarabilmektedirler. Büyükada’da denize girilecek sakin yerler arasında; Prenses Koyu, Halik Koyu, Aya Nikola Koyu, Eskibağ Koyu, Blue Beach Büyükada, Yada Beach Club ve Çamakya Koyu bulunmaktadır. Huzur ve sakinlik arayışı olan kişilerin gönül rahatlığı ile tercih edebilecekleri Büyükada koylarında yeşil ve mavinin eşsiz manzaralarına şahitlik edilebilmekte ve huzurlu bir gün geçirilebilmektedir. 

Prenses Koyu

Büyükada’nın en sevilen koylarından biri olan Prenses Koyu, tertemiz ve berrak bir denize sahiptir. Yemyeşil ağaçlar tarafından çevrelenen masmavi deniz ile Büyükada misafirleri tarafından oldukça beğenilmektedir. Prenses Koyu içerisinde yer alan tesiste şezlong, ve şemsiye gibi hizmetler alınabilmektedir. Duş, tuvalet ve soyunma kabini mevcuttur. Büyükada misafirleri, Büyükada’ya özgü farklı lezzetleri tadabilmekte ve deniz ile güneşin tadını çıkarabilmektedirler. Prenses Koyu’nun denizi genel olarak sığdır. Bu nedenle çocuklu aileler için de son derece uygundur. Eşsiz güzellikteki Prenses Koyu, Büyükada ziyaretçilerinin mutlaka görmeleri gereken koylar arasında yer almaktadır.

Adres: Kamelya Sokak No:14 Büyükada, 34970 Adalar/İstanbul

Halik Koyu

Büyükada’nın en güzel koylarından biri olan Halik Koyu, sessizlikten hoşlanan kişilerin tercih edebilecekleri koylardan biridir. Halik Koyu’nun denizi tertemiz ve turkuaz renginde olduğu için hafta sonlarında bir miktar kalabalık olabilmektedir. Halik Koyu içerisinde duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetler mevcuttur. Büyükada ziyaretçileri, Halik Koyu içerisinde yer alan işletmeden yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını karşılayabilmektedirler. Şezlong ve şemsiye gibi hizmetlerin de yer aldığı Halik Koyu’nun plajı genel olarak kumluk yapıdadır. Denizi ise sığdır. Bu nedenle çocuklu aileler ve yüzmeyi yeni öğrenen kişiler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. 

Adres: Büyükada - nizam, 34970 Adalar/İstanbul

Aya Nikola Koyu

İstanbul ilinin Adalar ilçesi sınırları içerisinde yer alan Aya Nikola Koyu, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Masmavi, tertemiz ve berrak denizi ile özellikle çocuklu aileler tarafından tercih edilmektedir. İstanbul’a son derece yakın konumda yer alması sebebi ile özellikle hafta sonlarında rağbet görmektedir. Bu nedenle sakinlikten hoşlanan kişiler hafta içi günlerde Aya Nikola Koyu’nu tercih edebilirler. Aya Nikola Koyu genel olarak ince yapılı kumdan oluşmaktadır. Sığ bir denizi olması nedeni ile özellikle çocuklu aileler ve yüzmeyi yeni öğrenen kişiler tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilmektedir. Büyükada ziyaretçileri, Aya Nikola Koyu içerisinde yer alan tesisten şezlong ve şemsiye kiralayabilmektedirler. Tesis içerisinde duş, soyunma kabin, ve tuvalet gibi hizmetler de yer almaktadır. Ayrıca Aya Nikola Koyu içerisinde yer alan işletmelerden yiyecek ve içecek ihtiyaçları da karşılanabilmektedir. Koy içerisinde cankurtaran hizmeti de bulunmaktadır. Aya Nikola Koyu’na girişlerde ziyaretçilerden ücret alınmaktadır. 

Adres: Yılmaz Türk Cd. No:147 Adalar/İstanbul

Eskibağ Koyu

Büyükada’nın en meşhur koylarından biri olan Eskibağ Koyu, sessizlik ve huzur arayışı olan ziyaretçilerin tercih edebilecekleri koylar arasında yer almaktadır. Eskibağ Koyu’na motor ile gelmek isteyen ziyaretçiler yaklaşık olarak 25 dakikalık bir yolculuk yapmak durumunda kalmaktadırlar. Eskibağ Koyu’nun denizi tertemiz ve berrak olduğu için özellikle hafta sonlarında İstanbullular tarafından tercih edilmektedir. Eskibağ Koyu içerisinde Büyükada’ya özgü meşhur lezzeterin denenebileceği restoranlar da yer almaktadır. Eskibağ Koyu, hafta içi günlerde son derece sakin olmaktadır. Huzurlu ve sakin bir ortamda keyifle yüzmek ve doyasıya güneşlenmek isteyen misafirlerin tercih edebileceği Eskibağ Koyu, eşsiz manzaralara şahitlik etmesi bakımından da adeta bir cenneti anımsatmaktadır. Eskibağ Koyu içerisinde Büyükada ziyaretçilerinin şezlong ve şemsiye kiralayabilecekleri tesisler yer almaktadır. Ayrıca Büyükada misafirlerinin faydalanabilecekleri duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetler de bulunmaktadır. 

Adres: Adalar/İstanbul

Blue Beach Büyükada

Büyükada’nın en güzel ve en nezih yerlerinden biri olan Blue Beach Büyükada, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Blue Beach Büyükada’ya girişlerde ziyaretçilerden ücret talep edilmektedir. Büyükada’nın en nezih ve kaliteli denize girilecek yerlerinden biri olan Blue Beach Büyükada’da Büyükada misafirlerine şezlong ve şemsiye kiralama hizmeti verilmektedir. Duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetler mevcuttur. Ayrıca Büyükada misafirleri, Blue Beach Büyükada’nın son derece zengin menüsünde bulunan değişik lezzetleri de deneme olanağına sahiptirler. Çocuklu aileler ve yüzmeyi yeni öğrenen kişiler için de son derece uygun olan Blue Beach Büyükada’da cankurtaran hizmeti de yer almaktadır. Hamak ve salıncaklar ile renklendirilen Blue Beach Büyükada, hoş ambiyansı ve rahat ortamı ile tercih sebebi olmaktadır. Blue Beach Büyükada’nın plaj kısmı ise kumluk yapıdan oluşmaktadır. Büyükada’nın en nezih yerlerinden biri olan Blue Beach Büyükada, denizin ve güneşin tadını çıkarmak isteyen Büyükada ziyaretçilerinin vazgeçilmez yerleri arasında bulunmaktadır. Yeşilin ve mavinin tonlarının izlenebileceği Blue Beach Büyükada’da happy hour saatlerinde doyasıya eğlenmek de mümkündür. Alkollü ve alkolsüz içecek seçeneklerinin yer aldığı Blue Beach Büyükada, haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 19.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0531 336 07 65

Adres: Büyükada - nizam, Albayrak Sk., 34970 Adalar/İstanbul

Yada Beach Club

Büyükada’nın en güzel denizlerinden birine sahip olan Yada Beach Club, yaz aylarında büyük ilgi görmektedir. Her yıl hem yerli hem de yabancı turistlerin tercih ettikleri Yada Beach Club, tertemiz ve berrak denizi ile ön plana çıkmaktadır. Beach club konseptinde hizmet veren mekanda şezlong, şemsiye ve minder gibi hizmetler bulunmaktadır. Ayrıca duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetler de yer almaktadır. Büyükada misafirleri Yada Beach Club’ta denizin ve güneşin tadını çıkarabilmekte, Büyükada’ya özgü muhteşem lezzetleri deneme imkanı bulabilmektedirler. Yada Beach Club haftanın tüm günleri hizmet vermektedir.

Adres: Büyükada - nizam, Nizam Mahallesi, Viranbağ Koyu, Büyük Tur Yolu, Büyükada, 34970 Adalar/İstanbul

Çamakya Koyu

Büyükada’ya yakın en güzel koylardan biri de Çamakya Koyu olmaktadır. Sessizlik ve huzur arayışı olan kişilerin tercih edebilecekleri bu güzel koy, özellikle yaz mevsimlerinde ilgi görmektedir. Çamakya Koyu içerisinde Büyükada misafirlerinin şezlong ve şemsiye kiralayabilecekleri özel tesis bulunmaktadır. Ayrıca Büyükada misafirleri istedikleri takdirde bu özel tesisten yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını temin edebilmektedirler. Tesiste Büyükada’nın meşhur lezzetleri denenebilmekte ve keyifli bir gün geçirilebilmektedir. Çamakya Koyu’nun denizi tertemiz ve berrak olduğu için özellikle hafta sonlarında oldukça tercih edilmektedir. Sessizlik ve sakinlikten hoşlanan kişiler, Çamakya Koyu’nu hafta içi günlerde tercih edebilirler. Çamakya Koyu, çocuklu aileler tarafından da büyük ilgi görmektedir. Büyükada’ya yakın en güzel ve en nezih koylardan biri olan Çamakya Koyu, Büyükada ziyaretçilerinin mutlaka görmeleri gereken eşsiz güzellikte bir koydur. 

Adres: Adalar/İstanbul

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü