Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Tarihi köşkleri, ahşap konakları, rengarenk çiçekli sokakları ile her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turist ağırlayan Büyükada, doğal ve tarihi güzellikleri ile de ön plana çıkmaktadır. Özellikle son yıllarda Büyükada’da açılmış çok sayıda restoran bulunmaktadır.  Adaya ait birçok lezzetin de denenebileceği Büyükada’da balık çeşitleri ve meze çeşitleri oldukça beğenilmektedir. Büyükada restoranlarında farklı birçok lezzet denenebilmekte ve keyifli bir gün geçirilebilmektedir.

Deniz kıyısında bulunan Büyükada restoranlarında canlı müzik eşliğinde değişik lezzetler denemek ise Büyükada vazgeçilmezleri arasında bulunmaktadır. En meşhur Büyükada restoranları arasında; Secret Garden Restaurant Büyükada, Milto Restaurant, Balıkçı Süleyman, Lunapark Restaurant, Liman Restaurant Cafe, Milano Restaurant Büyükada, Loc’ada Büyükada ve Mimoza Restaurant yer almaktadır. 

Secret Garden Restaurant Büyükada

Büyükada’nın en nezih restoranları arasında yer alan Secret Garden Restaurant Büyükada, son derece geniş menüsü ile misafirlerine hizmet vermektedir. Secret Garden Restaurant Büyükada’da misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. Restoranda başlangıç, ara sıcak, ana yemek ve tatlı çeşitleri oldukça zengindir. Büyükada misafirlerinin favorileri arasında bulunan lezzetler ise levrek ızgara, çipura ızgara ile meze çeşitleri olmaktadır. İç ve dış ortamının güzelliğinden dolayı da tercih edilen mekan her yıl hem yerli hem de yabancı turistler tarafından tercih edilmektedir. Haftanın belirli günlerinde canlı müzik etkinlikleri düzenleyen restoranda, kaliteli müzikler eşliğinde keyifli lezzetler denemek mümkündür. Büyükada’nın en güzel restoranlarından biri olan Secret Garden Restaurant Büyükada, haftanın tüm günleri misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 08.00 ile 01.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0542 382 14 44

Adres: Büyükada - maden, Çiçekli Yalı Sk. No:24, 34970 Adalar/İstanbul

Milto Restaurant

Büyükada’da rakı balık denildiğinde akla gelen ilk restoranlardan biri olan Milto Restaurant, güler yüzlü hizmet anlayışı ile hizmet vermektedir. Balık çeşitleri ve meze çeşitleri ile ön plana çıkan restoranda tüm balık çeşitleri günlük ve taze olarak sunulmaktadır. Restoranda hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri bulunmaktadır. Büyükada misafirlerinin favorileri arasında ise karides güveç ile kalamar tava bulunmaktadır. Deniz kıyısında yer alan Milto Restaurant, Büyükada’da keyifli bir akşam geçirmek isteyen kişilerin vazgeçilmez adreslerinden biri olmaktadır. Milto Restaurant haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleri 12.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 382 53 12

Adres: Büyükada - nizam, Gülistan Cd. No:16, 81330 Adalar/İstanbul

Balıkçı Süleyman

Büyükada’da güler yüzlü ve ilgili hizmet anlayışı ile hizmet veren Balıkçı Süleyman, zengin menüsü ile ön plana çıkmaktadır. Özellikle balık çeşitleri ile ön plana çıkan restoranda, meze çeşitleri de hem yerli hem de yabancı misafirler tarafından oldukça beğenilmektedir. Balıkçı Süleyman’da misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. Balıkçı Süleyman’da balık çeşitlerinin yanı sıra midye tava, kalamar tava, karides güveç ve ahtapot gibi deniz mahsülleri de misafirlerin favorileri arasında bulunmaktadır. Büyükada’ya yolu düşen kişilerin mutlaka uğradıkları restoranlardan biri olan Balıkçı Süleyman’da deniz levreği yemek ise Büyükada vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Balıkçı Süleyman haftanın tüm günleri 24 saat hizmet vermektedir.

İletişim: (0216) 382 46 31

Adres: Büyükada - maden Mahallesi, Şht, Recep Koç Cd. 30/A, 34970 Adalar/İstanbul

Lunapark Restaurant

Büyükada’nın en kaliteli ve nezih restoranları arasında yer alan Lunapark Restaurant, son derece geniş menüsü ile ön plana çıkmaktadır. Hem kahvaltı hem öğlen yemeği hem de akşam yemeği için tercih edilebilen Lunapark Restaurant’ta ön plana çıkan lezzetler arasında şiş tavuk, ızgara köfte ve levrek ızgara bulunmaktadır. Manzarası nedeni ile de tercih sebebi olan Lunapark Restaurant, her yıl hem yerli hem de yabancı misafirlere ev sahipliği yapmaktadır. Büyükada’da kaliteli bir ortamda yemek yemek isteyen kişilerin tercih ettiği restoran, haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleri 09.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 382 72 37

Adres: Nizam Mahallesi, Birlik Meydanı No1 Büyükada, 34970 Adalar/İstanbul

Liman Restaurant Cafe

Hem ambiyansı hem de lezzetli yemekleri ile Büyükada’nın en meşhur restoranlarından biri olan Liman Restaurant Cafe, güler yüzlü ve ilgili çalışma anlayışı ile hizmet vermektedir. Ara sıcak çeşitlerinin ve meze çeşitlerinin Büyükada misafirlerinin favorileri arasında bulunduğu Liman Restaurant Cafe’de haftanın belirli günlerinde canlı müzik etkinlikleri de düzenlenmektedir. İç ve dış ambiyans ve sıcak kanlı çalışanları ile ön plana çıkmaktadır. Liman Restaurant Cafe haftanın tüm günleri misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 10.00 ile 01.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 382 22 82

Adres: Nizam Mahallesi, Gülistan Caddesi, Liman Çk No:7/A, 34970 Adalar/İstanbul

Milano Restaurant Büyükada

Büyükada’nın en meşhur restoranları arasında yer alan Milano Restaurant Büyükada, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Restoranda Büyükada misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri sunulmaktadır. Son derece zengin menüsü ile hizmet veren Milano Restaurant Büyükada, salat çeşitleri, midye tava, kalamar tava, balık çeşitleri, meze çeşitleri ve helvası ile ön plana çıkmaktadır. Sahil kenarında bulunması nedeni ile eşsiz deniz manzarasına sahip olan Milano Restaurant Büyükada, muhteşem manzara eşliğinde lezzetli ürünler denemek isteyen kişilerin favori adresleri arasında yer almaktadır. Milano Restaurant Büyükada haftanın tüm günlerinde 24 saat boyunca misafirlerine hizmet vermektedir.

İletişim: (0216) 382 63 52

Adres: Nizam Mh. Gülistan Cd. No:89, 34970 Adalar/İstanbul

Loc’ada Büyükada

Büyükada’nın en kaliteli restoranlarından biri olan Loc’ada Büyükada, misafirlerine hem kahvaltı hem öğlen yemeği hem de akşam yemeği alternatifleri sunmaktadır. Eşsiz ambiyansı nedeni ile de hem yerli hem de yabancı misafirler tarafından sıklıkla tercih edilen restoranın öne çıkan lezzetleri arasında ızgara çeşitleri bulunmaktadır. Hem iç hem de dış ambiyansı nedeni ile tercih sebebi olan Loc’ada Büyükada, çocuklu aileler tarafından da tercih edilmektedir. Büyükada’da kaliteli ve nezih bir ortamda kaliteli lezzetler denemek isteyen kişilerin tercihi olan Loc’ada Büyükada haftanın tüm günleri misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 10.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0531 525 12 32

Adres: Büyükada - maden, Yılmaz Türk Cd. No:175, 34970 Adalar/İstanbul

Mimoza Restaurant

Büyükada sahilinde hizmet veren Mimoza Restaurant, olağanüstü deniz manzarası ile misafirlerine hizmet vermektedir. Hem alkollü hem de alkolsüz içeceklerin servis edildiği restoranda ön plana çıkan lezzetler arasında ızgara köfte, ızgara balık çeşitleri, meze çeşitleri, salata çeşitleri, kalamar tava ve karides güveç bulunmaktadır. Mimoza Restaurant, kaliteli ortamı ile çocuklu aileler tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir. Huzurlu bir ortamda kaliteli yemekler denemek isteyen kişilerin adresi olan Mimoza Restaurant, haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 382 28 75

Adres: Büyükada - nizam, Güldalı Sk. No:3, 34970 Adalar/İstanbul

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü