Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Prens Adaları’nın en güzel adalarından biri olan Heybeliada, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Hem gezilecek yerleri, hem doğal güzellikleri hem de tarihi güzellikleri ile ön plana çıkan Heybeliada en güzel plajları bünyesinde bulundurması ile tercih sebebi olmaktadır. Heybeliada plajlarında hem doyasıya yüzmek hem de keyifle güneşlenmek mümkündür. Heybeliada’nın plajları, İstanbul’a yakın konumda bulunması nedeni ile de tercih sebebi olmaktadır.

Heybeliada’ya tatil planları yapan kişiler ise “Heybeliada’da nerede denize girilir?” sorusuna yanıt aramaktadırlar. Heybeliada plajları isimleri; Değirmenburnu Plajı, Çam Limanı Koyu Plajı, Alman Koyu Plajı, Akvaryum Plajı, Ada Beach Club, Asaf Aile Plajı ve Cevahir Aqua Heybeliada’dır. Ziyaretçiler birbirinden güzel plajlar içerisinden ücretsiz olarak giriş yapabilecekleri Heybeliada halk plajlarını veya yürüyerek ulaşabilecekleri Heybeliada merkez plajlarını tercih edebilmektedirler. 

Değirmenburnu Plajı

Heybeliada’nın en güzel plajları arasında yer alan Değirmenburnu Plajı, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Heybeliada’da tabiat parkı içerisinde bulunan Değirmenburnu Plajı içerisinde piknik alanları ve yürüyüş yolları da bulunmaktadır. Tertemiz ve berrak denizi ile ön plana çıkan Değirmenburnu Plajı içerisinde Heybeliada ziyaretçilerinin yiyecek ve içecek ihtiyaçlarının karşılanabileceği işletme bulunmaktadır. Ayrıca plaj içerisinde ziyaretçilerin faydalanabileceği şezlong ve şemsiye hizmeti de verilmektedir. Duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetler de mevcuttur. Değirmenburnu Plajı’nın denizi genel olarak sığ olduğu için çocuklu aileler ve yüzmeyi yeni öğrenen kişiler için de son derece uygundur. Değirmenburnu Plajı’na ulaşımlar ise Heybeliada iskelesinden yaklaşık 400 metrelik bir yürüyüş ile yapılabilmektedir. Hafta içi günlerde kalabalık olabilen Değirmenburnu Plajı’nı sakinlikten hoşlanan kişiler, hafta içi günlerde tercih edebilirler. 

Adres: Heybeliada, 34973 Adalar/istanbul

Çam Limanı Koyu Plajı

Heybeliada’nın güney kısmında yer alan Çay Limanı Koyu Plajı, görenleri büyüleyecek güzellikte bir plajdır. Yeşil ile mavinin en güzel tonlarının izlenebileceği Çam Limanı Koyu Plajı’nda ziyaretçiler müthiş deniz manzarasına tanıklık edebilmektedirler. Plaj içerisinde yürüyüş yapılabilecek güzel rotalar mevcuttur. Heybeliada’nın en güzel beachlerine de ev sahipliği yapan Çam Limanı Koyu Plajı içerisinde ücretli olarak girişlerin yapılabileceği beach club konseptinde işletmeler bulunmaktadır. Heybeliada ziyaretçileri Çam Limanı Koyu Plajı’nın beachlerinde keyifle yüzebilmekte ve Heybeliada’nın meşhur lezzetlerini deneyebilmektedirler. Şezlong, şemsiye, duş, soyunma kabini ve tuvalet gibi imkanlar mevcuttur. Çam Limanı Koyu Plajı’na ulaşımlar ise Heybeliada İskelesinden yaklaşık 25 dakikalık yürüyüşler ile gerçekleştirilebilmektedir. Ayrıca elektrikli toplu taşıma araçları ve bisikletler ile de plaja ulaşmak mümkündür.

Adres: Heybeliada, 34973 Adalar/İstanbul

Alman Koyu Plajı

Heybeliada’nın en çok tercih edilen plajlarından biri de Alman Koyu Plajı olmaktadır. Her yıl yerli ve yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapan Alman Koyu Plajı, tertemiz, berrak ve masmavi denizi ile ön plana çıkmaktadır. Alman Koyu Plajı, temizliği nedeni ile yat ve teknelerin de vazgeçilmez duraklarından biri durumundadır. Alman Koyu Plajı’na girişlerde ziyaretçilerden herhangi bir ücret alınmamaktadır. Ancak şezlong ve şemsiye kiralamak isteyen ziyaretçiler plaj içerisinde yer alan işletmeden kiralama yapabilmektedirler. Alman Koyu Plajı içerisinde duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetler ücret karşılığında alınabilmektedir. Ayrıca plaj içerisinde bulunan işletmeden Heybeliada ziyaretçileri yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını temin edebilmektedirler. Hafta sonlarında kalabalık olabilen plaj, hafta içi günlerde çok daha sakin olmaktadır. Alman Koyu Plajı’na ulaşımlar ise patika yol üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Yemyeşil ağaçlar tarafından çevrelenen tertemiz denizi, tüm Heybeliada ziyaretçileri tarafından oldukça beğenilmektedir. 

Adres: Heybeliada, 34973 Adalar/İstanbul

Akvaryum Plajı

Heybeliada’nın en popüler plajları arasında bulunan Akvaryum Plajı, tertemiz ve berrak denizi ile hem yerli hem de yabancı turistlerin beğenisini kazanmaktadır. Akvaryum Plajı genel olarak taşlık yapıdan oluşmakla birlikte denizi tertemizdir. Akvaryum Plajı bünyesinde Heybeliada ziyaretçilerinin yiyecek ve içecek ihtiyaçlarının karşılanabileceği işletme yer almaktadır. Plaj içerisinde duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi imkanlar mevcuttur. Ayrıca Akvaryum Plajı ziyaretçileri istedikleri takdirde plajda yer alan işletmeden şezlong ve şemsiye kiralayabilmektedirler. Akvaryum Plajı genel olarak deniz kabuklarından oluşmaktadır. Bu nedenle ziyaretçiler plaja gelmeden önce yanlarına deniz ayakkabılarını alabilirler. Akvaryum Plajı’na ulaşımlar ise Heybeliada İskelesinden yaklaşık olarak 25 dakikalık yürüyüş ile yapılabilmektedir. Yürümek istemeyen ziyaretçiler ise elektrikli toplu taşıma araçları ile veya bisikletleri ile Akvaryum Plajı’na ulaşabilmektedirler. Akvaryum Plajı’na girişlerde ziyaretçilerden ücret talep edilmektedir. 

Adres: Heybeliada, 3473 Adalar/İstanbul

Ada Beach Club

Heybeliada’nın en güzel plajlarından birine sahip olan Ada Beach Club, Çam Limanı Koyu Plajı içerisinde yer almaktadır. Çam kokuları eşliğinde doyasıya yüzmek ve güneşlenmek isteyen kişilerin vazgeçilmez adreslerinden biri olan Ada Beach Club, her yıl hem yerli hem de yabancı turistleri bünyesinde ağırlamaktadır. UAda Beach Club’a ulaşımlar, Heybeliada merkezinden yaklaşık 20 dakikalık yürüyüşler ile kolaylıkla yapılabilmektedir. Yürümek istemeyen ziyaretçiler ise elektrikli toplu taşıma araçları ile veya kiralayabilecekleri bisikletler ile Ada Beach Club’a ulaşım sağlayabilmektedirler. Ada Beach Club’a girişlerde ziyaretçilerden ücret talep edilmektedir. Giriş ücretleri her yıl güncellenmektedir. Ada Beach Club bünyesinde bulunan şezlong, şemsiye, duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetlerden ise ücret talep edilmemektedir. Ada Beach Club bünyesinde balık restoranı ile cafe de bulunmaktadır. 

Adres: Çamlık Mevki, 34973 Adalar/İstanbul

Asaf Aile Plajı

Heybeliada’nın en popüler plajlarından biri olan Asaf Aile Plajı, tertemiz ve masmavi denizi ile ön plana çıkmaktadır. Asaf Aile Plajı genel olarak kumluk yapıdan meydana gelmektedir. Denizin sığ olması nedeni ile çocuklu aileler ve yüzmeyi yeni öğrenen kişiler için son derece uygundur. Asaf Aile Plajı içerisindeki işletmeden Heybeliada’nın meşhur lezzetleri denenebilmektedir. Plaj içerisinde yer alan işletmeden Heybeliada ziyaretçileri şezlong ve şemsiye kiralayabilmektedirler. Ayrıca duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetler de mevcuttur. Asaf Aile Plajı içerisinde piknik yapmak için alanlar da bulunmaktadır. Asaf Aile Plajı, denizinin temizliği ve berraklığı nedeni ile Heybeliada’ya gelenlerin mutlaka görmeleri gereken plajlar arasında yer almaktadır. 

Adres: Heybeliada, Yeni İskele Yolu Sk., No:34, 34973 Adalar/İstanbul

Cevahir Aqua Heybeliada

Cevahir Aqua Heybeliada, Heybeliada’da aqua park konseptinde hizmet veren işletmelerinden biridir. Cevahir Aqua Heybeliada’nın plaj kısmı ise oldukça temiz ve berrak bir denize sahiptir. Çocuklu aileler tarafından sıklıkla tercih edilen işletmede, Heybeliada ziyaretçilerinin faydalanabilecekleri duş, tuvalet, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye gibi imkanlar mevcuttur. Cevahir Aqua Heybeliada’da Heybeliada’ya özgü lezzetler de tadılabilmektedir. Cevahir Aqua Heybeliada’da hem aqua parkta doyasıya eğlenmek hem de keyifle yüzmek mümkündür. Doyasıya eğlencenin adresi olan Cevahir Aqua Heybeliada, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turist ağırlamaktadır. Haftanın tüm günlerinde hizmet veren Cevahir Aqua Heybeliada’nın çalışma saatleri 09.00 ile 19.00 saatleri arasındadır.

Adres: Heybeliada, S. Güzel Sk., No:1, 34973 Adalar/İstanbul

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü