Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

İstanbul’un en çok ilgi gören sayfiye yerlerinden biri olan Heybeliada, hem doğal ve tarihi güzellikleri hem tertemiz plaj ve koyları hem de meşhur lezzetleri ile ön plana çıkmaktadır. Özellikle bahar ve yaz aylarında tercih edilen Heybeliada’da son yıllarda açılan çok sayıda restoran bulunmaktadır. Heybeliada restoranlarında keyifli müzikler eşliğinde farklı lezzetler denemek mümkün olmaktadır. Heybeliada restoranlarında hem balık çeşitleri hem et çeşitleri hem de sokak lezzetleri denemek mümkündür. En meşhur Heybeliada restoranları arasında Mavi Restaurant, Ada Restaurant, Neşeli Restaurant, Heyamola Restaurant, Zehra Heybeliada, Başak Et ve Balık Restaurant, Munis Sokak Lezzetleri ve Heybeliada Barbayani Balık Fish Restaurant bulunmaktadır. 

Mavi Restaurant

Heybeliada’nın en meşhur restoranlarından biri olan Mavi Restaurant, deniz kıyısında muhteşem bir manzara eşliğinde keyifli yemekler denemeye imkan vermektedir. Mavi Restaurant, Heybeliada’da rakı balık denildiğinde akla gelen ilk gelen restoranlardan biri durumundadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkan mavi Restaurant’ın son derece geniş ürün çeşitliliği bulunmaktadır. Mavi Restaurant’ta misafirlere sunulan tüm balık çeşitleri günlük ve taze olarak servis edilmektedir. Balık ve meze çeşitliliği açısından ön plana çıkan Mavi Restaurant misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri sunmaktadır. Mavi Restaurant haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 13.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 351 01 28

Adres: Heybeliada, Heybeliada Yalı Cd., No:23, 34975 Adalar/İstanbul

Ada Restaurant

Heybeliada’nın en güzel balık restoranlarından biri olan Ada Restaurant, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turisti ağırlamaktadır. Balık ve meze çeşitleri ile ön planda olan Ada Restaurant, harika deniz manzarası eşliğinde keyifli yemekler denemek mümkündür. Restoranın en çok tercih edilen lezzetleri arasında ise soslu ve yoğurtlu patlıcan kızartma, zeytinyağlı uskumru, deniz börülcesi, ahtapot ve Girit ezmesi olmaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkan Ada Restaurant haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 11.00 ile 01.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 351 85 83

Adres: Heybeliada, Ayyıldız Cd. No:46, 34793 Adalar/İstanbul

Neşeli Restaurant

Heybeliada’nın en meşhur restoranları arasında bulunan Neşeli Restaurant, misafirlerine hem kahvaltı hem öğlen yemeği hem de akşam yemeği alternatifleri sunmaktadır. Neşeli Restaurant’ın zengin menüsünde alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleri bulunmaktadır. Balık ve meze çeşitliliği ile ön plana çıkan Neşeli Restaurant’ta en çok tercih edilen ürünler arasında deniz levreği, karides güveç ve beğendili ahtapot bulunmaktadır. Tüm balık çeşitleri günlük ve taze olarak servis edilmektedir. Haftanın belirli günlerinde canlı müzik etkinlikleri de düzenlenmektedir. Keyifli müzikler eşliğinde farklı lezzetler denemek isteyen kişilerin tercih edebileceği Neşeli Restaurant pazartesi günleri dışında haftanın diğer tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 10.00 ile 01.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0505 570 19 07

Adres: Heybeliada, Ayyıldız Cd., No: 45, 34973 Adalar/İstanbul

Heyamola Restaurant

Heybeliada’da rakı balık denildiğinde ilk akla gelen restoranlardan biri olan Heyamola Restaurant, misafirlerine son derece geniş yiyecek ve içecek alternatifleri sunmaktadır. Menüsünde hem alkollü hem de alkolsüz içecekler bulunan Heyamola Restaurant’ta en çok tercih edilen lezzetler arasında ızgara enginar, kabak kızartması, levrek marin, fava, kaya koruğu ve Girit ezmesi bulunmaktadır. Kaliteli müzikler eşliğinde rakı balık keyfi yapmak için en uygun restoranlardan biri olan Heyamola Restaurant’ta tüm balık çeşitleri günlük ve taze olarak servis edilmektedir. Heyamola Restaurant haftanın tüm günlerinde misafirlere hizmet vermektedir.

İletişim: (0216) 351 11 11

Adres: Heybeliada, Mavi Marmara İskelesi Karşısı, Ayyıldız Cd., No:25/A, 34973 Adalar/İstanbul

Zehra Heybeliada

Zehra Heybeliada, Heybeliada’nın en meşhur restoranlarından biri olarak güler yüzlü ve ilgili hizmet anlayışı ile hizmet vermektedir. Her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapan Zehra Heybeliada’da misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri sunulmaktadır. Kahvaltı, öğlen yemeği ve akşam yemeği için tercih edilebilecek Zehra Heybeliada’da en çok beğenilen lezzetler arasında sübye, midye, ahtapot, kalamar ve Girit ezmesi bulunmaktadır. Balık ve meze çeşitliliği bakımından ön plana çıkan Zehra Heybeliada’da açık havada bol oksijen eşliğinde keyifli akşam yemekleri yemek mümkündür. Zehra Heybeliada misafirlerine haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri 10.00 ile 00.00 arasındadır.

İletişim: (0216) 351 02 02

Adres: Heybeliada, Ayyıldız Cd., 34973 Adalar/İstanbul

Başak Et ve Balık Restaurant

Başak Et ve Balık Restaurant, Heybeliada’nın en çok tercih edilen restoranlarından biri olarak hizmet vermektedir. Et ve balık çeşitlerine menüsünde yer veren Başak Et ve Balık Restaurant’ta döner, kırmızı et, meze ve balık çeşitleri oldukça beğenilmektedir. Deniz ürünleri ile ön plana çıkan restoranda misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışma anlayışı ile hizmet veren Başak Et ve Balık Restaurant’ta tüm balık çeşitleri taze olarak sunulmaktadır. Restoran, haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri 08.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 351 12 89

Adres: Heybeliada, Ayyıldız Cd., 26/A, 34973 Adalar/İstanbul

Munis Sokak Lezzetleri

Heybeliada’nın en güzel lezzetlerini sunan Munis Sokak Lezzetleri, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapmaktadır. Munis Sokak Lezzetleri, rahat bir ortamda kahvaltı, öğlen ve akşam yemeği alternatifleri sunmaktadır. Munis Sokak Lezzetleri’nin son derece zengin menüsünde en çok tercih edilen lezzetler arasında ise hamburger çeşitleri, hot dog, mezgit kızartma ve gözleme çeşitleri bulunmaktadır. “Munis” adını verdikleri hamburger çeşidi ise misafirlerin favorileri arasında yer almaktadır. Sıcak kanlı ve ilgili çalışanları nedeni ile de oldukça tercih edilen Munis Sokak Lezzetleri, haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 00.00 arasındadır.

İletişim: (0216) 351 15 52

Adres: Heybeliada, 5. Sk., No:2, 34973 Adalar/İstanbul

Heybeliada Barbayani Balık Fish Restaurant

Heybeliada’nın en çok tercih edilen balık restoranlarından biri olan Heybeliada Barbayani Balık Fish Restaurant, hem yerli hem de yabancı çok sayıda turist tarafından tercih edilmektedir. Rakı balığın Heybeliada’daki en güzel adreslerinden biri olan restoranda balık ve meze çeşitleri ön plana çıkmaktadır. Denizin eşsiz manzarasına karşı kaliteli müzikler eşliğinde lezzetli ürünler denemek isteyen kişilerin tercih ettiği Heybeliada Barbayani Balık Fish Restaurant, servisinin hızı ve hijyene verdikleri önem ile tercih sebebi olmaktadır. Restoranda tüm balık çeşitleri günlük ve taze olarak servis edilmektedir. Müzik eşliğinde keyifli akşam yemeklerinin adresi olan restoran, haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 10.00 ile 02.00 saatleri arasındadır.  

İletişim: 0535 416 86 71

Adres: Heybeliada, Ayyıldız Cd., No:35, 34970 Adalar/İstanbul

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü